julbak.

Hej.
Så galet slut i kroppen!
Fredagen tog vi lugnt, bara mös och mös, Vincent hade ramlat på dagis, och slagit i huvudet ganska rejält. Så var rädd att han hade dragit på sig en ny hjärnskakning eller i värsta fall fått tillbaka blödningen, men som tur var så var det inte så. Skönt!!
Han var som normal och mådde bra, så på lördagen åkte vi till madde. Hade tänkt åka hem på kvällen, men blev kvar. Vi hade plötsligt fem ungar. Så det blev full rulle!
På kvällen fick jag ett utav mina kända mongoryck, så fulade mig till max.. Madde grät så att hon skratta och jag kom på nya låttexter.. Hon filmade allt o la ut det på snap.. När jag sjunger, dansar runt granen osv.
Ja, man lär väl bjuda på sig själv ibland..
Kom hem vid tre idag, då fick ungarna göra klart sina julklappar, sen bakade vi pepparkakor, lussekatter och ännu mera knäck.. Mitt i allt hann jag städa och laga mat.
Så nu har jag städat lite mer och tvättat. Nu vill jag bara sova!

Imorgon blir det staden med syster, mysigt!! Var sjukt längesen vi gjorde något tillsammans, förutom att dricka kaffe och snacka skit .! Så ska verkligen bli trevligt!
På kvällen kommer madde och Texas hit, så ska vi ha en liten jul på tisdagen och mysa.
Sen blir det att ordna här hemma inför onsdag.
Bakningen är klar, så nu fattas bara dukning, städning, ta fram julklapparna och ta fram ungarnas julkläder.
Jag har fortfarande inte hittat min klänning.. Får väl köra på kavaj i år ist.!

Så glad över att ha barnen i jul, att få deras glädje och se dom öppna klapparna. Ha familjen samlad och bara ha det mysigt. Fy vad jag längtar!!

Nej nu blir det en snabb dusch och sen sova!
Godnatt finisar!

lucia

Hej.
Så stolt som jag är över mina grabbar, det går inte att beskriva!
På lucia idag skötte dom sig exemplariskt!! Stod still i trettiomin och sjöng! Jätte duktiga killar!! Efter blev det fika och sånt. Sen promenerade vi hem och fortsatte mysa.
Ja, vi myser varje dag/kväll. Det är liksom en vana ^^

Så sjukt att julen närmar sig, har slagit in lite klappar nu ikväll, men en massa kvar ^^
Sen blir det nyår, för oss står det mellan att ha en myskväll här hemma, eller fira i sthlm.. Beslutsångest! Så vart vi hamnar vet jag inte än..

Nej nu ska jag äntligen äta middag. Glömde laga mat åt mig tidigare..

tio dagar kvar.!

Hej.
Tänk att om tio dagar är det jul! Helt galet!!
Så idag blir det att shoppa lite julklappar, måste få så många som möjligt klar, vill inte shoppa i sista sekunden. Dagen före, vill jag bara mysa och fixa hemmet, familjen kommer hem hit. I år blir vi många, släkt från dalarna kommer hit i år och hela familjen blir samlad. Mysigt! Och jag har panik, har inte hittat en klänning att ha på mig till jul.. Måste hitta en ny!

Igår fick jag hem mitt stora hjärta som har haft det mysigt med sin farmor. Så det blev en massa mys. Hade köpt en massa lördagsmys, så tog vi täcket o la oss i soffan o bara kolla på film. Så kollade han på mig och sa, mamma jag älskar dig, du är så söt.
Det värmde i mitt hjärta, att en fyraåring kan vara så jäkla go som han är, är galet.! Han bryr sig verkligen om alla! Och tänker på alla,!

Jag är lyckligt lottad över att ha två underbara barn, två helt olika små killar har fångat mitt hjärta från första stunden, när jag såg strecken hade dom fångat mitt hjärta!
Jag skulle aldrig byta bort dom mot något i denna värld, dom är luften jag andas, blodet som pumpas runt i min kropp. Att få kliva upp varje morgon med dom, se deras leenden direkt och se hur ett städat hem förvandlas till en lekstuga på två sekunder, det gör min dag komplett!
Vid frukosten busar dom alltid och bara är helt underbart söta!
Men jag erkänner, det är skönt när dom sover, då får mitt huvud vila från alla miljoner frågor som ställs under dagen.
Jag älskar mina två troll, mer än allt på denna jord! Dom betyder mest för mig och ingen kommer någonsin kunna gå före det!

hetare än lava!

Hej.
Den här veckan har inte varit rolig!
En massa plugg, magont, sjukhus, bott på toan..
Skolan är över nu iaf, galet skönt! Nu pluggas det på miroi ist. Behöver inte sitta en enda lektion i skolan, allt görs via Internet. Sjukt skönt!

Jag bokstavligen funderar på att byta ut min mage.. Medicinerna fungerar inte som dom ska.. Övre magmun glappar värre än någonsin och nedre vill inte sköta sitt jobb ordentligt..
Att behöva kräkas och få ännu ondare, är inte roligt. Att sömnen uteblir är inte alls roligt. Att springa på möten, när man har bott över toan hela natten, är för jävligt. Men allt för mina barn.

Jag kämpar mig igenom dagarna, och är med mina barn oavsett vad. Har jag ett möte, Ang barnen och allt kring barnen, så går jag på det, även om jag mår skit och har så ont att jag knappt kan gå, men jag tar mig dit, för att visa att jag verkligen bryr mig om dom och för att det är för deras bästa. Igår hade jag hög feber, kräkits hela natten och var så slut o trött att jag bara vela gråta, magen gjorde så jävla ont och efter mötet vart det akuten. Men jag tog mig till mötet, satt där, lyssnade och berätta vad jag vill. Okej, jag ska inte leka supermorsa, jag blev tio minuter sen. Men jag tog mig dit.!

Akuten igår, var snabba och väldigt bra. Nu när det står i min journal vad för problem jag har, går det snabbt och vad för behandling som ska sättas in. Byte på medicin och en ny blev det. Dom vela lägga in mig, men där sa jag stopp. Dom vela se om nya medicinen fungerade, men valde att ligga kvar i några timmar och sen åka hem, skulle jag få mer feber trots alvedon var det bara att åka in igen även om jag inte vela. Men medicinen fungerade så jag drog hem, och har haft feber, men inte lika hög utan mer förhöjd kroppstemp bara.
Medicinen är läskig, den bedövar matstrupe och magsäck samtidigt som den neutraliserar magsyran. Nej, det är inge morfinpreparat i den, då hade jag skippat den.!

Nej nu fick jag en lilleman i famnen, så nu ska vi mysa!

måndag.

Hej!
Började dagen med att vakna alldeles för sent, kl nio.. Båda ungarna sov fortfarande då, elak som jag är så fick jag väcka dom ur deras skönhetssömn. ^^
Själv stressa jag så mkt att jag började blöda näsblod.. Sist var nog tio årsedan. Galet!
Alltid ska det vara något ;)

När tårarna är slut och hjärtat inte kan säga vad det egentligen vill, tar hjärnan över och det slutar oftast inte bra. När jag får känslor jag inte upplevt tidigare, blir jag på riktigt livrädd och det är då hjärnan tar över..!

nerslagen..

Hej!
Varje millimeter utav mig värker..
Jävla infektion som har bosatt sig hos mig, så nu ligger jag i 40grader, ont, två pigga barn.. Det går liksom inte ihop feber och barn.
Jag är så less på att alltid ligga på 40grader. Är ju helt galet! Inatt visade tempen 40,7. Och nu är den på 40,5.. Skulle visserligen söka läkare så fort jag fick feber, direkt.. Alltså igår, men det har jag inte tid med!

Jag hatar att jag saknar dig så fucking jävla mkt.. Vad gjorde du med mig?

helg.

Hej!
Äntligen helg, som jag har längtat! En vecka kvar utav skolan nu, sen tar vi lov! Fy vad skönt!
Gjorde ett prov idag i medicin, vet inte alls hur det gick. Fick total blackout när jag satt där, men svarade på alla frågor iaf. Så något betyg får jag iaf!

Det skedde igen, ännu en pappa från förskolan som velade ha en lekdejt, han tyckte att barnen kunde lära känna varandra lite, så att vi vuxna kunde göra detsamma. Andra fadern som säger så, vad säger man?
Jag smet ganska fort, fast än han såg riktigt brs ut. Men nej, jag vill inte träffa någon förskolan, eller en förälder därifrån.!

Fy, på onsdag fyller jag år. Jag vill inte bli äldre. Tjugotvå är en lagom ålder! Men man kan ju inte stoppa tiden..

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt!
Puss

Skolaskolaskola

Hej.
Idag var det en sån där dag man bara vela gå och lägga sig efter att ha lämnat ungarna på förskolan. Men nu sitter jag här i skolan och försöker plugga.. Hamnade på fb och instagram ist. Prov imorgon, men lär väl kunna betygsätta mig själv igen, med typ ett ö?

Gårdagens möte gick bra, så sjukt less på det där bara nu. Jag vill inge mer, men vad gör man inte för dom man älskar?
Allt för att mina barn ska må bra!

Så sjukligt nervös inför måndagens samtal med läkaren, fattar inte varför.? Jag borde ju vara van vid det här laget. Men på måndag kommer domen, ska jag genomgå olika operationer och ingrepp, eller slipper jag det? Fyfyfy!
jag vill absolut inte, fast ändå så vill jag mer än någonsin. Tänk att få vakna varje morgon utan att må illa, ha ont och en mage som bara känns som en stor sten. Eller att få somna utan smärtor, halsbränna, få ligga på mage igen!
Jävlamongomagejaghatardig!

jag vill hitta en ny jävla klänning som inte är så förbannat jäkla lång! Alltså, jag vill ha en lång klänning, men alla i butikerna är sjukt långa. Jag är ju typ världens längsta dvärg! Så alla klänningar lär jag sy upp, jag avskyr det. Jag vill inte göra det mer! Haha.
Inte lätt att vara kort, tur att jag är söt! Höhö.

Nej, ska väl försöka plugga lite nu, en vecka till, en jäkla vecka till pallar jag.! jag som i vanliga fall älskar skolan, har tappat motivationen helt.. Det suger! Bara lugnet kommer tillbaka, så kommer nog motivationen tillbaka också.!

Puss!

mardröm!

Hej!
Hade världens mardröm inatt!
Drömde att jag var tillbaka på ruta ett med allt. Var jätte tjock, håret var kort, alla gamla kläder var tillbaka och jag åt chips.. Jag tycker inte ens om det längre! Vaknade i ren panik och hade ångest, tills jag märkte att det bara var en dröm..
Alltså, alla timmar på gymet, alla gånger jag hoppade över maten, mina garderober var fulla med konstiga kläder och allt jag har ändrat på var borta. Nu är jag hundra på att aldrig mer gå tillbaka till ruta ett oavsett vad!

Hade så sjukt svårt att somna igår, tankarna cirkulerade runt runt runt.
Jag hatar det här, jag hatar att jag inte kan sluta sakna dig, sluta tänka på dig eller att jag inte kan glömma dig..
Jag mådde så sjukt jävla bra när du var nära, jag somnade med ett leende, vakna med ett, jag log dygnet runt..
Det jag kände för dig, har jag inte känt tidigare, och det skrämmer mig. Det skrämde mig då, och gör det fortfarande. Det skrämde mig så mkt att jag medvetet skapade kaos, för att skjuta bort dig ifrån mig. Vilket jag idag ångrar som få!
När jag ser dig, på en bild eller ute, så gör det så sjukt ont i mig. Hela min värld stannar upp för en sekund och jag ser bara dig.
Jag fattar verkligen inte hur en person kan få en människa att må så bra som du fick mig att må, jag fattar verkligen inte det. Och iaf inte på den korta tiden vi sågs, knappt fem månader..
Jag hatar det här!
Varför kunde jag inte bara lägga alla jäkla kort rätt? Jävla blonda fan!
Jag saknar så att det gör ont.!

Nu ska jag ta fram boken och plugga lite, skönt med hemmastudier!

december, älskade vinter!

Hej!
Helt ofattbart att det redan är december! Årets mysigast månad liksom!
Och jag fyller år ^^ redan fått en present, biljetter till biopremiären på hobbit. Dåligt glad man blev! Längtat som få!

Jag är nog den enda bruden som lyckas tabba sig mest alltså! Kanske dax att tänka innan jag gör något? En ny tabbe kan ju sättas på listan! Haha!!
Ja, men det är ju inte mitt fel att folk inte har samma humor som mig.. Höhö

Puss

karatefylla!

Hej!
Helgen har varit lugn, både lördag och söndag låg jag nerbäddad i soffan..
I fredags var jag ut för första gången på länge.
Hade så fruktansvärt roligt, om man bortser från tjaffset på slutet av kvällen. Vart förfest på brynäs, krogen, Älvkarleby.. Tur nog har jag fina vänner, som hämtade upp mig o körde hem mig.. Fan skulle jag dit och göra? :')
I söndags var jag, madde o ungarna på bocken invigningen, sjukt mysigt!!

Att ha ett öronbarn är drygt, idag har jag ett barn hemna. Väntar på att öronen ska börja bråka på han, det rinner lite vätska ur örat, men han har inge ont. Så med lite tur är det inget, men får se vad läkaren säger.
Inte blir det hc, nä när man är ett öronbarn är det öhn på sjukhuset som gäller..

Nej, nu ska vi äta frukost.
Puss!

RSS 2.0