Han smyger ut..!

Onsdag..
 
Hejhej :).
Sitter och funderar på vad jag ska packa i BB-väskan. Bebiskläder, ombyte till mig, sen då? Frågan är ju om det blir kejsarsnitt eller inte. Funderar på att kasta med någon kortlek och tidning, kan bli långdraget ändå.
Fick hem bebisens sista kläder igår, som är tvättade och hänger på tork nu.
Om ca två veckor ska jag in på tillväxt och igångsättning, helt otroligt! Fast bebis ligger ju fortfarande med rumpisen nedåt. Så ska till barnmorskan imorgon och kolla om den har fixerat sig mer, och då blir det ingen vändning elr vaginal förlossning. Näpp, då blir det snitt.
Men som jag har sagt hela tiden, det här är ett snitt, det är inget annat. Så får se om jag har rätt då.!
 
På fredag går flyttlasset för Kristoffer och Mio, och jag ska sätta igång direkt o måla.
Ska börja spackla lite imorgon hade jag tänkt. Försöka få Marvins rum klart under helgen, sen sätta igång med mitt till veckan. Vill bli klar så fort som möjligt, Starta om från en ny kula och ett nytt hem.
Sen måste jag hitta ett köksbord m stolar och en soffa..
Men snart har jag ett fungerande hem jag också! Ett hem med två barn igen, mina två alldeles egna barn.
Kommer nog vara tufft i början med tomheten och så, men kommer nog vänja mig rätt snabbt. Har ju än så länge Marvin, som förgyller mina dagar och snart en bebis som kommer hjälpa till.
Sen i sommar kommer jag, Marvin och bebis åka på en liten minisemester. Bara vi tre. Ska bara landa först med bebisen, sen hade jag tänkt att åka iväg en stund. Vart, har jag inte bestämt än, men har kollat på lite hotell och så. Får ju inte bli allt för dyrt, är ju inte världens rikaste precis ;).
 
Nätterna blir längre och längre, och sömnen blir kortare och kortare. Kan inte sova knappt längre på nätterna..
Har så många tankar, tankar som snurrar runt i huvudet. Och kan inte precis gå upp o kolla på tv, då väcker jag ju herrn som sover där uppe.
Och jag brukar inte kolla på film så ofta, elr iaf inte själv. Jag lessnar så snabbt då.
I natt somnade jag först vid halv fyra, och då fick jag tvinga mig till att sova. vart så här i flera nätter nu. Sen sover jag två timmar på dagen ist. Annars skulle jag totalt bryta ihop. Det är inte lätt att vara höggravid, ensam och orka med att ta hand om Marvin. Även om han är världens snällaste och skulle låta mig vila om jag behövde det, så vill jag ju vara pigg och glad.
Men ska ringa psykologen och boka en ny tid, tror att jag behöver prata av mig igen.
Iaf nu när snart sista sidan på boken är skriven.
Är ju trött på kvällarna och nätterna, men kan verkligen inte somna. Och somnar jag, så vaknar jag direkt i panik. Även jag bara har sovit i typ tio minuter. Skit jobbigt verkligen!
Som att min kropp inte vill sova, fast ändå vill den det. Tänk att en liten tanke kan förstöra en hel natt. Men jag hoppas att allt lugnar ner sig i min hjärna, bara herrn har flyttat ut.
Jag vet att det kommer vara skit jobbigt, men allt blir bättre med tiden.!
 

Onsdag.

Onsdag!
 
Hejhej :)
Skjut mig, vilken dålig dag!
Först klev jag och Marvin upp vid fem, in med ungen i duschen (vilket han hatar), mys framför lite barnprogram medans emla-plåster sattes på. Sen gick vi till bussen och vidare till sjukhuset.
Där han förbereds för operation, han får op-kläder, dom sticker han. Och emlan hade inte hjälpt ett dugg.. Testade först på foten, gick inte. Ungen skrek och skrek, helt svettig och tårarna bara sprutade. Men det gick inte alls, så hittade dom ett blodkärl på handen. Där hade emlan inte heller hjälpt tydligen.. Slutade med samma sak, förutom att det gick!
Så "flygplanet" sattes på plats och vi skulle gå ner, bara invänta på att kirurgen skulle komma upp och titta till läget och ställa lite frågor ang behandlingen vi har använt oss utav, som inte har hjälpt.
Så kom narkosläkaren in i och lyssnade på andningsvägarna. Eftersom han behandlas för astma, så skulle medicinen ha hjälpt mer än vad den har gjort.. Så det slutade med en inställd op IGEN!
Förstår självklart att det skulle ha vart en risk för Marvin. Men när jag ringde i måndags, så sa dem att det spelar ingen roll, det ska gå ändå. När vi kom dit nu på morgonen, så trodde dom att det skulle gå. Men icke!
Så det var bara att byta om på Marvin, gå hem och se glad ut eller något..
Tycker så jävla synd om han, nu måste han vänta ännu längre på att få hjälp och få bort det onda.
Kommer väl hinna föda tusen ungar innan han får sin operation igenom..
Första gången ställdes den in, för att dom hade slarvat och gett han fel behandling.! Sinnessjukt det här..
 
Men sen annars idag har vi bara myst, när vi kom hem så sov vi i lite mer än tre timmar.! Kan lova att det behövdes. Både han och jag var så trött, jag hade inte sovit något på natten. Hade vart så nervös under natten, så halsbrännan var värre än någonsin och höll mig vaken.
Sen har jag bara plockat lite här hemma. Orkar inte göra så mycket heller. Är ju så jävla genomförkyld..
Snorfabriken jobbar på övertid nu och lite mer, i ett tempo som är snabbare än allt annat.. Hur jävla mkt snor får plats egentligen!?
Halsen gör så jäkla ont också, men mest på förmiddagen. Sen blir det lite bättre på dagen. Men man ska inte klaga, finns ju dem som har värre. Kallas förkylda karlar!
Ska snart hoppa ner i sängen och sova med Marvin. Imorgon väntas en dag med en massa möten på förmiddagen och samtal. Usch!
Sen blir det att vila och hoppas att fabriken har stängt i sisådär tusen år.!
Kristoffer packar lite han.. Nu är det inte många dagar kvar tills han o Mio flyttar.! Känns inge roligt alls, men ändå skönt på ett sätt..
Det blir den sista sidan på boken, när han ger mig sin nyckel i handen och stänger dörren för sista gången som boende  i detta hem.
 
Nej, nu ska jag lyssna en massa på Linus Svenning. Gash, man blir ju kär i han, eller ja.. Snarare i hans röst! Dock är han galet snygg på det också. Haha.!
 

Tisdag..!

Tisdag..!
 
hejhej :).
Idag har jag och Marvin en mysdag.!
Åt frukost framför en film, sen har det vart mest mys och en massa mys. Försökte få prinsen att vila, men det velade han inte alls.!
Så skippade det och mös i soffan ist.
Fortsätter nog att mysa en massa, ända fram tills imorgon. Då är det dags för op på prinsen.! Äntligen!
Så upp kl fem imorgon bitti och göra oss redo, sen vid halv sju tar jag och Marvin bussen till sjukhuset för att sedan vara på sjukhuset innan kl sju.. Blir en lååång dag!
och eftersom jag kommer vara där själv, så kommer det bli extra jobbigt.. Hade ju vela haft pappan med mig, men inte alltid man kan räkna med sånt..
Är väl hemma igen efter kl tolv någon gång.. Så när vi får åka hem, så tar vi bussen hem och fortsätter mysa.!
Så får han vara hemma ca tio dagar, beroende på läkningen. och hur ont han har.
 
Beställt lite kläder åt mig, prinsen och bebisen.
Så snart förhoppningsvis så kommer det.! Äntligen hade boddyn kommit in på lagret till bebisen. Har suttit i två veckor och väntat! Och nu är den på väg hem till mig.!
Jäklar, glömde amningsbh..! Men får väl köpa en i affären ist.
Snart är det dags att packa BB-väskan också.! Dock bara till mig och bebis den här gången.. Sist hade ju pappan lite saker med sig också.
Men det funkar ju det också. Och snart får jag starta ett nytt liv med mina två barn, mina två älskade barn.
Kommer ha båda på heltid, kommer bli jobbigt i början. Men efter ett tag kommer allt gå som på räls!
Snart är du här älskade bebis, mamma älskar dig!

Nu får du gå hem!

Nu får du gå hem!
 
Hejhej:)
Vart hos barnmorskan idag. Gick lite bättre den här gången. Men nu får bebis lägga sig rätt. Inom två veckor, annars bokas det en tid för vändning i vecka 37, på förlossningen. Sen i vecka 38 ska jag in för igångsättning och tillväxt på bebis.
Så ska på rutinkontroll hos barnmorskan nästa vecka igen, och en gång till veckan efter för att kolla om bebis lagt sig rätt då.
Så blir en massa massa kontroller nu! Men bebis verkar må bra i min mage och det är de viktiga!
Sen eftersom bebis ligger fel, med varken rumpan eller huvudet nedåt, utan mer tvärsöver magen min. Så orsakar det irritation på livmodern och det orsakar sammandragningarna jag har.
Men snart är den här graviditeten över!
 
Marvin har även vart hos tandläkaren idag, gick jätte bra! Han hade så fina tänder. Och efter fick han glass. :)
Ska hämta prinsen lite senare, och då blir det en massa mys, och lite bråk med storebror tror jag allt.!
 
Blir så himla less på folk!
Vet att jag har skrivit en massa om Kristoffer, men det är mina tankar och känslor. Det är inte skitsnack mot han, vill inte svartmåla han eller något.
Men i den situationen jag sitter i nu, så måste jag få avregera mig på ett eller annat sätt. Och det gör jag genom att skriva här på bloggen. Vill du inte läsa, så var det ingen som tvingade in dig hit heller.
Jag sitter inte och snackar skit om Kristoffer till mina vänner, jag berättar hur jag mår och känner.
Han är inte en värdelös förälder, absolut inte! Men just nu prioterar han helt enkelt fel. Som jag känner så är han hellre med sin nya än att vara med Marvin. Och det svider i mig. Kan förstår att om man är nykär eller vad dom nu är, att man vill vara med varandra. Men Kristoffer har två barn och ett tredje på väg.
Han har Mio, men inte Marvin. Och det tycker jag är synd, fruktansvärt synd!
Visst, han träffar ju självklart Marvin. Men inte alls på samma sätt och allt mer sällan.
Blir så arg, när folk går runt och säger att jag snackar skit om Kristoffer. Det gör jag inte, jag avreagerar mig.!
Sen hur folk vill ta det, är inte mitt problem. Eller ja, det blir ju mitt problem på ett sätt. När Kristoffer sitter och frågar mig varför jag säger si och så. Sen är det så att Kristoffer är en jätte bra förälder, som har gjort allt för sina barn verkligen. Och fortsätter göra det för sin äldsta. Men jag känner att han på något sätt glömmer bort Marvin.. Tyvärr.
Sen är det så att jag skriver väldigt mycket om hur jag känner, för det är fortfarande jag som blev lämnad som höggravid, med orden: Vill lära sig ta ansvar och vill leva själv..
Leva själv? Då skaffar man inte en ny direkt heller. Har blivit så fruktansvärt krossad utav den här karln, så att det inte finns ord för.! Och det tar inte slut.
Det kanske minskas när han flyttar, men kommer alltid vara krossad utav han. Han lämnar mig med två barn, varav ett ofött och en massa falska ord, som blev meningar, som blev tankar.
Jag kommer som sagt aldrig att förlåta Kristoffer för det här. Hellre att han lämnade mig när jag hade fött eller något. Men inte nu, all stress jag har utsatts för och depression har orsakat en massa komplikationer för graviditeten.
Om den där karln kunna vakna upp och se verkligheten igen.!
Sen om han vill vara med den där snorungen, så är det ju så. Bara han inte glömmer sina barn.!
Vet att han aldrig kommer sluta kämpa för Mio, men har någon slags oro att han kommer på något sätt glömma bort Marvin och bebis, för att han vet att dom är trygga här hos mig.
Hoppas bara han vaknar snart.!
Och om folk vill fortsätta snacka skit, varsågod. Men kom fan inte till mig sen och le lite sådär fint.
Falska människor har jag haft nog med, och eftersom ni vet vilka ni är, så ge fan att kolla på mig.!
Sköt ert liv problematiska liv, så sköter jag mitt.
jag är starkare än o sitta och snacka skit.
 

Utan dina andetag.!

Ensam är stark.!
 
Hejhej. :)
Idag har jag inte gjort allt för mycket, ringt lite samtal och fixat.
Ska snart hämta hem prinsen snart kanske, har lite kvar att göra däremot. Men borde hinna med något mer.!
Borde fixa spjälsängen, ja det borde jag göra! Bara den där herrn flyttar ut ur huset, tar med sig sina jäkla saker och sin jävla soffa som står i vägen för sängen. Gash!
Funderar på att åka ner på stan efter att ha hämtat han och köpa lite kläder till bebis, mig och Marvin.
 
Gick jätte bra hos psykologen igår.!
Kändes skönt att få prata med någon utomstående och få höra andra ord, andra ord som inte dömer han som person, utan mer troliga och lugnande ord.
Ska tillbaka dit efter att jag har vart på ett annat möte. Och så fick jag lite tips om vart jag ska ringa, så har ringt ena nu och väntar på att bli uppringd. Hoppas bara man får komma dit, för så här kan det inte fortsätta.!
Är så less på att ha det såhär, är så less på att se Marvin krossas om och om igen, bara för att han inte vill vara med sitt barn.
Han har vart så himla duktig med sina barn, har alltid vart så positiv mot dem, och nu bara skiter han i Marvin helt.
Och ja, det är helt.! Är han hemma, så skäller han bara på Marvin, klagar på allt han gör och tycker bara att han är i vägen.
Ett litet oskyldigt barn, som straffas. Bara för att hans pappa har blivit bokstavligen dum i huvudet!
Han är hellre i Tierp hos den där snorungen och knullar. Än att vara med sitt barn, den sista stunden innan han flyttar. För jag gissar på att han inte kommer vara aktiv i att träffa barnen när han har flyttat.!
Men jag förstår, fitta är viktigare än sina egna barn.
Att en sån vacker människa, kan bli en sån hemsk människa. Jag förstår verkligen inte.!
Han kanske vaknar upp och ser verkligheten tillslut, men då är det försent.
Jag tänker aldrig förbjuda han att träffa sina barn, men kommer dom vela när han bara sviker och ljuger?
Men jag är glad, glad för att du Kristoffer ger mig chansen att träffa någon annan, någon annan som är så mycket bättre än dig. En som kommer finnas där för både mig och mina barn.!
Tack för den chansen.! Ur något negativt, kryper positivt fram.!
 
 

Lite sådär mysigt.!

Ibland kan fredagskvällarna vara mysiga!
 
Hejhej!
Bara haft en sån där mysig dag med Marvin. Vi låg på soffan och halvsov ända fram till halv två idag. Båda var så himla trötta och prinsen somnade mellan halv tolv till halv två.
Finns nog inget mysigare att ligga nära nära Marvin och känna hans doft och höra hans lugna andetag. Så fruktansvärt mysigt!
Efter vilan velade han ha gröt, så då fick han gröt till lunch, sen tog vi en cykeltur med mommo till affären och jag hämtade ut mina och Marvins nya skor, elr jag fick ett par skor och Marvin ett par tofflor. Som han bokstavligen älskar! Han sover med dom på sig nu.!
Dock så var inte mitt blodtryck det bästa på affären, fick nog sätta mig ner fem ggr, för jag höll på att svimma. Usch! Men sen blev det bättre och vi promenerade hem, Marvin velade inte åka cykelkärra. Han velade gå.
Väl hemma igen så lekte vi lite och sen städade jag botten våningen. Det behövdes verkligen.! Bakade negerbollar med Marvin igår, så hade pärlsocker på hela köksgolvet.. Så dammsugaren fick suga lite den.
Sen for vi iväg till affären igen och handlade lite, mös till med lite pizza och sen tänkte jag kolla på film med tokisen. Men han somnade direkt när filmen sattes på..
 
Så nu sitter jag här, badat för en liten stund sen och ska väl sova om en stund.
Är barnledig imorgon också, första gången sen oktober. Men ska bli skönt att få komma ut lite, och första gången som singel. :)
Höggravid eller inte, jag tänker njuta varje sekund utav att få vara bland folk.!
Viktigt att få komma ut och träffa vänner, utan barn ibland. Även hur mycket jag älskar att vara med Marvin. Men måste få lite avlastning ibland.
Däremot, så kommer jag ju inte vakna bakfull dagen efter som många andra ;) Utan, jag kommer vakna och må bra!
Men ska bli skönt att slippa tänka på bekymmer och problem för ett tag. Bara jag kan stänga av vad det är för dag..! Men med rätt folk, så ska det nog gå bra :)

Enda för mig.!

Bebis, bebis,bebis.!
 
Hejhej :)
Tänk att det är minde än sextio dagar kvar, kvar på den här graviditeten, sen är min bebis här.!
Mitt älskade lilla busfrö, som bökar och har sig inne i min magen. Är så himla nyfiken på vad du är för en liten en. Är du en som kommer vara vaken hela nätter och sova dagar, eller kommer du sova nätter och vaken dagar?
Som det ser ut nu, så är du vaken mellan tio på kvällen till två på natten, vaknar vid fyra fem tiden och är vaken en stund, sen sover du och är rätt lugn på dagen. Tänker du hålla i det sen tro ?
Du hickar väldigt ofta och mycket, kommer det också hålla i sen ?
Åh, jag är så nyfiken!
 
Mitt humör är så upp och ner hela tiden.
Försöker alltid att hålla masken för barnen, leka och vara glad med dem.
Dom har faktiskt inte gjort något, inte för att förtjäna det här.!
Vissa timmar på dagen, har jag en sån energi och är så glad. Till att plötsligt ligga i soffan och bara gråta o vara helt slut.
Är less på tårar, är less på panikkänslor, är less på det här nu Kristoffer!
Aldrig har jag gråtit så här mycket, varje dag, kväll, natt i tre veckor.. Och nästa helg, har vi årsdag.. Vill bara radera nästa helg, den plågar mig redan!
Önskar bara att allt var normalt igen. Få ligga i din famn och känna kärlek igen, se dig och känna lycka o glädje, att veta att det är dig jag kommer krypa ner bredvid på kvällen, ha min trygghet tillbaka och framförallt min kärlek tillbaka..
Men samtidigt, så har du sårat mig så fruktansvärt mycket dom här senaste veckorna..
Jag har alltid vetat att jag har älskat dig, men hur mkt visste jag inte, inte försen nu. Du har verkligen vart mitt allt..
Är så less på allt bråk nu, aldrig har vi bråkat så här mycket, aldrig har vi sagt så mycket hatord till varandra bara för att såra.
Sitter hellre i soffan och berättar hur mycket jag älskar dig, hur mycket du betyder för mig, än att sitta och säga att jag önskar att du försvinner fort..
Vill ju inte att du ska flytta, försvinna eller något sånt. Ibland går jag bara och hoppas på att du inte söker lägenhet, att du har slutat söka. Men det enda du pratar om är lägenheter och lägenheter, om du ska ta en tvåa eller trea, hur dyra dom är, när inflytt är osv.
Och varje gång vänder jag bort huvudet, drar tillbaka tårarna och försöker att inte lyssna. Även om jag pratar och försöker vara delaktig i samtalet, så hatar jag det verkligen.
Hatar hur mina ögon blir tårfyllda, hatar hur du nämner lägenheter, hatar allt det här.!
Vill bara fly från verkligheten, springa bort härifrån.
Varje gång natten kommer och du inte ligger bredvid mig så kommer paniken och tårarna. Paniken utav att vara lämnad av den man älskar mest, tårarna utav sorgen du ger mig.
Men när jag väl har somnat, så är jag lycklig.. För du är min då! Varje dröm handlar om dig, om hur lycklig jag var med dig, och hur du är min, bara min..
Vaknar och inser sanningen, varenda jävla morgon, samma sak. Hinner inte ens upp ur sängen, innan tårarna rinner.
Har gjort mycket för att såra, har sagt mycket för att såra. Men jag menar det inte, jag menar det verkligen inte.!
Fan..!
Jag älskar dig så jäkla mycket Kristoffer, så jäkla mycket alltså. Det finns inga ord för hur mycket.
FAN!
 

RSS 2.0