Godmorgon.!

Hej :)!
Här vaknade vi precis, och jag kan säga att jag är glad över att barnen sov länge.!
Har aldrig sovit så dåligt i hela mitt liv tror jag, vaknat hela tiden, haft konstiga drömmar och bara haft skit svårt att sova. Så att vakna sent var ganska bra tycker jag.! 
 
Tänk att snart har du funnits hos mig i ett år.! Snart är det ett år sedan din far kom in på förlossningen, precis som du kom ut. Du hade snabbt ut till världen och all smärta glömdes så fort du lades på min mage, din far klippte navelsträngen och sa sedan hejdå. Han åkte hem igen, några minuter efter Du föddes, men kvar var mitt bästa stöd, din gudmor.! Jag har krigat, för att du ska få en riktig kontakt med din far, men idag Vincent så har jag insett att det är omöjligt.. Men det har inte bara vart krig, det har även vart kärlek, jag har sett hur han har kollat på dig, hållt i dig och gråtit, han har berättat för dig hur mycket han älskar dig.! Snart har ett år passerat och du utvecklas mer och mer för varje dag, Du står nästan själv utan stöd, Du kryper, Du går längs möbler och du är då nyfiken. Du pratar och pratar, Du skiner upp mim vardag med ditt leende och ditt skratt.! Du är värd det bästa och så mycket mer.!! Jag kommer aldrig glömma när jag fick höra ditt skrik för första gången, tårarna bara rann och jag blev världens lyckligaste tvåbarnsmamma.!! <3
 
 

söndag.!

Hej.!
Så var denna fantastiska helg över.! Har verkligen haft super roligt och mysigt.
Dagen har spenderats i soffan hela dagen, kroppen var helt slut idag.!!

Veckan Blir väl inte lika rolig, har lite möten och telefonsamtal inbokade, mindre roligt men man kan inte alltid ha roligt.!

Marvin var så söt ikväll, satt breve mig i soffan och bara berättade hur mycket han älskar mig och att han ska faktiskt ska bli en stor pojke och hjälpa mamma att bädda sängen imorgon. ^^!

Till er nyfikna, finns en väldigt stor anledning om varför jag blev äcklad utav Kristoffer, tänker inte skriva ut den här, men fråga han om Hofors tjejen för två år sedan och vad han hade planerat, så hoppas jag han är ärlig och att ni blir lika chockerad som mig.! Men nu är det så här, jag vill inte skriva om honom, om det inte handlar om en "berättelse" där han är inblandad i, typ om man har gjort något med barnen. Så.!

Jag fick kanske världens bästa besked förra veckan också (för tillfället) min hals är nästan frisk, träffa onkologen snart och ta lite mer prover, så får vi se och hoppas på att det ser bra ut.! Allt kom som en chock för mig. Tydligen såg dom något som inte ska vara i halsen, när dom gjorde ultraljud på hals o nacke när jag blev misshandlad. Så nu hoppas jag på ett mer positivt svar.!

Nej, nu ska jag krypa ner breve världens finaste som ligger och snarkar för fullt i sängen och sova lite. Godnatt :)!

om sanningen ska fram.!

Hej :)
Vi har precis ätit lite middag, blev tacogratäng, Marvin åt tre portioner.! Han hällde nästan i sig ^^ sötisen min :D
Han är så himla glad att vi har börjat umgås med Sebbe igen, nu är det bara Sebbe som gäller ^^ och mamma såklart ;)

Har suttit och tänkt på om jag ska avslöja en sak eller inte, funderat många veckor nu.! Och nu känner jag att det är dax.!
Som många vet så tog det slut mellan mig och Kristoffer för två höstas sen (vi hitta tillbaka efter några månader igen) men under den tiden så var jag borta många kvällar och kom oftast Hem vid två tiden på natten. Varför? Jo, det var nämligen så att jag dejtade en annan kille. Namnet tänker jag inte berätta. Men så var det.! Vi sågs nästan dagligen och sågs vi inte, så pratade vi i telefonen. Jag bodde fortfarande ihop med Kristoffer, men sa inget till honom. (jag är ett svin, jag vet) Kristoffer påpekade hela tiden då att jag såg så lycklig ut osv, gissa vad.. Jag svävade på Rosa moln.! Så varför bröt han och jag upp? Jo, jag var gravid med Vincent.! (jag började dejta honom en vecka efter jag blev gravid, så visste att det var Kristoffer som var pappan). Vi bestämde att det var bättre att jag försökte med Kristoffer igen, sagt och gjort, jag och Kristoffer försökte igen. Och det gick i några månader, men jag kunna aldrig riktigt kolla på Kristoffer på samma sätt längre, det var inte han mina känslor gick till. Tillslut blev jag bokstavligen äcklad utav att tänka tanken på att mysa med Kristoffer, så det skedde inte.! Jag vet, jag blev krossad när Kristoffer gjorde slut, jag var ju gravid med hans tredje barn och vi skulle bli en stor familj. Även om jag någon månad tidigare hade planer på att flytta ihop med en annan och starta ett nytt liv.. Så jag var aldrig otrogen i februari, jag dejtade honom tidigare.!
Nu har jag äntligen släppt den hemligheten.!

Nu ska Marvin spela på min mobil.! Puss.!

älskade sol.!

Hej :)!
Så vad gör vi, vad har vi gjort och hur mår vi?
Just nu gör vi inte ett skvatt, Vincent ligger och vilar, jag glor på Tv:n och Marvin är på förskolan och leker av sig.!
Senare idag har jag inte planerat än, Vi hittar väl på något roligt. :)

Vad har vi gjort?
Vincent och Marvin har vart på sin första hockeymatch, Marvin älskade det Och pratar konstant om det nu.! Vincent han var väl mer fascinerad utav alla lampor och människor. Satt på familjeläktaren.!var faktiskt väldigt många barn där i både Vincents och Marvins ålder. ^^. Ungarna var jätte duktiga och skötte sig superbra under matchen. Tigern var väl mest spännande, för han tränade ju faktiskt på isen. ^^
Sen har vi inget gjort så mkt, lekt och lekt.! Vart iväg en sväng med Sebbe och barnen o handlade lite mer lego. Marvin älskar verkligen lego.! Precis som hans storebror, så springer han direkt till legohyllorna. Bli billigt och bra för morsan ;) tur nog så har jag bara ett barn att handla lego till, än så länge.!

Barnen mår bra, Vincent är lite förkyld. Men så är det ibland.! Känns som han är konstant förkyld, men tänderna spökar också. Så han blir snorig o febrig utav det också. Så snart vet jag inte om det är tänderna eller en förkylning :P.
Jag själv är på bättringsvägen, mkt har läkt och mkt återstår. Men kroppen kämpar på och jag är ett steg närmare en frisk kropp snart igen.!
Ska snart tillbaka till ortopeden för att kolla hur skadorna har läkt, ska bli spännande att se vad han har att säga. Jag hoppas på positiva svar.!
Men eftersom armen och benet fortfarande "sover" så känns det inte som att det Blir så positiva svar.!

Nej, nu ska jag kolla klart på mitt program. Puss.!

sova.!

Hej :)!
Idag har vi inte gjort så mycket, var en sväng och handla, passade på medans jag kunna gå dit utan att få alldeles för mkt panik.!
Sen var vi ute på baksidan och lekte lite, Vincent älskade att krypa runt på "outforskad" mark. Han kröp runt och försökte äta upp allt han fick tag på, jag hade med andra ord fullt upp.!
Sen vart det mys med Marvin, Vi spelade lite dataspel och sen mös vi i soffan när Vincent hade somnat för natten. Han fick även somna i min famn i min säng.
Mins två troll.!

Helgen har vart lugn, mys med grabbarna och bara vart hemma. Tar mig inte så långt än. Benet "sover" fortfarande och kristallerna är inte på plats än..
Är less på kryckor nu och vill bara kasta in dom i förrådet, typ längst in.!

Marvin blir mammigare och mammigare för varje dag som går, inte så konstigt visserligen.! Han har ju bara mig.! Vincent blir också mammigare för varje dag som går. Nu har syskonkärleken börjat här hemma, barnen bråkar om mig.! Sött nog ^^!

Som ni vet är min instagram låst och jag funderar på om jag ska låsa upp den imorgon måndag någon timme under dagen, låta alla nyfikna som inte följer mig få se våran vardag.! Fast jag varnar er, det är väldigt mkt egopics ;)!!
Jag är nog lite egenkär ja.!

Ohnej, nu ska jag sova. Tänkte skriva ett långt inlägg om vad som snurrar i mitt huvud, men tröttheten tog över.. Kanske imorgon.!

Godnatt snyggingar.!

våren är här.!

Hej :)!
Barnen leker för fullt och äter sitt lördagsgodis. Marvin valde sitt godis och lite kakor skulle han ha, Vincent fick bebisgodis ^^

Igår fick Marvin nytt lego,fem kartonger lego.. Satt tre timmar och byggde ihop allt, sen vela jag inte se en legobit till :P!
Han fick även ett par nya skor och en väska.
Vincent fick en boddy och ett par jeans. Jag köpte ett par jeans och en tröja till mig. Mobilen fick en ny laddare och hemmet lite porslin. En fredagsshopping fick det bli.!

Ikväll blir det mys framför snygga karlar kl åtta, gladiatorerna ;)!
Ska även försöka hinna färga håret innan å.! Bort med utväxten.!

Nej, nu har Lilleman bajsat, så dax för att byta blöja.!
Hörs sen.!

helg.!

Hej :)!
Ubgarba snarkar för fullt bredvid mig, mysigt.!
Själv har jag precis kikat på en film och bara tagit det lugnt. Tänkte väl sova snart.!

Jag älskar singel livet, är så himla underbart att kunna göra vad jag vill utan att bekymra mig över vad den andre tycker. Visst, jag saknar någon att sova breve, att ligga o mysa i soffan långt in på kvällarna, eller bara få den där kramen.! Jag vill dela mitt och barnens liv med någon, men när, det vet jag inte.!
Varför ska det vara så problematiskt jämt för, varför kan jag aldrig bestämma mig? När jag har han, då vill jag inte ha han och när jag inte har han, ja då vill jag.. Skärpning Annika.!
Satt och tänkte igår, att jag aldrig riktigt haft den där "stora kärleken" okej okej jag är bara tjugotvå, jag har hela livet framför mig.! Jag trodde väl förr att jag hade det, men idag har jag kommit fram till att det var aldrig kärlek, det var trygghet..
För vissa fortsätter leva i trygghet och inte kärlek, men jag vill ha kärlek och trygghet.!
Men när ska jag bli redo igen?
Bekymmer alltså! ;)

Nu ska jag sova lite, och hoppas alla fyllesamtal och sms avtar snart. Ha skoj i dimman.!
Pusspuss.!

tralala

Hej.!
Här hemma sover barnen för fullt, ena snarkar högre än den andra.!
Vincent lär sig lite nya ord då och då, men favorit ordet är mamma.! Han är så söt, oftast kryper han på golvet och leker, sen tittar han på mig och säger: mamma.! Och kryper till mig :D ikväll stod han i sin säng och ropade: mamma mamma MAMMA.! Så gick in o kikade vad han gjorde, kollade på mig och jubla mamma.! Löft upp honom och fick världens puss.! Har nämligen lärt han hur man pussas. :P
Så säger man: kan jag få en puss? Så kommer han och pussar en. :P dock putar han inte med läpparna, utan gapar med hela ansiktet, ultra mega sött :D!
Så stod han själv igår i några sekunder, utan att hålla i sig :D jäklar vad stolt jag blev, och chockad blev han när han märkte det. Min fina stora kille.!!
Han "fyller" även nio månader idag, det har firats med flytande Alvedon åt Lilleman. Jädra tänder alltså.!! Ont har han, jätte ont :/ vill inte äta, så han tar bara välling nu. Men huvudsaken att han får i sig något.!
Försökte ge han puré idag, men det spottade han bara ut och grät, kan knappt ha nappen för det värker på han. Så smörjer tandköttet med barnAlvedon och då kan han iaf ta vällingen, men inte mat.
Men bara han får i Sig något är jag nöjd.!

Ska planera hans kalas snart också, är ju tre månader kvar.! Fy, tiden går så snabbt. :(!
Stoppa tiden.!!
Och så har jag problemet, vad ska man köpa? Finns ju så himla mycket och dom som känner mig vet att jag är expert på att shoppa, så han har ju redan sjukt med saker och kläder.! Men kanske något snyggt till förskoleinskolningen?
Han har nämligen fått plats på en förskola nu :D men när starten är, avslöjar jag då ;)!

Marvin har vart hos läkaren, han är kattallergisk och inte så lite heller.!!
Han får inte ens vistas med folk som har katt, och ska absolut inte vara i ett hem med katter.!
Ingen slags kontakt med katt alls. stackarn :/!
Så nu kan han inte vara med sin far, för han har katt.. Så hoppas han flyttar iväg katten snart och sanerar lägenheten från katthår och allt sånt. För annars Blir prinsen dålig. :(
Hade en jätte bra läkare och jag fick svar på många frågor.! Däremot är han inte allergisk mot hund, bara katt. Precis som jag var/är. Och lika min far.
Så nu har han fyra olika mediciner för astman och allergin. Två salvor för utslagen han får när han har vart kontakt med katt. Min älskade lilla prins :(!

Jag själv har vart på en ny röntgen för nacken, den harnnästan läkt helt :D. Nack-krage har jag inte behövt sen Sjukhuset och tacka fan för det.!! Den var hemsk och jobbig.!! Men snart är svullnaden i nacken borta iaf. Så var jag hos ögonläkaren idag, svullnaden i ögat har lagt sig och nu väntar vi bara på att dubbelseendet ska lägga sig och synfältet ska bli normalt igen, så sex dagar till med ögondroppar, sen bör det vara bra.
Imorgon ska jag prata med ortopeden om resterande skador, eftersom dom inte läker :'(!!

Nej nu ska jag sova.! Godnatt världen.

hektisk vecka?

Hej.!
Ligger på soffan och har precis vaknat igen.. Vill bara sova och sova lite mer.! Nätterna består utav mardrömmar konstant, så vaknar hela tiden och det blir inte mkt sömn.. Tänk att en person kan orsaka så mycket smärta, inte bara fysiskt utan även psykiskt..
Kan inte gå till affären utan att få ren panik och hjärtat rusar, yrsel och lite mer panik..
Gå till förskolan är också ett helvete, ger mig panik när jag ser hans o hennes grannar, och panik om att möta grannarna deras eller någon annan.
Idag går jag bara ut på baksidan om jag är själv, får inte den här paniken på samma sätt då.!
Har ju världens bästa vän som stödjer mig och peppar mig när vi går någonstans.!! Tack för att du finns vännen <3!!
Jag trodde aldrig att en person var kapabel till att orsaka en sån här smärta.!!
Hoppas du är nöjd och hoppas du inser att nu kommer det aldrig bli bra igen på något sätt.!!
Jo, om du försvinner från denna planet och aldrig mer sätter foten på jorden, då kanske bara kanske jag kan gå och handla o se han utan att gripas utav panik.!!

Kanske låter fånigt.. Hon gjorde ju "inte så mycket" enligt er.. Tillräckligt mycket för att orsaka kraftiga skador på mig och förstöra mitt liv.!!

Så hur klarar jag av barnen i allt det här?
Jo faktiskt så gör jag samma sak som innan, kanske inte ute o går varje dag. Men allt annat sköts som vanligt.! Har även min "personliga assistent" som hjälper mig med barnen och dagliga hushållssysslor.
Mitt psyke påverkar inte barnen, jag är samma glada person inför barnen och på kvällarna släpper jag ut tårarna. Mina barn ska aldrig behöva bli lidande bara för att jag blev misshandlad. Mina barn ska ha det bra oavsett vad.! O det har dom.!
Skulle aldrig orsaka dom någon smärta genom att låta dom se mig ledsen. Aldrig.!!
Marvin och Vincent gör att jag orkar ens kliva upp på morgonen och gå med ett leende på läpparna.!

helt slut.!

Hej.!
Ungarna är redan lagda, trötta som dom var så somnade dom på tre röda.! Skönt.!!
Själv har jag spenderat dagen i sängen ungefär, har så fruktansvärt ont i hela min kropp så varje rörelse har vart jobbig.!

Kom hem från sjukhuset i onsdags efter att ha legat inne i fyra dagar, tjatade Hem mig.!
En massa undersökningar gjordes och alla skador fastställdes. Ska tillbaka på röntgen och ögon nästa vecka för att se så allt läker rätt, slutet av månaden blir det tillbaka för benet och armen till ortopeden, och knät till ortopeden om det inte ger med sig..
Sjukhuspersonalen var underbar och stöttande, kuratorn var ultra bra och stöttande.! Det kändes bra att lämna Sjukhuset, även om läkaren vela ha kvar mig någon dag till. Men jag vela hem till mina barn.!!
Idag äter jag sju olika mediciner, och jag längtar tills jag slipper äta dom. Men utan dom idag så skulle smärtan vara fruktansvärt outhärdlig och paniken skulle göra så att jag aldrig kom utanför dörren..
Idag hoppar jag på kryckor, dels för att försöka väcka mitt ben igen och för att återfå balansen. Kommer ta några veckor innan något händer, om något händer.! Redan less på att hoppa på kryckor.!! Är låst i mitt egna hem om jag inte har någon som kan dra vagnen. Omöjligt att hoppa på kryckor och dra vagn samtidigt.!!

Tack alla för alla fina ord, stöd och hjälp.! Om ni bara visste hur mycket det uppskattas.!!

Nu ska denna Kryckmongo lägga sig på soffan och Klaga lite mer på smärtorna. Hörs, Hej.!

sjukhus.!

Hej :)!
Dagen började bokstavligen med stress.!! Vaknade 09.20.. Klev upp och bytte blöja på Lilleman, 09.24 så såg jag att vi skulle vara på sjukhuset 09.50. Panik.!! Där stod vi utan kläder och inte ätit frukost. Slängde på ungarna kläder, packade med frukost, sprang till bussen, Vi hann till sjukhuset och var där till 09,45.!! Jäkla tur alltså. Hade fått för mig att vi skulle vara där 10.50. Så fel man kan ha ibland. ^^
Marvin var jätte duktig under hela besöket, tog över en timme med alla undersökningar. Men han fixade det galant, fick beröm över att han var så utvecklad trots sina problem. Kände mig så stolt.!! fick beröm över att jag vara så duktig som klarade av två barn själv så bra. Jag gick därifrån med ett leende på läpparna.!
Marvin fick en glass, choklad och Ahlgrensbilar som belöning, han valde helt själv.
Så nu ska vi tillbaka dit på ett ytterligare besök om några veckor och sen sker det lite mer saker, bara min grabb blir frisk igen är jag nöjd.! Min stora krigare.!!

Imorgon Blir det ett nytt besök hos en annan läkare för krigarN. Sen får vi se vad som sker, vi har lite planer för helgen. ^^

Nu är ungarna nattade o sover sött, jag själv undrar på vad jag ska göra. Förväntade mig ett samtal så här på kvällskvisten, men det blev tydligen inte av. Är jag förvånad? Inte ett dugg.!!
Sorgligt bara.!!

Nej nu ska jag kika på film, eller något. Höra Hej.!

gravidmage.!

Hej :)
Sitter här i soffan och är helt slut, tagit en springtur o en pw idag, välbehövligt.!
Ungarna har gjort sitt Idag, busat och skrattat.!

Imorgon ska stora killen till öronläkaren, hoppas på bättre besked den här gången.! Förra gången var väl sisådär, så hoppas verkligen nu att morgondagens besök är ultra bra.!!

Jag har en gravidmage igen.!! Tamefan.! Att jag aldrig lär mig utav mina misstag alltså.. Men den här gången lär väl ändå vara den sista? Till nästa gång.! ;)
Dock så ligger det ingen mysig bebis i min mage, ohnej.! Ätit grädde till pannkakorna tidigare, och pang sa det, magont och gravidmage. Suck.!!

nio månader.!

Hej :)!
Har precis kikat på en film, tror mina hormoner spökar igen och valde en blaskfilm.!! Blir snart sjuk utav alla balskisar.!!

Tänk att idag skulle jag och en till vart på väg till Thailand.. Helt galet.! Personen i frågan visste så klart inte, men han/hon sa alltid att han/hon velade åka till Thailand i två veckor med mig. Och som ni vet så har jag opererat magen två ggr, vilket gav mig en summa som gick till den resan.! Pengarna kom så klart inte in på mitt kort, men resan bokades i mitt namn. Idag har jag ändrat namn på andra resenären och skjutit fram resan.! Men en liten grej och det blev inte som planerat.!
Men jag är nöjd, jag får åka på en semester med en som tycker om mig för den jag är och vi ha det så skööönt.!
Men hade jag fått valt hade jag aldrig tackat nej till en Thailands resa i tjugofemårs present.! But shit happends.!!
Var inte så svårt att ändra namn, ljuga om att man inte skulle få pengar för min totalt förstörda mage, eller om händelsen i februari.!

Hörs, Hej.!

fy.!

Hej.!
Har storstädat här hemma idag, nu rinner det i näsan..hatar att jag alltid ska bli så dålig utav att dammtorka, nu hade jag inte gjort det på över en vecka o reagerade direkt.. Måste i vanliga fall dammtorka minst fyra ggr i veckan för att inte bli jätte snorig och hostig.!
Men nu är hemmet rent iaf :)!

Vart iväg hela dagen i dagen, åkt till olika affärer, träffat folk osv. Vincent o Marvin var hos grannen medans. Sen åkte jag dit o satt där :)!
Nu ligger trollen och sover sött, helt slut båda pojkarna. :)!

Jag får ofta frågan om jag och barnens far har någon kontakt, och svaret är faktiskt ja.!
Vi har haft kontakt nu i några veckor faktiskt, känns jätte bra, fast just nu är han lite surputt och varför vet jag faktiskt inte.. Men det går väl över någon gång.!! Barnen har väl inte fått världens kontakt med honom precis, men det kommer väl. Hoppas jag.!!
Men det är mkt utav våran kontakt som inte ska skrivas här, utan vill ni veta fråga honom eller mig privat.!

Ligger i soffan nu och bara myser, finns nog inget bättre än att mysa.!! Men mer än så blir det inte ^^

Nej, imorgon Blir det att ringa försäkringsbolaget o kolla hur det går med skadeståndet.! Dom är inte snabba ibland.. Får väl se vad handläggaren säger.!

Hörs, Hej.!

blää.!!

Hej.!
Ligger i soffan och mår så sjukt jävla illa, när ska jag lära mig att min mage inte tycker om chips!? Tur att jag sällan äter det.!! Alltså seriöst, skulle behöva kräkas, typ stoppa ner fingrarna i halsen och kräkas.!
Imorgon är det hemmaträning och nyttigt som gäller. Nu vill jag bara spy på allt onyttigt, och jag som är så jäkla luktkänslig, känner ju den där äckliga lukten utav chips nu.! Spyr!

Enda sen jag gick ut med att jag var själv igen har jag fått samtal o mess som: jag skulle kunna vara perfekt låtsas pappa till dina barn, jag skulle göra allt för att få spendera mitt liv med dig o dina barn, dina barn behöver en pappa här är jag, jag är en bra fadersfigur och dina barn skulle älska mig, osv..
Ska göra det klart för er nu, ja mina barn behöver en pappa och när jag träffar den jag o barnen trivs med så har dom en, jag faller inte för fjäsk, jag tar inte vem som hellst gjorde det förr och se vart jag är nu.!
Jag hat bestämt mig för att vara ensam nu, jag tänker inte gå in i något förhållande nu.!! Och er nyfikna personer, jag dejtar en redan.!!
Men som sagt både han och jag har sagt att förhållande biten väntar vi nog med ett bra tag.
Jag är absolut inte redo för ett nytt förhållande och kommer inte vara det på ett tag. Jag slösade bort fem år utav mitt liv, så nu tänker jag ta igen dom åren.!

Jag får inte bara fjäsksms heller, får även: Hej, "kika" på film ikväll?, fan vad du är snygg men vilket jäkla svin Du är!, Du och jag inatt då?, vad sägs som att skeda i din soffa ikväll och inte kolla på film?
Och helt seriöst, det är mkt roligare att få sånna mess än fjäsk, killarkillarkillar.! Jag ligger inte runt heller, men visst, att jag är ett svin visste jag redan, hört det många ggr i olika sammanhang.! ;)
Och en sak till, bara för att du har bil betyder inte det att jag tänker ligga med dig!

Mitt bästa misstag, är när jag var otrogen mot herr k.! Satt och diskutera det nyss med en polare, Hur mitt hade troligen sett ut om inte jag hade gått tillbaka till honom, vilken miss jag gjorde.! Fick jag välja hade jag levt det livet som planerades i smyg sisådär nu, tänk vad fint det hade vart.!!
Men nu lever jag ett liv jag älskar, att få vara varje dag med mina barn, ut o leva livet bland vänner, tränar osv. Jag kan inte ändra tiden, men jag kan ändra framtiden.! Och min framtid kommer vara perfekt, mina barn kommer få en pappa, jag kommer få en sån fruktansvärt bra karl o kommer vara lyckligast i världen.!

Nej, nu ska jag ta min magmedicin för magsåret (som säkert gillade allt onyttigt) och sen sova, om jag inte bor på toan inatt, för medicinen får mig att nästan kräkas, så vidrig.!!! Tur att det bara är två tabletter och en äcklig sörja. Läk magsår läk.!

Godnatt finisar, nu checkar detta svin ut. Hörs Hej.!

soffmys.!

Hej :)!
Äntligen hemma efter många timmar på akuten, Lilleman blev dålig igen.. Men nu vet vi att det är rs-viruset som spökar hos han. Men läkaren kunna se en förbättring sen sist vi var in iaf, skönt det.!!

Var förbi syrran tidigare som har flyttat nästan Granne med mig, så nu är familjen samlad i Sätra.! Hon bor där med sin karl o sin dotter :)! Hjälpte na lite att skruva upp sängen och sånt.!

Nu ligger jag i soffan och har dukat fram chips, Cola och en hemmagjord vitlöksröra, mums.!!
Snart börjar mitt program, sen blir det att krypa ner i sängen och sova.
Funderar på att göra mig av med sängen, eller gaveln och Köpa en ny. Beslutsångest.!
Vill ha en vit sänggavel, har hittat en jag är sugen på, men vet inte än. Älskar ju att göra om i hemmet så. ^^

Hörs, Hej.!

mys.!!

Hej :)
Här sitter jag o har precis kikat på Melodifestivalen, lär ju säga att jag enbart kollar för att få se lite ögongodis.! ;) och för att höra Linus, älskar hans röst och hans låt, gråter så fort jag hör den..

Blev en mysig dag på stan idag, först hämtade vi ut biljetterna, sen handlade jag jackan (ops) och ett nytt nagellack, tog ungarna och gick till McDonalds så fick dom en varsin happy meal, sen drog vi till bion, där handlades det popcorn o en massa dricka, efter bion gick vi o handla o sen över till grannen. Marvin slocknade rätt snabbt efter att vi kom hem ;)!

Ikväll spökar mina hormoner lite.. Ena stunden vill jag gråta, andra bryr jag mig inte och tredje så blir jag så arg så arg. Gått upp och ner sen jag satte in spiralen, precis som sist..
Nu när jag gick in o kollade till Marvin, så fick jag en klump i halsen.. Pussade på honom och viskade förlåt. Förlåt för att jag o hans far bråkar, förlåt för att barnen tyvärr blir drabbade utav bråket..
Men om jag fick önska, så skulle vi inte bråka. Utan vi skulle kunna prata, hälsa på varandra, kunna ringa varandra och bara småprata, att barnen har mer tillgång till sin far, men man kan ju alltid önska.!
Det gör så ont i mig, jag vet inte längre vad jag ska säga eller göra.. Som idag, Marvin frågade mig: mamma, älskar du pappa?
Jag fick förklara lite lätt att när man blir vuxna så kan det hända att man slutar älska varandra, och jag har slutat älska hans far. Marvin: tycker du då pappa är dum? För jag älskar inte dumma barn.
Jag: nej Marvin, jag tycker din pappa är jätte snäll, man behöver inte vara dum bara för att man inte älskar personen, och jag älskar bara dig o Vincent.
Han nöjde sig med det och berättade hur mkt han älskar mig. :)!
Det värmde i mitt hjärta, samtidigt som jag bara vela hålla om honom och aldrig någonsin släppa taget om han. Jag trodde aldrig att jag skulle få förklara varför jag inte älskar han far.. Trodde det aldrig skulle behövas.!
Tror nog att samtidigt som jag förklarade för Marvin så insåg jag att jag faktiskt verkligen inte älskar Kristoffer längre, inte på något sätt.! Trott att jag har älskat Kristoffer för barnen han gav mig, men insåg idag att det är bara en tacksamhet jag känner. Äntligen kan jag säga: jag älskar inte han på något sätt, jag är bara tacksam för vad han gav mig.!!
Underbart.!

Jag vill ha en turfluga, då blir man miljonär.!!

Hörs, Hej.! :)

bio.!

Hej :)!
Här hemma är det full fart, haft fyra ungar inatt så nu leks det en massa, och snart ska vi på bio :)!
Barnen har valt film. Ska bli riktigt mysigt faktiskt.!!

Hittade en ny jacka igår, så vem vet, jag kanske råkat köpa den idag också.! Blev liksom kär.! Dock var den svart och inte vit, men man kan ju inte bara ha vita jackor heller. ^^

Ikväll blir jag Vincent-ledig, så då blir det en massa mys med Marvin. Vi ska bara mysa, baka o mysa lite mer. Jag och Marvin bakar jämt :D.

Nej, nu tickar klockan, hörs.!

RSS 2.0