kärlek.!

Hejhej.!
Här hemma vaknade vi för inte så länge sen, eller ja vi låg och drog oss i sängen ett tag.
Marvin vela ha frukost på sängen idag, självklart fick han det.! Så nu sitter han och äter frukost i min säng o kollar på film.
Vincent har precis druckit lite välling, det är de enda han tar nu efter magsjukan, men bara han äter något är jag nöjd.!

Snart är källarens ena rum klart.!! Håller på att göra om totalt där nere nu, ska bli så himla roligt att se slutresultatet.! Jag har verkligen lagt ut mycket pengar på att göra om hemmet till så jag vill ha det.! Både i möbler, färg och inredning.
När källaren är klar, ska jag ta tag i Marvins rum och göra om det.

Satt och diskutera gaddningar igår kväll med en polare över telefonen, eftersom jag ska göra armen snart, så pratade vi motiv och priset. Tur nog har man sparat pengar.!
Vad jag kommer köra på för motiv, tänker jag inte berätta nu. Kommer inte bli någon bandtatuering iaf.!
Det är som att skriva in sin flickvän/pojkväns namn på en kroppsdel, det är så sjukt jävla fult.!! Aldrig sett en bra bandtatuering, dom kan ha vart bra gjorda, men aldrig snygga.!

Ska planera sommarens aktiviteter snart också, två kalas och åka runt på olika platser med barnen.!
Ska bli spännande att se vart vi hamnar och när. ;)
Kollat på priser och räknat ut semesterkassan, så nu ska jag lägga undan till det också.
I år ska jag då inte vara inte vara begränsad, för i år har jag körkortet.!

Nej nu ska tvätten hängas. Hörs Hej.!

vinterland.!

Hej.!
Ligger halvt döende i sängen, ungarna sover fortfarande, skönt.!
Efter 48timmar med kräkningar som började hos Marvin, hoppade över till mig och tillsist till Vincent, så är jag sjukt jävla trött nu.! 
Har suttit kräkvak hela natten, eftersom Vincent inte vaknar när han spyr, och natten innan det kräktes Marvin och jag. Jag kommer sova skönt inatt.!! 
 
Min kropp mår inte alls något bra nu.. Legat en vecka på sjukhuset, med sånna smärtor i min mage och galla så att jag bokstavligen inte kunnat andas.! 
Men det var inte bara magen och gallan som bråkade, även urinblåsan slutade fungera som den ska, så fick ha kateter. Kan säga att jag är glad över att slippa droppet, katetern och Sjukhuset, men tack 111B för den fantastiska hjälpen.!!
Nu är jag hemma igen, med olika mediciner och antibiotikabehandling, och som att min kropp inte redan var helt slut efter Sjukhuset, så vart den det efter magsjukan.. 
 
Vi har fått snö, så himla mysigt. Jag hoppas den ligger kvar tills jag är frisk och kan ta ut ungarna i backen och leka.
Nu kommer det bara bli lugna lekar i snön.! 
 
Vet ni vad som kan få min dag förstörd och få mig att börja gråta!?
När jag ser en pappa med sitt/sina barn leka, busa, bara ha skit roligt, det liksom sprutar lycka ifrån båda.! 
Det räcker bara med en bild, eller hur en pappa förklarar sin kärlek till barnen/barnet, genom en massa bokstäver på Internet.. 
Eller att se en pappa som är aktiv i barnet/barnens uppfostran och utveckling, en som hjälper till och ställer upp utan problem. Det kan få mig att gråta, gråta som ett litet barn.! 
 
Det var allt för mig denna gång, hörs Hej.!
 
Se våran vardag genom bilder:
Instagram: annikareitan
 
 

RSS 2.0