Fredag.!

Fredagsmys.!
 
Hejhej :)
Gash, vad jag är uttråkad.!
Barnen sover och jag har exakt inget och göra.. Inte okej alltså..!
Känns som att jag har gjort tusen saker idag, men ändå inte. Vill sova, men är för pigg..
Bebis sover också, så då sover ju alla tre barnen! Exakt inget har jag att göra, puffar jag på magen, ja då får jag en spark, typ som "låt mig sova". Japps, här ska det komma en till liten bebis!
En liten bebis i sommar, i Juni/juli. Fast jag är så stor, så har fått frågan om jag ska föda nästa månad.. Det är ju liksom sådär 4-5månader kvar bara.! Haha.
 
Imorgon har jag en massa saker att göra, stor prinsen fyller ju på söndag.
Så då blir det att fira han, och det ska ju göras lite innan. Handla dom sista presenterna, baka, städa och sånt.
Stor kille blir ännu större.!
Var jätte duktig på Bvc idag också, lite kinkig nu på kvällen, men det var nog vaccinet som spökade. Var så trött så han somnade direkt efter maten, satt och halvsov vid bordet. Sen gick han o la sig, när jag kom in och skulle läsa bok, ja då sov han för fullt!
 
Usch, jag är så sugen på något. Något sött! Eller något salt? Eller något surt?
Vill äta något, typ godis eller chips. Men när jag kollar på chipspåsen mår jag illa. Och åt en lite tablettask tidigare med Marvin.
Inte sant det här.!
Ta en morot och knapra på? Eller en frukt? Nä, jag vill ha det där perfekta, det där som gör så att mitt sug försvinner! Iaf för ikväll.
Eller är det bara graviditeten som spökar?
 
 
Skit i honom, han mår inte bra! ;)

Why im crying..!

So why im crying!?
 
Hejhej :).
Helt slut efter den här dagen! Känner mig för att bara lägga mig ner och sova, sova en hel natt. En natt utan skrik och gråt, en natt med härlig sömn. Men förhoppningsvis om tre veckor får det bli en helt natt igen.!
Att man kan känna sig på hjälplös som mamma, det trodde jag inte. Att man ska gå och känna att snart, snart, snart kommer jag bara ramla ihop och gråta och skrika ut allt, bara för att man inte får den hjälp som behövs, inte försen om tre låååånga veckor.
Varje dag blir värre och värre, för två dagar sen så grät han inte på samma sätt, nu är det skrik, gråt och skakar av ont. Men får han den hjälp som behövs? Nä!. Senast idag fick jag en kniv i ryggen utav sjukvården, om tre veckor ca ska han opereras, alltså ska mitt barn ha ont i tre veckor till? Som att den här månaden inte har vart nog?
Visst, han är ju inte dödssjuk eller något sånt. Men när det kommer till att hans smärtor så skriker han, man får inte röra han, gråter och har så ont, så inte ens ord skulle räcka.. -Kom tillbaka om det inte ger med sig.. Det är lätt att säga för dem på akuten, men då är vi tillbaka efter fem min igen.
Idag hörde dem hur han lät och dem sa: Sätt han i ett bad, då mjuknar huden upp lite och det blir lättare..
Jajo, han badar ju typ konstant, hjälper det? Nä. Vi skulle ta bort alvedon och ipren, och ge det ca 2-3ggr per dag ist. Alvedonen och iprenen har gjort så att mitt barn har inte haft så ont, fått vid behov. Efter den förra läkarens ordination. Alltså, max dos. Det har gjort så att han har vaknat ungefär 3ggr per natt och haft panik och ont, nu ska han få morgon, eftermiddag och kväll.. Vill jag gissa på hur ont han kommer ha?
Blir det ett enda fel pga av allt det här, då jävlar ska jag ta det vidare.
Fått höra, op-tid inom en månad.. En månad senare: Oj, det har skett en liten miss och blablabla missade att boka in tid..Vi skyndar på det här, inom två veckor får ni en op-tid.. Idag får jag svar, han har op-tid om ca tre veckor..
Jag kan ta att det är många som behöver opereras, men då ska jag fan inte få höra olika tids gränser.. Gash!
Gävles sjukvård i ett nötskal!
Allt är ju inte negativt inom sjukvården, men att man ska behöva bli behandlad som skit och få se sitt barn lida så pass länge som han behöver, bara för att dem har gjort en miss.. Det är fan inte okej!
Efter operationen, kommer allt vara normalt. Är vad dem säger iaf.!
Räkna dagarna innan nästa gång vi sitter där på akuten med ett barn som skakar av smärta.. Spelar ingen roll vad jag säger, ingen lyssnar.!
Ska jag bli doktor, så ska jag fan inte behandla folk på det här viset! Kan ju inte vara lagligt..
 
Nu ska jag lägga mig breve min prins och vila. Ont i mammahjärtat!
 

RSS 2.0