Ingen bäbis än.. :(

Legat i värkar inatt, men oregelbundna och inte så starka.. Ingen bäbis som vill komma ut, trivs för bra i min mage, men jag vill ha ut han nu !

Nästa söndag är det beräknade datumet här och jag verkligen hoppas att han kommer ut innan fredag, för då slipper jag gå till barnmorskan igen.. Visst det är jätte mysigt att gå dit, men det skulle vara mysigare att få kramas med min älskling :) + jag vill inte sättas igång.
Om jag skulle gå över tiden så har dom sagt att senast den 11 augusti så ska jag få åka upp för att troligen sättas igång. Eftersom jag har gått med värkar till och från och för att jag knappt orkar med smärtan längre. Inte för att det gör skit ont hela tiden, men när man försöker slappna av eller ska göra något så är det drygt med att få ont..
Och värre ska det bli ;) Men då är det ju en smärta som man vet att snart så, men den här smärtan är ju en evighets smärta..

Har vart hos mamma idag och hälsat på Danska släktingar och mormor och morfar :) Roligt var det.
Lite svårt att förstå ibland men mamma översatte.
Första gången jag träffade några av dom också.

Nej nu ska jag dricka upp min avslagna cola och njuta av att min grabb kanske kommer ut snart. <3

sätta igång mig själv ?

Ja, har hört att om man handskrubbar golvet i några minuter och sen hoppar i ett bad och sen lägger sig så ska det tydligen sätta igång en ! Rörelserna ska göra så att livmodern sätts igång sen när man vilar :)
Sitter och "gungar" lite nu framför datan, blir ju nästan samma rörelser :P
Vill ju så gärna föda nu ! Är redo för smärtan, är redo för att få mitt barn i min famn, är redo att gråta av lycka när Kristoffer myser med han :)
Ja jag är redo nu ! Undra om Marvin är det ?

Precis kommit upp ur sängen, har legat och vilat ryggen lite efter maten.
Det blev kyckling, ris och egengjord currysås ;) Super gott var det !
Men min rygg velade inte vara med efter så det blev att mysa ner sig själv först i soffan och kolla och prata med magen för han höll på så mycket, och självklart var älskling där med handen och satt brevid mig och log :)
Sen orkade jag inte mer och la mig i sängen och där slocknade jag tills älskling kom in och smekte mig på magen och var jätte söt :D <3

Jag är så glad över att vi har ett sånt bra förhållande, visst vi har haft våra problem, våra bråk där dörrar har drämts igen, där man har packat sina saker för att sedan dra, men så fort det närmar sig att man ska dra så har man nästan börjat skratta åt hur fjantigt man har betett sig. Men våra bråk och våra problem har bara fört oss närmare varandra. Det har alltid slutat med att vi har legat brevid varandra och kollat på varandra och bara njutit. Jag tror aldrig att vi hade hållt ihop så bra om det hade vart ett perfekt förhållande.
För man måste ha sina bråk och problem.
Men sen vi fick veta att vi ska ha ett barn tillsammans så har det bara blivit bättre och bättre, och nu när vi bråkar så kan det bli tre lite höga meningar till varandra sen står vi och kramas och ber om förlåtelse.
Och jag kan vara helt ärlig och säga att jag trodde aldrig att jag skulle älska någon person så mycket som jag älskar Kristoffer, han har verkligen fångat mig och fortfarande när jag vaknar upp och det första jag ser är han så ler jag alltid och får alltid ett pirr i hela kroppen. Han gör mig så grymt lycklig !
Jag älskar dig <3

Nej nu ska jag försöka föda ! JAG VILL FÖDA NU.

Rulla i sängen !?

- Ja, det får jag göra när jag ska upp ur sängen.. Älskling höll på att skratta ihjäl sig när han såg det.. Sen nu kan han inte sluta prata om det ! Ja, han är bra söt han. Men är man gravid så finns det inte så mycket till val när man ska upp och kissa i hettans stund !

Igår igen så trodde vi att det var dax, började få så kraftiga förvärkar så att varje gång det kom en värk så vred jag på mig, gnällde över smärtan, bad älskling att klämma sönder min hand så att jag kunde tänka på den smärtan.
Men vet ni vad ? Han är kvar i magen min ! Vägrar att komma ut.

Iaf så fick vi mycket gjort igår i lägenheten, gardiner åkte upp, lampor sitter i taket, balkongen är fixad både golv och skyddnät för katterna, rensade ut lite skit saker. ( Kan lova att jag och Kristoffer skrattade när vi gick igenom mina "dagböcker" HAHA. ) Så packade vi upp lite mer, hämtade barnkläder ( Så nu har han kläder för ett halvår fram ) och en massa mer blev gjort.

När vi ligger där i sängen och myser och pratar om vårat älskade barn som snart ska komma till oss, så blir det en slags lycka i hela kroppen.
När vi ligger där och ser hur barnvagnen står redo för en tur i det friska vädret, hur bilbarnstolen är redo att sättas fasst i bilen, hur barnsängen är redo att bli full av ett barn, så blir våran längtan så stor!

Nej nu kom älskling hem så nu blir det att mysa !

Regn ..

Usch vilket väder säger jag bara !
Vaknade inatt / Imorse och det bara öste ner, tänkte gå och stänga rutorna som var lite öppna, men jag låg så skööönt på min sötnos s arm :). Så jag sjönk ner lite extra och låg och lyssnade på regnet, medans Marvin också var vaken och höll på som en turbounge i magen och älsklingen låg och sov :) - Ja, det var grymt mysigt !

Igår så tömde Sebbe och söthjärtat den gamla lägenheten medans jag och mamma städade ur den :) Tack mamma för hjälpen <3
Sen lämnade vi nycklarna till dom nya ägarna. Så nu är vi av med skiten :D

Har haft grymt ont inatt, eller precis när jag skulle gå och sova så fick jag så ont så att jag knappt kunde gå, gick ner till benen och rumpan.. Inte roligt!
Skit svårt att somna hade jag också men det löste sig tillslut :)

Ska till gavlegårdarna snart och beställa rust på tapeter och golv så att vi får det inom tre månader !
Och då hoppas jag att Marvin är född.. HÖHÖ !

Nej nu ska jag faktist göra lite nytta här hemma och packa upp.

- Marvin, om du kommer ut nu så kommer du få världens lyckligaste föräldrar ! <3

Men nu då !?

Minuterna blir till timmar, timmar blir till dagar, dagar blir till evigheter och evigheten blir till en längtan !

Triv jätte bra i den nya lägenheten iaf :)

Igår gjorde jag färdig spjälsängen och tvättade alla Marvins kläder :) Det enda som fattas nu är en liten liten bäbis <3
Har börjat få så jävla ont i ryggen, eller typ nere vid svanskotan.. Värra än förvärkarna, men det här sitter i hela tiden. Skit drygt när man vaknar på natten och måste upp och kissa, så kan jag knappt röra på mig.. Får typ rulla ur sängen ! Vaknar även en gång i timmen, av att jag har drömt om att vattnet har gått. Vaknar super glad och vill skrika att vattnet har gått, men så känner man efter så är det torrt i sängen.. :(

Igår natt så hickade Marvin så grymt mycket så att hela jag "hoppade" när han hicka ^^ + jag vaknade av det.

Iaf, ligger i lavendermjölksbad då och då, för att kunna slappna av helt i ryggen när jag har som ondast, sen direkt efter går jag och lägger mig och sover. Även om klockan bara skulle vara sju på kvällen så somnar jag. Gör så pass mycket på dagarna nu förtiden innan grabben kommer så att jag blir helt slut..

Men nu ska jag sluta lata mig framför datan och göra någon nytta. Kanske kolla om tvätten är torr ? Eller om man kanske ska kolla om det är något som ska göras klart till Marvin ?

- Åh, vi längtar ju så mycket efter dig Marvin, kan du inte bara komma ut nu ? ♥

En liten vilding ?

Inget har hänt på en vecka.. Känns ganska jobbigt. Förvärkarna kommer lite tätare men inget mer än det..

Var upp på förlossningen igen för att kolla, men icke, han trivs för bra !

Iaf, har fått ganska mycket gjort i lägenheten, fått upp sängen, fixat hemtelefonen, fixat internet, fått upp tvn, packat upp all porslin, och lite mer :)
Imorgon åker skötbordet upp och fixa ordning det med alla blöjor och hygien saker :)
Tänkte fixa det idag, men nu orkar inte min rygg med något mer.

Justja, om det fattas ett L här och där är för att den knappen är sönder, så får skriva på skärmtangentbordet när jag ska ha dit L .. DRYGT !

Eftersom inget händer så fick jag ännu en gång en sömnkur som jag skulle ha tagit igår, men värktabletterna gjorde susen och jag somnade utan sömntabletten :)
Fick även med mig lavendermjölk som man ska ha i badet. Kroppen mår verkligen bra när man ligger i det + det luktar gott.
Dryga är bara att man ska inte skölja bort det efter och att man måste ligga minst en halvtimme :)

Nej nu ska jag göra en macka och sen lägga mig i sängen och försöka slappna av i ryggen !

Nya lägenheten :)

Så nu sitter man i den nya lägenheten och njuter av att slippa den gamla :)

Började vid åtta i morse med att bära ner småplock till bilen ( Eller ja, älskling bar och jag gick och var nyvaken )
Sen åkte vi till gavlegårdarna och hämtade nycklarna vid halv nio, sen direkt till det här lägenheten och bar upp lite :) Sen har vi hållt på hela dagen.
Det var pappa, älskling och Sebbe som höll på, jag packade det sista och bar en påse då och då :).
Men nu är vi nästan helt färdiga, lite kvar i den gamla men det hämtar vi imorgon och då passar jag på att städa lite :)

Ska snart packa upp lite. Ska försöka få älskling och Sebbe att ställa upp hyllan i vardagsrummet snart också, men det blir nog inte av :(.
Katterna är helt galna också kan jag lova ! Springer runt och busar och luktar överallt, men dom får inte vara i vårat sovrum eller i pojkarnasrum, men i det rummet är fullt med saker, eftersom vi inte ska göra med det direkt, för vi ska få tapetserat först :)

Lilla Marvin har vart med hela dagen och nu sitter jag här med värkarna igen..
KOM NU VÅRAN ÄLSKLING ! <3

Barnmorskan :)

Var hos barnmorskan idag, hoppas verkligen att det var sista gången ^^.
Nu har iaf grabben sjunkigt så långt ner så att det inte går att röra på huvudet, så nu är det upp till han :)
Allt var perfekt igen och väger fortfarande 77kg :P.

Om inte mina förvärkar går över och inget händer snart, så kan det bli en igångsättning om jag inte orkar med det här längre :) Men skulle vara skönt att slippa det och få föda utan det ;P.

Ligger halvdöd i soffan, vaknade för en stund sen.
Blir så grymt trött av värmen, fast att det har regnat idag.. Men sen hjälper ju förvärkarna till en massa och sliter ut mig.
Men grymt skönt att sova lite var det iaf :)
Ska snart packa det sista innan flytten imorgon. Hoppas att han inte kommer mitt under flytten bara, för då blir det kaos :P. Men han har ju vart lite smått elak nu den här veckan så han kommer säkert imorgon eller i helgen :)

Full gång i magen nu också, sparkar och sparkar. Kommer sakna det något så otroligt mycket,
man blir  ju liksom så van med allt och sen är det lite som en väckarklocka på morgonen.
När han är och bråkar med urinblåsan min, och man måste verkligen skynda sig till toan för att inte kissa ner hela sig. Ja, allt som har med graviditeten att göra kommer jag nog att sakna, men jag får ju våran bäbis ist :D

Känner fortfarande inte av något i revbenen, och hur många som helst höll på - Vänta bara tills du känner av i revbenen, kommer göra skit ont i revbenen, blablablabla..
SKIT SNACK ;)
Visst några kanske får super ont om barnet är och sparkar på revbenen, men inte alla.
Allas kroppar och barn är ju helt olika, och smärttröskeln och allt :)

Nej, nu ska jag ta en macka och sen vänta och vänta och vänta ännu mer :)

Inget barn än..

Ja här sitter man sjätte dagen i förvärkar och inget händer.. :( KOM UT NU !

Ringde förlossningen igår igen, hade så grymt jävla ont och frågade vad jag skulle göra eftersom inget hjälpte,
dom tyckte att jag skulle komma upp och kolla om jag hade öppnats mer, men jag velade inte åka in och för att sen åka hem igen :), lika bra att vänta tills det är dax !
Ska ändå till barnmorskan imorgon så får se vad hon säger :)

Är helt svettig också, har packat alla kläder som låg i sovrummet och lite till.
Röjjt ut en garderob ( Stavning !? )
Tänkte att om jag gör mycke saker så borde det skynda på lite eller ?.
Det borde hjälpa tycker jag !

Ska snart sparka upp älskling ur soffan och åka och äta lite mat !
Den lilla latisen ligger och latar sig i soffan och hostar en massa :(
Men eftersom jag inte får bära så gör ju jag allt små jobb och han får göra det stora jobbet ;).

Sjuk dröm hade jag också !
Drömde först att den lilla katten satt i badkaret med vatten i och badade, så kom jag och älskling in på toa och kollade på han skit länge, sen gick vi ut till vardagsrummet och satte oss och pratade om förlossningen,
så går vattnet, och han typ flyger upp och säger : Är du nervös då ? typ tusen gånger, men jag nekade.
Väl inne på förlossningen så säger dom - Men du har gått så pass långt så att nu måste ni vänta nio extra månader..
Sen vaknade jag helt svettig !

Skulle aldrig klara av att vänta nio månader till på våran älskling, orkar knappt vänta nu längre så !

Förvärkar..

Femte dagen med förvärkar.. Börjar jag bli less ? JAAA !
Får knappt sova för smärtan och när jag väl somnar så sover jag bara någon timme itaget..
Igår grät jag för att jag hade så ont och var så less, tur att min älskling masserade mig :)

Marvin vi vill att du ska komma nu, varför vill du inte komma ?
Åhh vi längtar ju så <3

Blir det inte bättre snart så ringer jag förlossningen och ber dom sätta igång mig så att jag slipper den här väntan och smärtan. :)

Nej nu ska jag röra mig till toan och sen ska vi åka en sväng med bilen , har lagt handduk, plastpåse och en gammal kudde där jag sitter utifall vattnet går i bilen :)

död i kroppen..

Ligger helt död nu i soffan.
Kom in för en liten stund sen, stått ute och pratat med grannen lite :).
Vart på urfjäll och slängt lite saker idag, sen åkte vi till Kristoffers mamma och åt lite mat.
Precis innan jag ska sätta mig och äta måste jag springa på toa, och det sista av slemproppen går..
Så där riktigt äckligt !
Sen efter vi hade ätit satte förvärkarna igång igen, så jag åkte hem till mamma och klagade en liten stund, sen hem.
Precis tagit en alvedon och ska snart äta något.
Kan ju behöva åka upp när som helst nu och då vill man inte vara hungrig !

Nej nu ska jag äta lite sen vila lite mer :)

Förlossningen :)

Ja, där var jag igår !

Efter tre dagar med förvärkar, tryck i underlivet och knappt någon sömn, så tyckte vi att det kanske är bäst att åka in och kolla om han är påväg ut.
Ringde in igår vid halv åtta, och dom tyckte att jag skulle komma in direkt, men jag tyckte att jag kunde vänta någon timme. Eftersom vi flyttar på fredag ser det ut som ett bombned slag här hemma..
Och utifall jag skulle läggas in så velade jag iaf att sovrummet skulle se okej ut, så mellan värkarna så gjorde jag ordning spjälsängen och sovrummet. Sen ringde jag till mamma och sa att nu har jag pratat med förlossningen och dom sa att jag skulle komma in och kolla hur jag ligger till, utifall jag är öppen mycket så får jag stanna eller om jag knappt är öppen så får jag åka hem igen med en sömnkur bara :) ( Sömnkur är en sömntablett, två smärtlindringstabletter och en tablett mot sammandragningarna ).
Gissa om hon var nervös ? Sen började telefonen gå på varv :)
Hoppade i ett bad, för jag tänkte inte vara ofräsch när dom skulle kolla om jag var öppen !
Väl inne på förlossningen så blev jag kopplad till en maskin, där dom mätte värkarna, och Marvins hjärtslag :)
I hela underbara 30 min låg jag och njöt av hjärtslagen !
Kristoffer satt och gjorde en massa miner, så jag skrattade ihjäl mig typ hela tiden.
JA man kan skratta fast man har ont !
Sen kom barnmorskan och kände lite och sånt.
Öppen 2-3 cm !

SNART FÅR JAG TRÄFFA MIN ÄLSKLING :D <3

Som ni ser så skrattar jag väldigt mycket ! Haha

Fick åka hem igen efter nästan två timmar, tog tabletterna och sov som en prinsessa !
Vaknade halv sex och fortfarande trött men kan inte sova bort heeela dagen.. HAHA

Nej nu ska jag klä mig :)

Bilder kommer snart !

Usch, vad jag lider av den här värmen kan jag lova !

Eftersom det är så varmt på dagarna så ligger jag helt utslagen i soffan, blir ju svettig av att bara röra på mig.
Så soffan och jag är bästa kompisar idag kan jag lova.
På nätterna är man ju pigg, så då fixar man lite här hemma och somnar ganska sent..
Gör lite på dagarna också så klart :) Det är då den "högljuda" packningen görs.

Ska snart göra lite mat hade jag tänkt. Älskling börjar se hungrig ut i sin sömn ;P
Han var iaf hungrig när han somnade.

Marvin bestämmer redan över mig kan man säga.
Vill jag sova och han vill vara vaken, då blir jag vaken kan jag lova.
Eftersom sparkarna och slagen och allt är så starkt nu, så blir det ju att man inte kan somna när han håller på :).
Så jag passar på att vila när han är lugn.
Det var så roligt, för igår så stack handen/armen upp, säkert tre cm. ! och hur länge som helst.
Såg super roligt ut, och älsklingen min var snabb dit med handen och kände och mös :)


Har tagit lite bilder på magen och sånt, men har inte orkat tagit ut kameran ur väskan än.
Så bilder kommer snart :) Tänkte kanske föra över dom till datan idag eller imorgon, beror på vad mitt minne säger !

Nej nu har jag en liten krabat i magen som också är hungrig :) <3

Sommarkväll eller inte ?

Har inte haft tid att skriva nu på ett tag. :)
Har vart och skrivit kontrakt på lägenheten så det blir flytt nästa vecka, så vi håller på att packar en massa :)
Det ska bli så skönt att flytta till lite större och lite närmare mamma :)
Så den här veckan består av att packa, adressändra, ringa runt till vissa bolag och ändra adress :)

Hoppas bara att grabben vill vara kvar tills iaf nästa helg :) Så hinner vi flytta lite iaf ;P.
Nu börjar datum sättas också,
Jag gissar på den 27,
älskling på den 26,
mamma på den 1 augusti,
Monica på den 3 augusti.
"naturen" på den 8Augusti.

Så ska bli spännande och se vem som har rätt ;P.

Jag längtar så otroligt mycket efter dig min älskade grabb.
Det är så mysigt att vakna upp och se hur du rör på dig,
både pappa och jag tycker att du är det bästa som har hänt oss två,
Du kommer bli det finaste som har skådats våra ögon.
Från att inte synas till att snart vara en stor del av vårat liv.
Vi älskar dig våran prins <3

Glass, iskallt vatten och en fläkt.

Ja, så kommer min natt att se ut.

Igår var jag så grymt less, kunde absolut inte somna, försökte hela tiden i över sex timmar men lyckades inte..
Bara för att jag somnade en timme på kvällen.. Vid halv åtta somnade jag äntligen, men blev sen väckt av älskling som hade gjort ordning sängen åt mig, jätte mysigt. Så gick in och la mig där och sov ända fram till fyra på eftermiddagen. Gjorde mat, sen hoppade jag i ett iskallt bad. Eller ja, iskallt var det väl inte men ljumet. :)
Älsklingen hade åkt på Getaway med Sebbe, så jag låg och njöt i badet i lite över en timme och löste lite korsord ;) .
Sen gick jag upp och kollade lite på tv, och värmde matlådan.
Precis när jag skulle börja äta så skickar älskling ett sms och frågar om jag kan komma med lite alkohol till han och eftersom jag hade så grymt tråkigt så åt jag upp och tog bussen och mötte upp han på Brynäs, sen tog jag bussen hem igen.
När jag har hoppat av bussen så börjar lilla Marvin röra på sig jätte mycket och igen kom armbågen ut och fötterna på andra delen av magen :) <3 Märks att det snart börjar bli dax, eftersom han är så stor !
ca 3 veckor kvar, sen har vi våran älskling hos oss :D

Precis kollat på film, - Not another teen movie !
Klockren film att kolla på när man får tråkigt och är ensam och vill skratta en massa.
Kolla på den !

Ska snart lägga mig i sängen och äta piggelin och dricka vatten och vänta på att karln kommer hem :) Sebbe ska också med som jag har förstått det.

Folk kanske tycker att det är fel av Kristoffer att dra ut och supa och lämna mig själv höggravid, men jag har sagt till han och säger även till er, att det är nu han ska passa på !
När jag har fött, så kommer det knappt att finnas tid till något annat än Marvin och varandra.
Jag tycker att det är bra att han har roligt på en festival och att han kommer hem och sover.
Så om någon tycker att det är fel, så är ni väldigt konstiga ;)

Imorgon ska vi till Kristoffers föräldrar och äta och fira hans pappa. :)
Kristoffers släktingar från Polen är där också, så det ska bli intressant och se hur dom är och villka dom är :)
Har bara träffat två utav dom tror jag :) Men då var jag liten och smal, nu är jag liten och tjock :)

Nej nu ska jag faktist kolla runt lite på internet och se om man hittar något roligt.

Min lilla pojk börjar bli stor !

Vaknade i morse av att Marvins armbåge stod rakt ut på magen min.  Rätt mysigt men lite läskigt att han har blivit så stor, så att han knappt får plats.
Sen när jag tänker på att jag faktist ska föda ut han, gör mig lite rädd. Inte för förlossningen eller smärtan, utan att att hur det kommer kännas efter i magen när det är tomt där efter nio månader. Man blir ju liksom van med alla rörelser och allt. Sen kommer det en dag och plötsligt är det tomt i magen.

Gick till affärn och köpte lite mat, och på vägen dit så luktade det smultron som fan. Fick värsta sommar känslan ;P.
Nu ligger jag här, helt död i kroppen, fläkten fläktar på mig och jag funderar på att hämta iskallt vatten. !

Karln är frisk och har gett sig ut på getaway festivalen :) Kommer väl hem i natt någon gång gissar jag på ;P

Nej nu blir det att hämta vatten :)

JAG ÄLSKAR MIN NYA MOBIL, Tack älskling <3

Svettig..

Det är inte roligt att vara svettig exakt hela tiden !
Känns som att jag inte vill vara gravid längre för värmen ;) Och för att jag längtar så mycket efter min pojk <3
Nätterna går ganska bra, har ju en fläkt som blåser på mig hela tiden :D Tycker synd om min karl som är sjuk och är svettig som en galning han med, men får ingen fläkt ;). Iaf är han på bättringsvägen (Y).

Idag har jag diskat lite. Klev inte upp försen vid halv fyra faktist, var så skönt att bara ligga i soffan och dra sig och känna och se sparkarna :)
Super läckert när han håller på att vända sig, för då blir ena delen av magen lite högre än den andra, skit läckert !

Ska snart ställa mig och steka lite potatis med korv och ägg :) !

CA 32 DAGAR KVAR ! :D


Vecka 36

Barnet:

Precis som en nyfödd

I den här veckan har ditt barn nästan helt växt i sin skrynkliga hud. Huden är jämn och fin eftersom fettet under huden nu är fullt utvecklat. Ansiktet är lite rundare och huvudets diameter är 90 millimeter.

Barnet kan få hicka då och då. Det beror på all andningsträning som pågår som en förberedelse för livet utanför magen.

Nu kan ditt barn göra allt som en nyfödd kan.

Hon eller han har sjunkit ned ännu längre i ditt bäcken. De flesta barn ligger med huvudet nedåt. Bara ett fåtal ligger med rumpan först. Om så är fallet är det nu dags att försöka vända barnet.

Mamman:

Bara en månad kvar!

Din livmoder når förmodligen upp till revbenen.

Runt vecka 32–34 kommer din barnmorska eller läkare att känna på magen för att avgöra hur barnet ligger därinne. Det här kan ha ändrats många gånger under graviditeten. Vid vecka 34–36 lägger sig barnet vanligtvis i rätt läge och håller sig där.

Har du sett om din mage har sjunkit något? Har magen blivit lägre? Du kanske får lite lättare att andas.

Även om det är lättare att andas är det inte ovanligt att du känner dig lite ledsen och irriterad nu. Du sover förmodligen dåligt, har ont i ryggen, känner dig stor, blir andfådd av ingenting och svettas mer än vanligt. Allt det här är normalt, även om det inte är någon direkt tröst. Nu pratar vi om något gladare i stället. Hur vet man att förlossningen har börjat?

Du har kanske redan har känt av förvärkarna? (Riktiga värkar kommer mer regelbundet och blir starkare och starkare med tiden. Riktiga värkar kan inte vilas bort. De slutar inte.) Ett första tecken kan vara att du ser slemproppen, som består av geléliknande slem som har täckt livmoderhalsen under de senaste nio månaderna. Det kan fortfarande dröja innan förlossningen börjar – men det är ett tecken.


:)

<3
vecka 34+5
Köpte vi till Marvin på Ockelbomarknad <3
I öltältet :)
På väg från Ockelbomarknad :)
mat dax efter utflyttningen
Max är gott !
Behöver inte förklara :)

Det var lite bilder från vad som har gjorts :)

:)

Nu har jag gjort mycket på senaste.
Var på Ockelbomarknad, köpte lite saker och åt :) Var där med Älskling, Sebbe och Jerry. Satt oss i ett öltält innan hemfärd och bara slapnnade av ;P.
Pratat med en kille, så på måndag skriver vi kontrakt :).
Vart hos barnmorskan och allt såg perfekt ut igen ;P. Marvin rörde på sig en massa när vi skulle lyssna på hjärtslagen så vi fick "jaga" han x). Väger 77.1kg och magen har växt med nästan 2 cm och skrivit förlossningsbrevet :) <3
Hjälpt till att tömma Tommy och Lises lägenhet. :(
Köpt ny mobil :)
Vart på försäkringskassan och sagt upp mitt underhåll som jag får :).
följt med ut mitt i natten och kollat när grabbarna har badat, och grillat :)
Och en massa mer. Kommer inte på nu men det är lite till ^^

Just nu så tar jag hand om en sjuk pojkvän. Stackarn har blivit sjuk, men har vart och köpt hostmedicin och febernedsättande åt han :) Nu ligger han och bara sover och sover. Han får inte göra något annat :).
Ska försöka få han lite friskare till Get a way som är nu på torsdag.
Tur att han inte är super sjuk :)

Och jag har vart duktig ! Jag har orkat att föra över alla bilder från kameran till datan nu ;) Haha.
Ska lägga in några nu tänkte jag och sen göra lite mat.

Ockelbomarknad !

Hej, har inte haft tid att skriva ^^.
Lyckades med att tappa bort kameran, men hittade den igen, så lägger in bilder sen.
Nu blir det att göra sig klar för ockelbomarknaden !
Men den här magen så känns det som att det kommer bli jobbigt? ;)

Ockelbomarknaden nu !
Lägger in bilder sen :)

RSS 2.0