Love story.. !

Hejhej :)
Inte gjort ett skit idag.. Eller jo, lämnat barnen på dagis, vart till läkaren, vilat och duschat.
Skulle behövt tagit en tur till sjukan, men det får allt vänta tills imorgon. Jag och mitt huvud pallar inte det idag..

Ska snart ta en liten promenad och hämta barnen på dagis, lilla sveis får följa med hon, då blir både barn och hund glada.! Perfekt.
Marvin vaknade halv sju imorse och väckte mig och sa: Mamma, blött i sängen..
Jag kände efter och det var helt torrt, bara han som velade sova på min morgonrock.. så låg han på den en stund och smekte mig på kinden och sa: Mamma, hunden mat, katten mat och mig mat..
Jag: Vill du ha en macka gubben eller välling?
M: Mamma mat!
Jag: Kan ju inte äta mat nu, vill du ha en macka innan dagis?
Efter mycket tjat på mammas mat, så skulle han ha en macka iaf. Väl inne i köket var han mätt.. Så blidde ingen macka, utan en tur till dagis där han nog åt en massa frukost :)
Tycker fortfarande att det är så himla jobbigt att lämna han på dagis.. Han har liksom gått där ett år nu, borde väl ge med sig?
Men det är som sagt bra för ett barn att träffa andra barn och leka, och inte bara vara med mamma.. Tyvär!

Alla planer för helgen sprack rejält idag.. Jävla huvud!

Höst!

Hejhej :)
Tog en promenad idag och hämtade Mio, ist för att cykla. Hade med mig Svea, så att hon också fick komma ut på en lite längre promenad än vanligt :)
Dock så tyckte inte mitt huvud om det alls!
Men man brukar väl säga att lite frisk luft inte skadar!?

Gjorde lite hemmagjorda köttbullar med sås och makaroner tills det var dax att hämta pojken, och gissa om Mio tyckte om det.. Han "mumsade" i sig. Större portion än mig!
Sen fick han gå och leka med kompisar en liten stund innan det är dax att förbereda kvällen, med kvällsfika, dusch, saga och läggning.
Sen ska mamman i det här huset ta en värktablett och lägga sig på soffan och drömma sig bort till drömmarnas värld.. Eller bara helt enkelt glo lite på tv:n..

Ska ringa läkaren imorgon också, sjukgymnasten tycker att det är konstigt det här med mitt huvud.. Att smärtan inte försvinner alltså. Höhö. Så ska jag försöka ta mig förbi sjukhuset och lämna kortet och hämta lite papper :)
Och checka in läkaren en liten snabbis ;)!
Där har vi ögongodis..!

Nej nu ska jag fortsätta plocka lite här hemma. Plockplockplock..

Fredag!

Hejhej :)
Mysfredag! Mörkret har fallit utanför för att stanna tills imorgon, kylan har kommit för att stanna tills våren kommer, myskänslan har kommit för att stanna!
Det är något med hösten och mig, jag vill bara mysa, mysa och mysa.. Ja, med tända ljus, en bra film och en karl att mysa med! Perfekt kväll!
Fast, mysa kan man ju göra året om liksom!

När vi ändå pratar om mys, så har jag myst en massa med Mio idag!
Hans dagis har ju vart stängt i två dagar för planering, så här har det vart fullt med mys.
Först på morgonen blev det lite frukost, sen kröp vi ner under täcket och kollade på film, lunchade lite och sen drog vi iväg ner på stan och gick på bio. Handlade lite godis, läsk och en korv innan bion började.
Sen var det mysmysmys! Under filmens gång så la han sitt huvud mot mig och sa dem där orden igen, dem där orden som värmer mitt hjärta. Jag älskar när dem kommer spontant! Helt underbart!
Sen satt han och pussa på min arm när filmen var slut typ. Sötfisen min :)
Sen åkte vi till farmorn och hämtade min lilla prins och tog en promenad till affären. På vägen åt dem popcorn, eller Marvin åt. Mio sa: Jag vill inte ha, jag har redan ätit Marvin.. Goungar!
Sen åkte vi hem och fortsatte mysa.
Nu ligger Marvin breve mig och sussar, han har bullat upp sig med mina kuddar, så han nästan sitter upp och har kuddar runt sig..
Jaja, han velade väl somna skönt ^^

Åh, nu kom karln med sån där mat, Max.. Mums!

Måndag..

Hejhej :)
Kommit upp för sängen för typ en timme sen.. Alltså klockan tre..!
Helt sjukt vad huvudvärk kan få en nerslagen alltså..
Men var till sjukgymnasten imorse och fick hem mig Tens.
Ska tillbaka dit om en vecka och kolla hur huvudet mår då. Jag hoppas på att det är bra då, men om jag ska vara ärlig så tvekar jag stort på det!
Jag spyr på det här!

Men morgonen var mysig iaf, Mio kom ner och la sig breve mig och velade kolla på film.Ja, det gick ju hur bra som hellst innan dagis. Dock så hann vi aldrig se klart, men det var ju mysigt!
Sen cyklade vi iväg till dagis och sen blev det sjukgymnasten, handla lite och sen var jag helt helt helt jävla nerslagen!

Men inte ska man klaga inte.. Nejnej, man ska ju se det positivt, man får vara hemma och ta det lugnt.. Medans allt annat byggs upp i en stor jäkla hög och stressen byggs på.. Men se positivt på allt!

Nej nu ska jag lägga mig med tensen och ta det lugnt igen-.-

RSS 2.0