Nu jäklar är det helg.!!

Hallå!
Här sitter jag och njuter utav att jag faktiskt kan ta helg nu, på riktigt! Ingen skola att tänka på eller något. Nej, min helg började nu kl 19..

Satte mig ner och var astaggad till att plugga, gjorde tentan på en halvtimme, sen hade jag inge mer. Ska jag vara ärlig, så sög ju det rätt mkt! Så nu tänker jag bädda ner mig i sängen med en bok och lite ljus, kan ju bli mysigt det också!

Vilken jävla vecka det kommer bli alltså, allt sker på dom veckorna när jag har mkt i skolan.. Då jag egentligen måste vara i skolan, eftersom jag bara har lektioner varannan vecka, så är det viktigt att jag går på dom. Men ja, mina lärare förstår mig och dom är helt underbara!
Förhoppningsvis så kommer det lugna ner sig snart, bara sjukhuset är över! Ett ingrepp leder till ett annat, en panik som jag aldrig har haft tidigare har angripit min kropp och jag är så glad att min familj ställer upp och tar mina barn när jag bara måste få andas.
Det är inte alltid lätt att vara ensamstående på heltid och ha en kropp som strejkar till hundra! Men efter många år på sjukhuset, vårdcentraler och hundra undersökningar senare, så kom en diagnos, som på posten.! Den är inte fastställd än, måste opereras först och ta mer prover. Men dom har sina misstankar och dom har aldrig varit så säker som dom är nu!
Jag tror nog att jag ska åka till Kina och köpa en ny mage! Men vissa saker är lite svårare att göra nu, men det blir bättre med tiden!

Puss!

helg.!

Hallå.!
Kidsen sover för fullt, alla tre.! Skönt, så nu kan jag faktiskt sätta mig i soffan och bara vara!
Igår var jag ut en sväng och träffade lite folk efter att ha gjort tre prov, idag mådde jag så mkt bättre än många andra som var berusade på alkohol, jag nöjde mig med trevligt folk och McDonald's ;)!

Snart ska jag faktiskt plugga lite till, känner att jag behöver tänka på lite annat, så då räddar skolan mig!
Men först film!

Puss!

prov, plugga, prov..

Hej.!
Känner mig extra duktig idag, som har dragit igenom över hundra sidor på psykiatri.. Nu behöver jag köpa ett nytt block och vila hjärnan lite.!
Men inte har jag tid med det heller, Dax för köra igenom fyra kapitel medicin.. Prov på fredag och jag börjar känna mig redo.! Prov på söndag, inte ett dugg redo..
Men jag ska inte klaga, jag har ju valt det här. Dock börjar det kännas i huvudet när man pluggar två terminer i en termin.. Men också något jag valt själv!
Efter proven är det bara en inlämningsuppgift som ska göras i helgen också. Hej, jag heter Annika och jag bor i mina skolböcker! Tack kaffe och redbull för att ni håller mig vaken!

Förra veckan var det operationer, skola och prov. Klarade jag av den veckan, klarar jag denna med!
På torsdag blir det pluggpaus för att gå på ett sjukhusbesök, vilken paus!
Tänk om det hade varit att jag skulle ner på stan och shoppa en massa kläder eller skor eller något, då hade det varit en perfekt paus! Dock behöver jag inge mer kläder tror jag.. Mina garderober börjar bli fulla och kläder börjar få flytta ner till källaren.. Kanske borde bygga en walk in closet där?
Men nya höstdojor behöver jag och nu borde det ha kommit ut ett par som jag plötsligt ska bli förälskad i också!!

Tre barn med samma far, ensam med tre, inget är omöjligt! Allt går bara man vill, klarar man två, klarar man tre utan att blinka!

Nej, nu ska jag ta fram medicinen och plugga lite.!
Puss!

ensamstående tvåbarnsmamma.

Hej.!
Många frågar hur det är att vara ensam med två barn, svaret på det är underbart! Att dagligen få vara med mina barn, pussa godmorgon och godnatt är så himla mysigt och att bara vara förälder är det bästa jag vet!
Får frågor om fadern, och det är samma far till alla, mer än så säger jag inte.
Och får frågor om jag prenumererar många killar för mina barn, svaret på det är ja. Ja, för att jag i princip bara har killkompisar! Slutar ju inte umgås med mina vänner för att jag har barn och mina barn träffar mina vänner. Har några tjejkompisar, och barnen träffar även dom. Men det är ingen utav mina vänner som jag håller på med och skulle jag hålla på med någon kille, gör jag inte det framför barnen, inte försen jag är säker på killen.!

Skolan, ja hur går den? Jo bara bra, dock är det väldigt mkt i den nu och just nu har jag barn hemma eftersom äldsta är nyopererad. Pluggar när barnen sover, ibland långt in på natten. Att sitta och plugga till fyra på natten kan vara jobbigt dagen efter, men för stunden är det väldigt avkopplande. Som den här helgen satt jag hela nätter och bara plugga.

Nu är det en massa möten jag ska på, det är inte lätt att få ihop alla möten, men lär man så lär man. Som nästa vecka har jag kurator och barnmorskan att gå på, och den här veckan har jag andra möten..
Sen lugnar det ner sig lite och jag kan fokusera på skolan mer.

Jobbet, nu är jag sjukskriven efter krocken, men så fort sjukskrivningen är över så blir det att börja jobba igen. Bara skadan i nacken och ryggen har läkt. Smärtorna kommer jag få leva med, med så är det ibland..
Men det är bara att kämpa på, tänker inte käka miljoner smärtstillande för det, nej nej!

Nu ska jag och Vincent krypa upp i soffan och mysa lite, då äldsta är hos farmor och myser.
Pusspuss!


specialpedagogik

Hej.!
Barnen är nattade och sover för fullt, en annan lär diska och städa.. Varför glömmer jag alltid att köpa maskintabletter? Hatar att diska!!
Sen blir det lite plugg och lite mer plugg.. Älskar att läraren har gått igenom det vi ska ha prov på, eller inte! Hon har gått igenom tre sidor utav 60.. Men det är ju bara att läsa själv och försöka få ett A ändå. Känns däremot som att jag vill satsa på ett e i denna kurs. Specialpedagogik är så jäkla tråkigt och gör mig bara arg, arg på hur människor med ett funktionshinder har behandlats i alla år.. Det är skamligt!
Hur man har sett ner på dom människorna, att dom var mindre värda och inte fick vara med i samhället på samma sätt som en människa som var "frisk"..
Tackar att det har skett förändringar och idag får personen med funktionshinder och dess anhöriga vara med mer i samhället än förut, men fortfarande är det mycket som lär förändras!
Och jag tänker så mkt på min bror, han som hade en grav utvecklingsstörning och kämpade dag in och dag ut, hur såg han på samhället och hur såg samhället på honom?
Alla människor är lika mkt värda och man ska inte "skydda" samhället från personer med funktionshinder!

Nej, Dax att städa och sen spy lite över specialpedagogiken igen.!

Pusspuss!

sommaren 2014!

Hej!
Nu är sommaren över på riktigt och hösten kommer med snabba steg! Love it!!
Den här sommaren har varit den bästa och den sämsta, en blandning utav dom båda delarna.!
Att få vara med barnen, hitta på olika saker med dom har betytt mkt för mig, vi har åkt tåg till olika ställen, bil och buss, vissa dagar har vi tagit oss till fots.
Vi har åkt karuseller, gått på marknader, varit i olika lekparker, nöjesfält och lite sånt som barnen tycker om. Vissa dagar har vi bara varit hemma och haft en bra dag hemma. Haft härliga kvällar med vänner och bara fått slappna av. Träffat nya människor och fått nya erfarenheter!
Det dåliga var varit, jag har legat på sjukhuset och fått genomgått operation utav magen, min pappa blev riktig dålig utav en hjärnblödning och höll på stryka med, min låtsas far genomgick en svår hjärtoperation utan framsteg, jag och bästa vän krockade och har fått jobbiga skador efter, var tvungen att ställa in en resa pga kraftig hjärnskakning.
Men om man bortser från det dåliga, så kan jag inget annat än att säga att sommaren har varit helt underbar!

Både far och låtsas far lever och kämpar vidare, ni båda är starka och jag älskar er!

Nu sitter vi här hemma och barnen leker tillsammans, och jag har precis pluggat klart för tillfället. Tänk att barnen kunde leka så fint tillsammans medans jag plugga i över en timme!! Dock hade jag vela leka med dom ist, men har ett jätte stort prov i veckan och sista jag vill är att kugga! Har så sjukt mkt nu i skolan som jag måste ta igen efter att ha legat ultra förkyld och knappt orkat plugga.. Skäms!
Men har kämpat och suttit när orken funnits till att plugga.

Att vara nykter på krogen är alltid en upplevelse i sig, jag älskar det. Hur vissa blir när dom blir fulla alltså! Pinsamt!!

Pusspuss!

RSS 2.0