lite bättre.

Hej.
Dagen började med att jag sov över tre timmar.. Suck! Vart ju stress direkt, för mig iaf.. Barnen sov och tog det lugnt när dom vakna.. När vi väl kom iväg, hade jag glömt allt hemma.. Alla skolsaker o grejer. Blev inge skola idag.
Ist blev det att göra nytt legitimation, köpa julklappar och äntligen hittade jag ett par skor!
Aldrig mer får madde följa med när jag ska ta bild eller något sånt. Se normal ut var det.. Skrattade ju halvt ihjäl mig under tiden, så fick ta ny bild.. Gav upp tillslut så ser helt drogad ut på bilden nu ist..suck!
Polisen lär ju ha funderat på vad för uppåt vi hade tagit, koffein sörru!

Jag är less på frågan, varför jag är singel.
Jag har valt det själv. Jag har inte tid för en karl, jag vill inte ha ett förhållande. Och killarna här i Gävle är typ sjukt tråkiga! Så himla seriösa.. Jag är inte en seriös brud, inte någonstans. Jag liksom, tycker om att ha roligt! Kanske, om jag hittar en lika oseriös och blond kille som mig, så kanske jag tänker om på den fronten. Alltså, det är ju mysigt att krypa ner breve den man tycker om, absolut det förnekar jag inte. Men jag stöter automatiskt bort den personen på olika sätt, skapar intriger självmant osv. Sen förra personen jag träffa, så är jag absolut inte sugen på träffa en ny. Vart för mkt känslor för mig, som jag inte kunde hantera rätt, så ist skapade jag extra mkt intriger. Och sen, ja nu inser jag hur korkat det var. Jag fick något jag inte känt tidigare, inte på det sättet. Men som sagt, jag känner inte för att träffa någon ny, och inte försen jag på riktigt gått vidare och det slutat göra ont. Då kanske jag träffar han som är lika blond, oseriös och ser över intrigerna och tar mig med storm. Haha!
Nej, kärlek är inte riktigt min grej. Tror jag!
Med oseriös menar jag inte på förhållande, nä snarare på när dt kommer till saker.

Ska man försöka plugga lite tro? Eller lägga sig ner och självdö? Suck! Motivation kom tillbaka!!!!

Lägg korten rätt och du får det du vill ha!

kaos.!

Hej.
Sista och absolut viktigaste veckan i skolan, och jag hinner inte med.. Aldrig har det gått så dåligt som det gör nu.. Liksom allt runt mig tar för mycket tid, så skolan har inte hunnits med. Men jag har helt fantastiska lärare som förstår mig!
Tänk om jag kunde sitta fyra timmar varje kväll igen och bara plugga, men ist måste jag mejla, sköta allt runt barnen, skriva en massa saker, ringa runt, osv.
Jag vill plugga!!!

Nej, jag är inte gravid.. Jag har bara en bråkig mage, så jag är uppsvälld.. Bara jätte uppsvälld!
Så nu vet ni, det är en spökbebis!! :')

förkylningstider

Hej!
Hösten och vintern är typiska förkylningstider för alla, men vi har ändå klarat oss relativt bra tycker jag.
Äldsta har fått bättre immunförsvar och yngsta har rätt bra redan. Är bara jag som behöver tänka på förkylning så blir jag sjuk, bruden med det sämsta immunförsvaret ever!
Jag går och grubblar för när magsjukan ska komma hem hit, förra året var det för jävligt. Jag var ny opererad i magen när den kom hit, i två veckor gick den runt här hemma.. Men sen så, sen blev vi frisk. Hoppas vi slipper dt i år!

Gårdagen var riktigt mysig, blev bio med kärleken och det var något som behövdes, ensamtid!
När vi kom hem blev det fortsatt mys framför tvn.


kaffe!

Hej.!
Här hemma är dt full fart, ungarna leker och skrattar. Så mysigt att se dom leka fint tillsammans.
Själv sitter jag med en kaffekopp i handen och försöker vakna till.
Vi tog helg i torsdags redan, eftersom lillskrutten var sjuk. Helgen slutar först på tisdag.

Ibland undrar jag vad fan jag drömmer.. Vaknade inatt av att jag låg och skratta som en tok.. Min hjärna är ju lite mongo den!

Nu ska en ny behandling köras på min mage. Ska bli spännande att se vad läkaren har att komma med nu, eftersom inget hjälper.. Och inte blir det bättre utav julstressen.. Okej, julklappar är nästan klart, började redan i juli. Men känns skönt att veta att jag har barnen i jul. Eftersom det är Vincents första riktiga jul, förra året sov han igenom hela julen, och bara var någon månad. I år kommer han nog klättra i granen, äta upp pappret, rulla fram efter all julmat och godis!
Åh, jag längtar till morgonen.!! Nästa år vill jag inte tänka på än.. Men har lite planer med grannen, vi ska rymma under julen då och glömma att det är jul!

Nej, nu ska jag fixa håret. Ska på bio med min stora kärlek idag. <3

vår saga är slut nu.!

Hej!
Natten har varit väldigt lång, tankarna snurra och det gick inte att sova.. Så nu är jag helt slut!
Tur nog kom bästa grannen över igår och fick mig på bra humör.
Barnen slocknade innan sju igår, hittade ett barn under bordet som sov så sött. Precis som jag gjorde som barn. Skönt att sova under köksbord ;)!

Prov i psykiatri den här veckan också, får se om jag orkar plugga till det, är ju inte så svårt ämne. Känns roligare att kolla på ph och mysa i soffan. !

Jag är fan duktig jag, första månaden jag lyckats spara undan en bra summa, utan att nalla från mig själv. Hoppas jag lyckas fortsätta så här, så mina planer blir fullbordade.!!

Snart fyller jag år, det är jul och nyår. Jag som alltid planerar allt i tid, har inte planerat något den här gången. Förutom att det ska julbakas och mysas med barnen.
Önskar att jag var ledig på min födelsedag, så att barnen kunde vara hemma med mig, men icke.! Åh, jag vill julpynta nu och bara få den där julkänslan!!

less

Hej!
Blir så jävla less på det här!!
Sitta i telefon hela dagarna, för att få ännu mer skit på sidan av. Vad fan har jag gjort för att bli behandlad som smuts?
Jag tar hand om mina två barn på heltid, jag sköter skolan, jag jobbar när det finns tid över..
Jag kanske inte alltid har skött mina kort rätt, jag kanske har kört ett fult spel för att vinna. Men jag har aldrig velat en annan människa ont!
Kan det inte bli min tur att få leva ett lugnt liv?
Jag hatar det här, jag bokstavligen hatar det här!!
Vänner som springer bakom ryggen och snackar skit till vissa personer, som inte har något med mitt privatliv att göra alls!! Tur att jag vet vilka jag har pratat med och kan därför snabbt få veta vem som sagt vad! Och tro mig, jag är inte ett dugg jävla glad på dig! Och det kommer du få höra!
Tänk om jag kunde lägga hundra utav min energi på barnen ist, tänk om jag kunde fatta vilka som är falska äckliga människor och tänk om jag kunde få leva lugnt!
Nej, nu är det dax för förändring på det här!
Tänk om jag kunde spola tillbaka tiden i några veckor och känna det jag kände då, fast nu. Glädje, lycka.!
Nu känner jag besvikelse och att alla människor är falska..
Världens finaste, blev bland dom falskaste jag mött. En utav dom mest oskyldigaste blev mest så fruktansvärt falsk. En av dom jag verkligen litade på, svek mig totalt.
Falska äckliga människor, jag har fått nog utav er, ni tar för mkt energi!

Nu jäklar blev det mkt hat, Men jag tänker inte spela det här spelet mer. Nu kör jag nytt race.
Tur att jag har några ärliga människor imitt liv.
Nej, nu kom bästa grannen över, han får nog mig på bra humör igen! Puss!

vuxna sommarbarn.!

Hej.
Äntligen är jag hel igen!! Det har varit så tomt här hemma utan äldsta. Minstingen sov till halv elva idag, jag vaknade vid tio och var i chock över hur mkt klockan var. Kaffe i mängder, sen gick jag upp o väckte han. Annars hade han nog sovit ännu längre.

Igår hade jag det riktigt trevligt hos syrran, brädspel och en massa prat. Men var så trött så vid nio var jag hemma igen och dog i soffan framför film.
Sov relativt bra (lögn lögn och jätte mkt lögn) trots omständigheterna. Så att minsta sov länge dag var underbart!

Jag vill inte dras in i drama hela tiden, mmm drama dras sig till mig. Jag vill leva ett lugnt liv utan problem, så när är det min tur?
Jag känner att nu får det fan vara nog. Vill inte ligga vaken på nätterna och oroa mig för vad morgondagen har att komma med. Död, sjukdomar, poliser, advokater, intriger, soc.. Välkomna till min vardag..
Nya utmaningar varje dag, som jag kämpar mig igenom. Men nu får det vara nog. Min energi ska gå åt barnen, inte myndigheter..

fredag.!

Hej.
Äntligen fredag, som jag har längtat!
En hektisk vecka är äntligen över.
Vad ska jag göra i helgen? Slappna av, leka, mysa och slappna av lite mer.
Äldsta ska ha mormor och classe mys, dom velade ha honom, så har förberett honom för det och han är jätte glad.
Så får jag o minsta lite egentid ikväll, hoppas han inte är allt för trött idag bara!

Gårdagen var väl inte min dag, visade sig att alla lektioner var inställda.. Men jag satt fint i skolan och väntade på att dom skulle börja.. Bra att skolan meddelar oss elever!!

Vissa känslor kan jag inte beskriva med ord, men att gå med ett leende på läpparna dygnet runt säger nog mkt! Finns nog inget bättre än ren och sann glädje.!

blond, jäkligt blond.!

Hej.!
Idag är det inte min dag.. Började dagen med vanliga, tvinga upp mig själv ur sängen kl sex, hjärnan skrek efter mer sömn, var så trött Så att jag var nära till gråt flera gånger.. Magen bråkade extra mkt, huvudet straffade mig och gav mig migrän, kläderna blev fel och jag velade bara gå och lägga mig igen. Men det gick inte, barnen vaknade och vi hade möte kl sju. Efter jag lämnat barnen på dagis, så stressa jag till bussen, kommer till skolan, förmiddagens lektioner är inställda och nästa börjar vid ett.. Fick två val, åka hem och sova en timme eller stanna i skolan och kolla om jag hade några rester. Började göra en uppgift som jag var säker på att jag redan hade gjort, men enligt läraren inte. Blev klar och lämnade in den.. Då hade läraren skickat ett mejl, om att hon hade misstagit sig och jag redan hadd gjort uppgiften.. Suck!!
Satt två jäkla timmar med den.!! Jag känner mig allmänt less idag och blond. Jag vill hem och sova!

Aldrig har jag haft så här ont i min mage som jag har nu, mina magsår blir värre och värre.. Spyr upp blod "kaffesump", smärtorna ger sig inte och jag är uppsvälld värre än någonsin. När ska,det här helvete ta slut?
Sjukvården står som ett frågetecken och undrar hur jag kunnat få dom här besvären när jag bara är tjugotvå. Inte nog med magsår, så är det en massa andra problem. Medicinerna förvärrar ena efter det andra. Jag vill inget mer. Kan inte äta kryddad, stekt eller något. Kokt och okryddat, barnmat typ.!
Gå och häng dig själv magfan!!

Men barnen blir inte,drabbade utav mina problem, jag är van med dom hära problemen och dom får allt dom behöver, näring, kärlek, uppmärksamhet osv.
Dom mår bra och har det bra.!

Fyra timmar kvar utav skolan, och snart börjar jag.. Whoho?

tant Agda 107!

Hej.!
Varit full fart hela helgen. I lördags kom finaste vännen förbi med grabben, så satte vi upp nya grindar och tog bort dörren till källaren, så nu känns min hall jätte stor!
Dock tog mln kropp stryk som fan utav lite skruvande.. Så har haft sjukt ont i ryggen sen dess, eller typ hela höger sida.. Jävla whiplash!!
Igår åkte vi till min far och firade farsdag, sjukt mysigt! Alla var samlade och det bara var trevligt .! Marvin köpte tre rosor till sin morfar. Sötunge! Sen efter for vi vidare till min mor och plastfar, så åt vi mat och hade det jätte trevligt, classe fick en teckning som han hade ritat till plastmorfar. Sen, sen for vi hem.

Nej, nu ska Agda 107 här plugga! Puss.

RSS 2.0