only God can judge me.!

Hej.!
Här har det varit fullt upp på senaste.!
Möten, jobb, skola osv. Men vi lever och tar en dag i taget.!

Hösten är verkligen här nu och det är så underbart.! Hösten och vintern är så himla mysig, Alla varma kläder, jackor, mössor, vantar, halsdukar, skor, färgerna, ja hela rubbet är så fantastiskt fint! Jag har varken hittat mina skor än eller en jacka.. Har visserligen flera jackor från förra året, men är ju alltid roligt med lite nytt.!

Jag älskar att träffa folk man inte har träffat på år och dar.! Senast i helgen skedde det. Att få höra: oj, jag kände inte igen dig, jäklar vad du har förändrats och blivit fin!
Det är roligt att folk lägger märke till att jag är mkt gladare, har mer energi och allt det där! Jag har kämpat för att förvandla mig från en risig smällfet morsa som inte 'orkade ett smack, var deprimerad och inget gick, till att bli den jag är idag.! Jag skäms när jag kollar på bilder från när jag var sexton till tjugoett. Hur såg jag inte ut? Man ser hur dåligt jag mådde, det verkligen syns! Jag log knappt, jag blev fetare o fetare och gjorde mig aldrig iordning..
Idag skulle jag aldrig acceptera att jag skulle få se ut så igen.! Idagmår jag bra, motgångar förvandlar jag tillngt pospositivt! Idag är jag en kämpe, idag är jag stark, idag mår jag bra.!
Jag älskar hela förvandlingen och än är jag inte klar!
Förr satt jag i ett hörn tyst, idag hörs jag, jag syns och jag håller aldrig käften. Jag är liksom lycklig i mig själv! Men jag hade aldrig klarat det utan stödet från mina fina vänner och familj! Ni är bäst!!

Nu ska jag plugga lite, finns det något bättre än o plugga när det regnar? Pff!!
Pusspuss!

RSS 2.0