Mycket som har hänt :P

Nu har det hänt mycket kan jag lova.. Fick veta att en viss person går runt och snackar en massa jävla skit, så att man bara blir galen ! Är man gravid så kan man inte gå ut och festa! Om du inte kan skita i alkoholen så kommer du aldrig att klara det som kommer att hända. ! Jag och en tjejkompis satt och diskutera allt vi har hört om den här tjejen. Och man bara kände ilskan komma.. ! Vaddå barnmorskan har sagt att man får dricka alkohol bara det är 4.5or och inte starkare? Så du menar om du dricker två 5.2or så får man missfall? Men om man dricker tio 4.5or så klarar ungen sig? VART FAN LIGGER LOGIKEN I DET ? nej, usch för sådna människor som inte kan lämna festandet och sånt för ens egna barn!

Det var inte bara ilska igår, det var även glädje!
Fick ett sånt lättnade sms igår, så att jag var tvungen att ringa till mamma och berätta. Hon blev nog också grymt glad! Sen ringde jag älsklingen som var hos sin bror så att jag kunde få berätta! Vad det stod och vem det var ifrån säger jag inte ;)

Imorgon ska vi till barnmorskan och prata och lyssna på hjärtslag. Ska bli hur mysigt som helst!
Lilla Marvin har hållt på att sparka nästan hela natten och morgonen till jag åt frukost, då blev det lite lugnare. Tills nu :P Nu sätter vi igång.

Imorgon blir det sluta röka för evigt! Känner att om man ska skaffa barn måste man kunna ge upp något som kostar pengar och som tar skada på både sig själv och ungen.
Kommer bli svårt och mycket ilska kommer säkert att vara med i bilden, men om jag blir för röksugen så tar jag bara en powernap och vaknar glad igen! Ska bli så grymt skönt att ge upp rökningen. Kommer lukta gott, kommer må bra och kommer spara pengar :) Känner mig så elak och egoistisk när jag röker, så nu idag ska jag ta en sista cigg och sen aldrig mer! Inte under den här graviditeten iaf ^^ Kanske blir sen någon gång om man skulle gå ut när ungen är äldre.  Man vet aldrig. Men önska mig lycka till nu !

Usch sjuk!

Har legat med feber hela dagen och natten.. Hatar det, men man får vila en massa så blir man frisk snart :)
Skulle göra köttfärssås idag, men märkte att vi inte hade köttfärs.. Jag som är så grymt sugen på det också..

Nu har jag vaknat två nätter av att älsklingen har suttit och smekt på magen och myst ! Åhh det är så grymt gulligt <3, man blir liksom så där nykär igen när man vaknar av det :)
Så kände han också första sparken i söndags. <3
Lilla Marvin har hållt igång som vanligt, sparkarna blir kraftigare och mer för varje dag som går. Helt sjukt hur snabbt allt går. :P Snart så, snart så Annika har du din son hos dig :D

Om jag skulle föda nästa vecka är det lite mer än 50% chans att han överlever ! Shit.

Här är magen för ca 5 veckor sedan :)


Söndag!

Nu var det ett tag sedan.. :) Men har haft fullt upp med att plugga och gå i skolan :)
Lilla Marvin blir större för varje dag som går och sparkarna blir kraftigare <3
Mjölk har börja kommit i små små mängder. Bara någon droppe ibland och min mage är stor som en ballong ^^
Imorgon kliver jag in i vecka 21, alltså knappt 19 veckor kvar. ! Gått genom mer än halva graviditeten, ca 133 dagar kvar alltså. Ska bli grymt spännande. Hela April är fullbokad med möten för oss.
Första april - barnmorskan, Åttonde april - Möte med en tant, fjortonde april - ska jag på ett möte på sjukhuset med mamma och prata om min dödes brors sjukdom och kolla så att inte lilla Marvin har den. Skulle vara jobbigt som fan om han fick den. Men hoppas inte. Den sjunde tror jag det var - ska vi till barnmorskan igen.
Två ggr till barnmorskan, och troligen nu på torsdag ska vi lyssna på hjärtslagen :) Ska bli mysigt som fan. ^^
Jag har kommit fram till att jag saknar ultraljudet. Att få se ens barn sådär, är så grymt mysigt och man vill inte därifrån.
Kanske kan lägga upp en bild sen på magen. Om jag orkar föra över från kameran till datan så klart:P

Jävla fan !

Fan, vaknade och var jätte glad tills jag kollade ut.. DET SNÖAR JU ! Marvin tycker inte heller om det för han röjjer som en galning <3.

Idag blir det nog att plugga lite till provet imorgon och så kanske man umgås med någon kompis ^^

Hela helgen har vi haft folk här hemma, så man får se om man orkar umgås idag :).
Nej nu ska jag ta och glo på tv.

Läntar tills sommaren kommer !


Helg !

Gud vad skönt det är med helg. :) Har vart riktigt trött hela veckan, börjar märkas att järnbristen börjar närma sig, så på måndag blir det att köpa järntabletter.  :)
Lilla Marvin har vart riktigt vild idag också. Riktigt mysigt har det vart ^^.

Funderar på att göra lite mat, men vet inte än riktigt än, men först blir det simpson :P

Film kväll !

Har precis haft en riktigt trevlig filmkväll med Emma, älskling och Sebbe :) 2012 vart det, ganska bra men den var så "snabb" ibörjan ^^. Och självklart en massa gratis godis var med.. Tjejen i kassan glömde slå in godiset så det blev ganska billigt. Haha.

Har vart en dag med ganska mycket att göra i dag och lilla  Marvin har självklart vart med på svängarna och sparkats extra mycket ^^. När jag och älsklingen min låg och kollade på filmen så då höll våran älskling på i full rulle :P

Har äntligen fått läkartid nu också och prata om en grej, mamma ska följa med. Känns skönt för jag vet inte riktigt vad man ska fråga och sånt^^ Så var jag och lämnade ett nytt hiv test igår och det var inget där :D . Alltid skönt att veta :P.

Nej nu ska vi sova ruset av oss. Har ju faktist lite sovmorgon imorgon :)
Spark spark sa det nu ! <3

Måndag ^^

hejhej. :)
Har inte orkat skrivit något i helgen ^^. Fy, har haft en bra rolig helg med Emma. Nu kommer det att hända grejer, nu är det kört. ! HAHA
Var ganska skönt i skolan idag också, ganska lugnt :) Marvin har röjt hela helgen och halva skoldagen. Var så mysigt när jag satt och skrev mitt tal om min gravitet, så började han sparka ^^.
En uppsatts om lilla Marvin ska nog gå ganska bra, inte så svårt att skriva om ^^.

Precis fått i mig lite mat också, så nu är vi mättna och belåtna och ska snart ut och åka lite bil. :)

Höstbilden som jag tog förra året.. Ge mig Sommar !


Solen skiner och jag är hemma..

Hejhej :)
Vaknade för en liten stund sen, min kropp känner sig grymt seg efter händelsen igår. Men Marvin är i full rulle och blev glad av lite frukost. ^^ Ost är inte skit gott att äta när det är skit varmt i lägenheten, den blir typ flottig..
Idag kommer den blivande brodern också. :) Ska bli mysigt ^^ Ska städa klart det sista. Typ vika kläder och plocka undan disken..
Solsol, underbara sol ! Du får gärna stanna kvar och värma oss.
Vart är min mobil !? Lyckades med att städa bort den igår och den låg inte i kylskåpet som jag trodde.. Haha.
Nu blir det att fixa det sista sen en kall dusch..

Konstig dag det här !

Var en helt vanlig morgon, vaknade, klädde på mig, tog ett äpple, gick till bussen, gick på matte lektionen..
Sen kom rasten, gick ut med Lisa och Frida, började känna mig lite yr, men trodde det skulle gå över, hinner inför dörren tills benen inte klarar av något mer och känner att jag måste sätta mig, andningen blev tyngre och tyngre och jag började kallsvettas som en galning.. Yrseln blev bara värre och värre, så Lisa och Frida sprang och hämtade lärare. Dom lade mig på golvet med fötterna uppåt så att blodet skulle komma till hjärnan. Sen när jag började må bättre tog vi hissen upp och jag la mig på en soffa utanför klassrummet. Efter en stunds oro över hur Marvin mådde, så vart det världens sparkar typ som att han verkligen velade visa sin mamma att han mår bra :D.
Åkte hem så fort jag fick skjuts och somnade. Snart ska jag ta lite ravioli och sen diska och städa. Blivande store bror kommer ju imorgon så då ska det vara städat ^^ Jag och älsklingen har 1 år och 10 månader idag, men han har smitit iväg till Valbo med Sebbe en stund så att jag får städa själv. ME LIKE !
Jag känner mig som ett Ufo idag också.. Höhö


Nej nu mat. 

Idag är det en stor dag !

Orkade inte med skolan idag, har knappt sovit.. Vaknade till och från. Vi ska berätta om våran lilla POJK :D !
Det är en liten Marvin, fick vi se igår på ultraljudet, helt frisk och pigg, velade absolut inte vara med på kort men vi lyckades tillslut :D Han har växt en massa så jag blev helt chokad, och när vi fick veta att det var en liten liten pojk så såg jag allt att pappan fick ett stort leende :P.
Men nästa gång ska vi ha en Olivia har vi bestämt ^^ Höhö
Just nu är min älskling hos doktorn och kollar sin diabetes. ( Hoppas inte våran pojk får det sen )..
Han var så söt i morse mot mig när han märkte att jag inte hade gått till skolan, nu frågade han bara varför och sen så stod han där och smålog och släppte in katterna till mig. Fick en massa pussar innan han gick.
Igår vad jag så nervös innan ultraljudet så att jag fick springa och kissa hela tiden typ. Visste ju att det är nu vi får veta kön, om han är frisk och sånt ^^
En pojk som var vild, vinkade till mamma och pappa, och velade absolut inte vara med på bild ^^
18 veckor + 2 dagar är jag i nu ^^ (18+2 veckor)
Så den åttonde augusti är han beräknad, men jag funderar på att ploppa ut han lite tidigare så älsklingen min hinner åka på sin maiden konsär ^^ Här har man planerar bra.. den 12, 18, 20 augusti fyller några i min familj år i.
Så man får väll se om det blir före, efter eller på någons dag ^^
Ska snart diska lite här hemma och sen vila lite mer. Mina ögon känns som två bowlingsklot..
Tänk om lilla Annika hade kunnat sovit inatt..

Skolan ^^

Har vart i skolan hela dagen, gjorde ett prov som nog gick ganska bra.. Hoppas jag !
Ska göra ett till prov i veckan. Måste ju ta igen allt jag har missat. Ja inte för att det är så mycket då. Ett prov och två engelska saker bara ^^

Idag har det vart en vild dag iaf ^^. Först sparkade hon/han en massa innan det blev lunch, sen efter lunchen blev det en mätt och belåten bäbis.
Imorgon kommer den stora dagen ! Då får vi veta kön och vi ska berätta för familjen. Jag vet inte riktigt än hur jag ska berätta för min familj, men om dom vill finnas som ett stöd är alltid deras val. Jag kan bara säga att jag verkligen är redo att skaffa familj, och kristoffer har aldrig sökt så här mkt jobb på så kort tid.
Ska prata med hans handläggare också så vi får en större lägenhet, kan ju inte bo i en tvåa när man blir fyra ^^
Folk kanske tycker att jag är dum i huvudet som ger bort min framtid så här, men som sagt jag hade ju faktist två val. : Att göra abort eller behålla. Det var många tankar och långa prat, men vi gjorde nog det bästa valet.
Jag har aldrig vart så här lycklig, har min stora kärlek, väntar ett barn med han och vi ska få en framtid tillsammans.

Om någon har något emot det så kan dom säga det direkt till mig och inte snacka bakm min rygg.
Visst jag tänkte förr att om jag skulle bli gravid så skulle jag göra abort, men när man står där med beskedet framför sig så blir det mer än bara en fråga och ett beslut.

Våran ekonomi har aldrig vart bättre, vi har lärt oss att spara mer i månaden och vi har lärt oss att ta hand om varandra mer. Och vi kommer att klara oss.  Men nu ska jag kolla lite på tv och vila sen plugga. 
Byebye

Sovmorgon på högsta nivå !

God morgon. Här kan vi snacka sovmorgon. Vaknade precis :D . Har inte fått sovit så här länge på hela lovet utan att vakna emellan. Och jag vilade två timmar igår på dagen också. Tror min kropp var trött efter fredagens fest. :)
Ska snart äta lite frukost, eftersom nu skriker magen efter mat eftersom jag brukar äta mellan sju och nio varje morgon..
Idag blir det att städa lite, sen åka kanske och handla och sen plugga :) Nej nu säger ungen att det är dax att gå till köket känner jag. Byebye.

Solsolsol !

En lugn dag har det vart idag. Var lite sprakningar på morgonen när jag brottade med Hjärtat i sängen. Jag, Sebbe och älskling gick och köpte mat. Vart en kebabtallrik för mig ^^. Sen när vi kom hem igen vart vi grymt trött. Vart ganska sent igår så nu vill man bara vila en massa.
Ska träffa en tjej kompis idag också som ska ha barn några månader efter mig! Unga mammor här sörru, men dom bästa kommer vi bli ;)
Jerry är iaf den personen som är den dummaste som finns.. ! HAHA, Skrattade bra åt han igår iaf. Mest när Sebbe bad om snusdosan och fick kakpaketet.. HAHA!

Nej nu ska jag vila lite :)

Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag vill sova ! :)

Godmorgon! Jag vaknade för ungefär en timme sen, av att solen sken rakt på mig, så jag vände mig om och försökte somna om men då började fåglarna kvittra, så hej våren ! Du är saknad och välkommen.
Vart en lugn morgon, förutom på natten, för jag var dum nog att dricka läsk innan jag lade mig så jag har fått besökt toan ganska mycket. Ska städa lite idag, funderar på att ha fest idag och imorgon. Så det blir att städa imorgon också ^^
Träffade farbror Peter igår också :D :D :D. Var över två år sedan jag träffade han, så det var verkligen skit roligt.
Åh, jag drömde att jag hade min bäbis hos mig och vi var hemma och hade det mysigt! GUUUUUUUD vad jag längtar. Nej nu blir det frukost!

Grattis älskling <3

God morgon :) Här har man vart vaken ett tag. Hjärtat fyller ju år så han fick frukost på sängen och sin present :) Nu sitter han och spelar lite tv-spel.. Han är söt. Så dagen ser ut så här; frukost på sängen, affären och köpa bak saker + en till sak, hem igen och börja baka bullar, till Hjärtats föräldrar och äta lite smörgåstårta, sen hem och mysa ner oss i soffan. :) Så har jag planerat iaf, sen kan ju älsklingen min ha lite andra planer ^^. Nej om man ska klä på sig och ta sig ner till affärn då kanke ? Bäbisen sover än så det är lugnt i magen. Prosit! Och där vaknade vi ^^  Jag som nyss tänkte att jag skulle få klä på mig först ^^ Nejnej, nu sparkas vi för fullt. Myspys <3

Välkommen sol !

Vaknade vid sju först och gjorde lite frukost åt min älskling som skulle till jobbet, sen när han hade åkt så somnade jag om och vaknade vid tio och verkligen försökte somna om men låg och tänkte på hur jag ska kunna berätta för familjen, sen kom jag på ett sätt, som borde funka ganska bra :). Idag har det vart lite lugnare i magen, men ett tag kände man verkligen hur min "lilla" älskling höll igång, Här ska det visas att mammas älskling är vaken genom att spela fotboll ^^. Städat lite idag också eftersom älsklingen fyller år imorgon så gör det lite fint här hemma, tänkte gå ner till affären sen och köpa lite saker så kan jag göra bullar. MUMS! Kollar igen på förlossnings filmer, Känner mig nästan tvingad till det, det är ju bra att veta vad som händer om något skulle gå fel, eller hur det är efter förlossningen ^^. Längtar tills på tisdag för då får vi veta  vad det är för kön och om ungen mår bra. :) Har blivit lovad av älskling att om allt går bra då så ska vi åka ner på stan och köpa lite bäbis kläder ^^ Nej nu ska jag fortsätta kolla lite sen städa lite mer  :)

Sovmorgon :)

Fick lite sovmorgon idag :) Ungen höll igång hela natten, så imorse fick jag sova lite extra, tills jag slängde i mig frukost och då blev det full rulle igen, det är så grymt mysigt att känna en massa rörelser i magen!
Är ensam hemma för hjärtat är och jobbar:)  Ska ringa en massa viktiga samtal snart men först ska jag nog ta något att äta och sen kolla på förlossnings filmer.. Jag gör så konstiga ljud när det ser ut att det gör ont så tur att jag är själv hemma ;P. Nej nu måste jag äta något.

Macka och oboy !

Macka och oboy blev det, riktigt gott ! Nu ska jag kolla på förlossningsfilmer och sen gömma mig i ett hörn och inte längta efter smärtan som kommer att komma. PUSS

4 Månader kvar !

Jag kan inte förstå det, nu är det bara ungefär 4 månader kvar tills jag får hålla i våran älskling,
Sen i tisdags förra veckan så har jag kännt mer och mer rörelser, Man vaknar av att det är något som rör sig i magen och man somnar av att det är något som rör sig i magen. Jag känner mig så grymt lycklig att veta att jag ska få barn med personen som är min livs stora kärlek. Jag kliver in i vecka 17 nu enligt beräkningarna och nästa vecka så ska vi åka och kolla kön, ska bli grymt roligt och spännande. Nej jag kan inte förklara min lycka. Många frågar hela tiden om varför jag slänger bort min ungdom? Finns bara ett svar på den frågan och det är : Har man vart 15 år i mina skor så har man redan levt livet och jag är nu redo att kliva in i vuxen livet och bilda familj.

Nu ska jag städa lite och sen blir det nog stan och köpa nya gardiner :)

RSS 2.0