<3

Jag ser hur du bär dina matkassar hemåt, du ser så ledsen ut, säg mig har det hänt något? Är du sjuk eller är du bara deppig? Livet är inte slut, bara för att du fick en baby. Pappan stack, men vad är han egentligen värd? Jämfört med guldklimpen som är på ditt knä. Även om du är ensamstående så finns det hopp, har du förstått vad du egentligen har fått, det är som gud gav dig gåvan att leda ett liv, för varenda jävla kliv så tar du ett steg bredvid. Tonåren är borta, det är väl Dax nu att ändra sig? Lev för ditt barn, så att ditt barn kan älska dig. Och en dag så kommer lyckan om du ber om den, livet är en cirkel och det här är bara en del av den, ensam är stark. Lalalala, så kär i den låten.!!

Sjukt jävla bra, kan lyssna på den om och om igen.! Vissa saker är precis som ens verklighet!

Men ingen ser smärtan hos en kvinna som är ensam, hon fäller bara tårar och känner bara rädsla, det enda som får henne att må bra är när hon ser sina barn och får en kram.

Trött på alla smsen och trött på all den där tjsffsen, lalalala, ensam det är stark.!

Snart ska jag krypa ner breve min fina familj och bara mysa.! Här sover alla redan, men jag är som vanligt vaken.. Suck!


helg?

Hej.!
Tänk vad skönt det är att vara "barnledig"! Så lugnt och skönt :) med andra ord, barnen sover :)!
Snart ska jag också sova, helt slut efter natten.! Blev inte många minuters sömn på sjukhuset..
Men det får jag ta igen inatt. :)

Ja, jag vet inte hur jag ska skriva det här, det känns så overkligt för mig.. Men hade inte vi ringt 112 hade Vincent inte överlevt natten.. Jag trodde först det inte var så allvarligt när vi vaknade på morgonen, han var lite slö och sånt. Sen skedde det ena efter det andra.. Ambulanserna kom med prio ett, sprang in i lägenheten och sen satt vi i ambulansen.. Jag insåg nog allvaret när läkaren sa att om vi hade väntat en dag till, hade han inte klarat sig.. Men man känner sitt barn, och när jag märkte att han är sjukare än vad han såg ut, då ringde vi. Nu mår han bra, eller bättre. Vi är hemma och han är pigg o glad igen.! Ett dygn räckte, med mediciner. Sen var det fart på grabben.!
Inte så att jag väntade o väntade på att han skulle bli frisk eller sjukare, eller att jag inte förstod hur sjuk han var. Har haft kontakt med läkare hela tiden sen i tisdags, så läkarna har vetat hela tiden, men bett oss att vänta lite mer. Men igår gick det inte mer och det blev blåljus in till akuten.. Men nu går vi mot bättre tider och jag har en krigare till son! Vad som hände vill jag inte skriva här. :)

Nu ska jag glo lite på tvn, pusspuss!

städa..

Hej.!
Man skulle tro att jag älskar att städa.. Men det är bland det drygaste jag vet.!! Ändå måste jag göra det dagligen, kan inte sova om hemmet är stökigt och barnen ska inte behöva leva i en svinstia!

Vill bara åka ner på stan och shoppa, sett så fina barnkläder, men det får vänta! Har kalas, möhippa, bröllop och resor som pengarna måste läggas på. Kläder finns det gott om i det här hemmet!

Idag är jag fruktansvärt trött och magsåret mår inte alls bra.. Spyr upp allt jag äter, vart så i flera dagar nu och har så jäkla ont. Medicinen hjälper inte alls, så måste nog byta! Matlusten är helt borta, nog för att illamåendet tar över.. Så all stress och kaos jag utsätts för gör ju inte saken bättre, men jag kämpar genom dagarna ändå med ett leende på läpparna! Ett litet blödande magsår stoppar inte mig från att leva mitt liv normalt ändå!

Nej nu Ska jag göra lite nytta i det här hemmet!
Pusspuss

ensam är stark.!

Ken ring -ensamma mammor, texten som får mig till tårar.!

stolt.!!

Hej.!
Här klev man upp före tuppen, iaf våran tupp! Har hunnit att ringa försäkringsbolaget, sjukhuset och soc på fm, sen iväg ner på stan på möten och fixa ärenden, handlat och lagat mat, nu har jag nattat två trötta ungar och själv sitter jag i soffan.!

Jag är stolt över mig själv, tänk vad internet kan göra mycket!! Precis fått kontakt med Marcus Mamma och syster! Vi pratade o pratade om marcus och hans sjukdom, känns verkligen underbart!! Trodde aldrig att jag skulle våga söka upp dom, men det gjorde jag! Var sjukt nervös igår när jag ringde, och idag ringde dom igen. Marcus skulle vara stolt över mig, det vet jag!!
Jag hade tänkt att åka till honom snart faktiskt, blir tåget ner. Plötsligt älskar jag att åka tåg överallt. Är så mysigt och avslappnande, känns som jag jämt sitter på ett tåg någonstans! Nästa station blir strängnäs! Så ska prata med bästa vän och se om hon följer med mig ner, så kan man boka resan snart! Och då ska jag allt träffa marcus mamma och syskon från hans mors sida!
Jag är så stolt över mig själv att jag vågade.!! Klappar mig stolt på axeln!!

Pusspuss!

tankarna snurrar.!

Hej.!
Vilken härlig dag vi har haft.!! Fått jätte fina presenter utav min vackra familj!! <3
Pratat med min döda brors syster, för första gången Ever!! Var så nervös när jag ringde, så hela kroppen skakade som aldrig förr!!
Men det var riktigt roligt!

Ibland när kvällen kommer och jag ser på tvn så börjar tankarna snurra.. Om allt!! Oftast hur barnens framtid kommer se ut, vad kommer jag som förälder behöva oroa mig för? Kommer dom sköta skolan, kommer det gå åt helvete osv. Ja nu är det några år kvar tills dess och jag hoppas att jag slipper oroa mig!
Inte bara barnen jag tänker på, nej ibland på varför jag gjorde vissa saker, vissa saker som jag ångrar som fan idag, hur dåligt jag hanterade allt när jag var i krisen, hur jag levde i förnekelse och hur mycket fel jag gjorde. Det finns verkligen en massa saker jag ångrar som fan, men gjort är gjort och det kan jag inte ändra på idag.!! Men skulle jag få spola tillbaka tiden ett år, så skulle jag ändra på så mycket.! Jag skulle se till att bråken aldrig blev till, skulle hantera situationen mkt bättre, skulle aldrig ha vart för ärlig om allt och ljugit istället.! Men som sagt, jag kan inte ändra på det nu.! Nej, jag måste se på framtiden och hur jag kommer hantera framtidens situationer.! Jag idag vet att jag är dödlig, och inte odödlig som jag då trodde.! Jag vet att mina misstag har gjort mig till den jag är idag, och jag vet allt bråken har gjort mig starkare! Jag vet att inget någonsin kommer kunna trycka ner mig igen, ingen kommer någonsin få mig att må så där dåligt igen, ingen kommer någonsin få bestämma över mig igen, nej.! Jag är en.självständig person, med egna val här i livet och jag är stark! Jag älskar att få höra hur vacker jag är när jag nyvaken och håret står rakt ut o sminket kletat över hela ansiktet, jag älskar att få känna något jag inte kände tidigare och jag älskar att jag äntligen mår bra och är stolt över mig själv!
Jag kommer alltid ha tankar som snurrar, tänk om jag hade gjort det där istället för det jag gjorde, eller sagt det istället för det jag sa, osv!
Jag kommer aldrig förlåta, men jag kommer kunna glömma. Jag kommer aldrig glömma hur ont det gjorde när du slog på mig, men jag kommer kunna glömma ilskan du hade, jag kommer aldrig glömma hur du tröck ner mitt självförtroende men jag kommer kunna glömma orden du sa.!
Jag vet det är nu mitt liv har startat och jag mår bättre och bättre för varje dag.! Folk säger att det skiner om mig, men det är för att jag mår så fruktansvärt bra! Att hitta tillbaka till sig själv, är svårt, men jag lyckades! Inget är omöjligt!! Jag älskar att höra hur folk älskar att umgås med mig bara för att jag alltid är glad och sprallig o spontan. Plötsligt kan jag ha dragit med ungarna på ett äventyr till en annan kommun! Jag älskar dom jag har runt mig nu och känner mig så lycklig över att jag har så fina människor runt mig! Dom tar alltid emot mig när jag faller, och får.mig att le igen! Finns inget bättre än er! Jag känner en glädje jag aldrig känt tidigare! Men även om allt känns underbart, så snurrar tankarna! Det kan ha mycket med allt som har varit, men som sagt gjort är gjort, sagt är sagt, tyvärr! Men nu ska jag kriga, jag måste kriga mot min egna kropp och min sjukdom. Jag måste kriga värre än någonsin.! Men jag är e krigare och slutar aldrig att kriga!!

Pusspuss

furuvik <3

Hej :)
Fy vad roligt vi hade det igår.!!
Madde fyllde år, så vi sov över där. Jag tog ungarna på morgonen så att hon fick sova en stund, sen fick hon frukost på sängen och ungarna sjöng för na.! Fikade lite och stressade som vanligt. Hem till mig och göra oss iordning, på typ tjugo minuter.. Sen bar det iväg till furuvik.! Gick runt där och hade det sjukt roligt!! Stiftelsen spelade, så klart man var tvungen att åka dit då! När dom hade spelat klart drog vi iväg hem till mig igen och bytte om o sånt, sen vidare till Harrys! Var längesen man var där, men blev inte så långvarig.. Vart så jävla trött, säkert för att vi hade röjt under spelningen och för att jag klev upp sjukt tidigt.! Så var hemma innan kl ett och somnade på tre röda.! Och nyktert var det, och kan säga det att Harrys är mkt roligare när man är berusad!! Haha.

Nu ligger jag på soffan o funderar på om jag ska gå till affären o handla mat eller om jag ska fortsätta ligga kvar här på soffan och bara ligga!

Vi får hem barnen snart också, så då blir det mys och lite mer mys.! Som den lilla familj vi är <3
Även morsdag idag, så grattis alla mammor på eran dag idag! Ni är världsbäst!!

Nej nu ska jag tydligen få frukost också, hörs av senare. Pusspuss!

solsolsol.!

Hej :)
Idag kan ju vädergudarna bokstavligen suga min pung.! Hur ska man kunna sola om det regnar? Solarium är inte min grej liksom.! Tänk att ligga i andras svett? Nej tack!

Helt slut efter idag, och ändå har vi inte gjort så mkt.. Aktivera fyra barn räckte väl för att få slut på energin.! Så nu sitter jag i soffan och har lite hårvård. Låter håret ha inpackning extra länge innan jag sköljer ur det. Så kanske mitt hår mår bättre snart.!

Vilken helg vi har haft.! Solat o solat, vart riktigt skönt.! Kroppen har börjat få en riktigt fin brun färg.! Älskar't!!

Justja, tänker inte skriva hur barnen mår eller vad som sker i deras utveckling något mer, känner att jag inte vill att onödiga personer ska få veta mer. :)

Puss.!

Vincent.! <3

Hej :)!
Här hemma leker barnen för fullt, det skrattas och busas. Underbart <3!
Dock gjorde dom morgon kvart i sex imorse.. Var bara att kliva upp och hälla i sig kaffe för en annan!
Jag sov ungefär inget inatt, vet inte varför folk älskar att ringa mig på fyllan, men telefonen gick på högvarv.. Och jag är ju så dum att jag svarar jämt.! Men nog får jag mig ett gott skratt.!

Vi har även tränat Vincent idag, på att gå själv, men han tycker det är roligare att dansa.! Så vi dansade istället.! Men våran grabb lär sig mer och mer för varje dag, och vi blir stoltare och stoltare här hemma.!! Att få se grabben utvecklas och bli en fantastisk grabb, gör mig så himla lycklig.!!

När Vincent vilar ska jag nog också göra det, så får dom andra grabbarna mysa ner sig i soffan eller något.! Är så himla trött.! Men tröttheten har inte hindrat oss från att aktivera barnen, nopp.! Vi har bakat, lekt och lekt lite mer.!

Marvin är så duktig med sin bror, han älskar att leka med honom.! Är så härligt att se dom tillsammans och höra hur dom skrattar tillsammans.!

Nej nu ska jag kolla på tvn med barnen :)

Puss.!

bror <3

Hej :)!
Barnen sover för fullt, alla tre :)! Dom somnade ganska snabbt efter dagens alla aktiviteter.! Så nu har jag vart rastlös i snart fem timmar.. Och nu då?

Idag var det tjugo årsedan min bror gick bort, tänk vad åren går snabbt alltså.!! Jag hade tänkt att åka till graven idag, men fick förhinder.. Så tände lite ljus här hemma och ställde fram kortet på honom istället.! Är ju några mil bort graven ligger...men snart kommer jag Marcus och hälsar på, jag lovar.!! Jag ska sitta där vid dig och berätta allt. Jag önskar att du fick träffa mina barn, dom hade älskat dig och du hade älskat dom.!! Älskade bror, för tjugo årsedan så slog ditt hjärta en sista gång, du krigade in i det sista.!! Jag kommer berätta för mina barn vilken krigare du var.!! Och du, Vincent sover med din nallebjörn! Han kan inte sova utan den.! Jag blir tårögd varje gång jag ser honom breve den.! Jag önskar att jag fick träffa dig, en sista gång. Bara få berätta för dig hur mkt jag älskar dig.!! Jag saknar dig världens finaste ängel.!!

Tänk vad lite musik kan få en på bättre humör.! Igår tror jag att musiken räddade mig från att bryta ihop.! Tänk om man kunna få tacksamhet någon gång, för allt.! Jag tar hand om barnen 24/7 och ändå ska ni hålla på att klaga på mig, skicka in falska anmälningar till soc. Vet ni en sak? Jag är inte en perfekt mamma, men jag gör allt för mina barn.!! Dom får den mat och näring dom behöver, att ett barn är blek betyder inte att han har näringsbrist. Har ni tänkt på att det precis har vart vinter och barnen inte fått någon sol på sig? Och Marvin har precis som mig, han blir jätte blek på vintern o början av våren, tills solen börjar ta.! Mina barn äter sex mål om dagen, och frukt varje dag. Näringsrik mat varje dag, eftersom dom äter min mat och jag måste äta en kost med mkt näring i pga mina magproblem som ni har orsakat med all stress o kaos ni gett mig.! Kolla på er själva istället och laga era brister innan ni ens försöker trycka ner mig i mitt sätt att vara mamma.!! Kolla vad ni förstör istället.! Och jag känner att bägaren har runnit över nu.! Jag tänker inte ta mer skit ifrån er.! Kasta in era anmälningar ni, men kolla istället på hur eran roll är som förälder och bonusförälder.!! Ni kan fortsätta med erat skit, men mina barn kommer jag aldrig ge upp, ALDRIG.!! Ni kan försöka, isf kommer ni få försöka i många hundra år till. Jag ger aldrig upp, jag är en krigare.!!

Jag är så glad över mina fina i mitt liv, tack för att ni finns, ni är bäst.!!

Släng dig i väggen trash äckel.!

Pusspuss.!

RSS 2.0