HAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!

Hahaha, var på ica för någon timme sen, så när jag stod och kollade på lite varor, så hörde jag två utlänska kvinnor prata, eller hälsa på varandra.

Kvinna 1 - Hej, är du här ?
Kvinna 2 - Ja, är du också här?

HAHA x)

Vad svarar man på en sån fråga när man möts utanför hemmet ? HAHA.
Ja det gjorde min kväll kan jag lova. !

Älskling då :)

Ju tjockare jag blir, ju svårare somnar jag.
Jag är van att ligga som en liten boll, men nu även om jag ligger rakt så ser det ut som en liten boll ligger där i sängen x).
;yckas jag väl somna, så vaknar jag efter typ en timme och måste kissa och sen försöka somna om igen. Det är inte roligt när man är skit trött. Men så är det ibland ;)

Igår röjde Marvin som en liten galning precis när vi hade lagt oss, så Kristoffer fick känna både en fot, arm och ett ben. Sen när han hade lugnat sig fick Kristoffer känna vart rumpan låg ^^. Man kände jätte tydligt allt, eftersom han hade lagt sig så konstigt. :D. Den känslan jag får varje gång Kristoffer tar på min mage är obeskrivlig. <3

Har diskat, ringt gavlegårdarna, gjort mat, skrivit inköpslista och lekt med katterna idag, känner mig stolt. Eftersom jag har ont i ryggen nästan hela tiden så är det där jobbigt i dagens läge.
Iaf att diska :O. Spelar ingen roll om det är en gaffel eller tusen gafflar jag måste diska, får ont nästan direkt.

Nu ligger ena katten här vid mig och myser en massa, så nu ska jag mysa med katten lite och vila ryggen :)

Till vänster är ena katten bara liten unge och katten till höger fullvuxen tjockis ;) Våra små ögonstenar. <3

Morsdag :)

Så fort jag vaknade imorse så ställde jag mig och diskade lite innan jag började vispa grädde. Sen kom älskling och vi åkte till Lingbo och hämtade Roberts hund :) Sen hem igen och fortsätta göra klart tårtorna. En till min mamma och en till Kristoffers mamma.
Blev jätte fina, men glömde ta kort x). Goda också !

Åkte först till Kristoffers föräldrar och åt lite, sen hem och hämta mammas tårta och hem till henne, blev lite tårta där också, så nu är man proppmätt !

Grattis mamma på morsdag :) <3

70 dagar kvar !

Vecka 31

Barnet:

En liten drömmare

Genom att göra ultraljudsundersökningar på barn under längre perioder har man kunnat visa att de nu drömmer när de sover. Man tror åtminstone det eftersom barnets ögon rör sig på samma sätt som en sovande vuxens.

Undrar vad de drömmer om...

Ditt barn börjar utveckla underhudsfett och huden ser mer rosa än röd ut. Barnet har förmodligen inte lagt sig i rätt läge än med huvudet nedåt, men en del barn gör det nu.

Mamman:

Vatten i hela kroppen

Känns dina ben svullna? Passar inte ringarna längre? Runt den här veckan är det inte ovanligt att du samlar på dig vatten. Kroppen har bildat så mycket som 50 % mer blod och kroppsvätskor under graviditeten för att uppfylla barnets behov. En del av denna extravätska läcker in i dina vävnader. När din växande livmoder trycker på bäckenvenerna hindras en del av flödet till din underkropp. Det här får vätska att flöda till ben och fötter så att de svullnar. Det här är oftast inte farligt, men för att vara på den säkra sidan tar din barnmorska ditt blodtryck varje gång du träffar henne.

Vad ska jag göra? Sitt inte med benen i kors! Då hindrar du flödet ännu mer. Trä alla ringar på en kedja och bär dem runt halsen i stället. Drick mycket, rör på dig för att hålla igång cirkulationen och vila med benen upp!


Nästan helt frisk :)

Sov inte så mycket inatt, sov i ca två timmar sen vaknade jag igen och var vaken till åtta ungefär imorse och klev upp halv ett.. Är inte så trött som jag trodde att jag skulle bli.

Vi åkte till valbo och jag gick in på cubus för att kolla efter en tunika eller två, men kom ut med en solhatt till lillgrabben och en keps till han ^^. Tänk att man går in i en butik och börjar kolla på kläder åt en själv och så fort man ser bäbiskläder så springer man dit och bara går runt och kommer ut med kläder till grabben ist :).
Man kan ju inte låta bli, allt är så litet och gulligt.

Han har vart ganska lugn idag, eftersom han var vaken med mig hela natten och morgonen, han har precis haft hicka och rört sig en massa :)
Han ligger med huvudet nedåt nu också ^^ Eller han har gjort det sen förra måndagen tror jag det var ^^.
Men det är skönt att veta att han lägger sig rätt nu, så slipper jag sen att dom ska hålla på att vända på han :).

Nästa vecka är en ganska lugn vecka, bara begravningen som är bokad på fredagen. Annars tror jag nog att det är en lugn vecka :) Kan jag verkligen behöva nu efter dom här tre stress veckorna med möten och sånt :)

Ska snart sätta mig och göra en egen graviditets kalender, så att jag kan börja kryssa varje dag som går. - Åh, nu längtar jag så mycket !

sjuk..

Har faktist inte orkat skrivit något, har legat och vart halvdöd i min feber. Började på måndag kvällen av att det började klia lite i halsen, så jag gjorde allt för att försöka stoppa att det skulle bryta ut, men på tisdagen var det ännu värre och min röst hängde inte med, sen har det bara blivit värre.
Igår låg jag exakt hela dagen med feber, hosta och snoret bara rann..
Jobbiga med att vara sjuk är så fort man somnar blir jag alldeles dy svettig, tar av mig täcket, börjar frysa..
Jag vill bli frisk !

Men idag var jag ute i en timme typ, åkte till BB och var på ett möte om hur det går till när man kommer dit efter man har fött. ^^ Älsklingen var med så klart.
Ska på ett nästan likadant möte med föräldragruppen men då kanske älskling måste jobba, så det var bra att han var med idag :)

Lillgrabben sparkas extra mycket när febern kommer, faktist ganska jobbigt, eftersom jag bara vill sova då ^^

Älskling och jag börjar diskutera hur vi ska stava hans namn.

Med v ( Marvin ) Eller med  w ( Marwin )

Med ett vanligt v så blir det ett mjukt och lent namn,
med ett dubbel w så blir det lite kaxigare och starkare.
Vi vet inte än vad som är bäst ?
Vad tycker ni ?

Åh, underbara morgon :)

Gud vad skönt det är ibland att vakna så där helt utvilad i kroppen !

Vaknade av att jag hade en jätte konstig dröm, sen försökte jag somna om, men jag var för pigg så jag gick upp och åt lite frukost ist :)

Igår var en rätt rolig dag, först badade jag och älskling, sen åkte vi till Kristoffers föräldrar och åt lite, så tog vi Mio och lekte en massa med han, sen när han var nattad och klar åkte vi och hämtade min syster och körde henne till Sätra, sen spelade älskling och Sebbe lite tvspel, efter det åkte vi och köpte lite godis, sen blev det film och en himla mys tills jag somnade ^^.

Men vilken helg säger jag bara ! Ifredags var det tre brandbilar och en polisbuss utanför oss, igår när vi skulle åka till Kristoffers föräldrar så svängde det in två brandbilar, en polisbil och en ambulans på vårat område, och alla hade blåljus. HAHA. Men stod inget i tidningen om gårdagen så har ingen aning om vad som kan ha hänt, för vi tyckte inte att det luktade bränt ^^.

Marvin sparkas och sparkas, och jag längtar och längtar <3
Mjölk kan jag säga att det finns det gott om ! Här rinner det hela tiden och jag får torka och torka.

Åh, Bettina ska göra ultraljud på onsdag också :D Spännande att få se vilket kön hennes lilla bäbis har ! Du måste höra av dig direkt efter! Okej ? :D :D :D.

Gått in i vecka 30 nu också ! ca 10 veckor kvar !  :D :D :D :D

Regn. :)

Nej, nu har det regnat sen igår.. Vi som hade planerat att gå till Sätrayran idag igen med Mio, men den planen ställs nog in.  Var där igår och det var nog säkert en utav det roligaste Mio har vart på. Han skulle åka den störstaste karusellen, hoppa i borgen, äta sockervadd, och kolla på "bilarna" när dom åkte runt runt. Velade absolut inte gå därifrån. :P. Köpte även en vinst varje gång lott till han också, shan fick välja och försökte ta alla x) Men han vann en ring med en pirat på så han blev super glad över. Lekte med den hela hela tiden :) Tur att solen lyste när vi var där iaf :) Pappa var den bästa som fanns då också, för pappa skulle vara med överallt och leka :P Medans jag kunde njuta lite av solen :)
Blir ju inte så mycke sol för mig, för varmt, ( Eftersom jag redan är varm i hela kroppen ), och för att jag älskar att sova !

Marvin höll mig vaken ett ganska bra tag inatt, han höll på att härja om kring i magen och det var så mysigt så jag kunde inte somna. Vanliga fall brukar han vara vaken på dagarna mest, men nu inatt höll han på för fullt :) Magen är så stor så att det blir jobbigt ibland när jag ska försöka sova.  Men det är bara att vänja sig, för större blir den :)

77 dagar kvar också ! Inte långt kvar nu eller ;P

Vilken natt

Jag och älsklingen satt och spelade lite tvspel inatt, så tyckte vi att det började låta något så otroligt jävla mycket, typ som en fläkt fast ganska högt. Trodde först att det var tvspelet, men så kollade jag ut och såg en brandkår!
Så jag och älskling gick ut och kollade vad som hände, för det luktade inte så bränt.
När vi kommer ut så ser vi att det har hänt något i huset mittemot, eftersom brandmännen står och har en jävla fläkt vid porten i det trapphuset. Men det var ingen rök, bara luktade lite bränt.
Det stod tre brandkårar och en polisbuss utanför oss. Jag blev nyfiken som ett barn och frågade älskling om när dom ska börja spruta skum och allt möjligt. x) Enda informationen som vi fick var att något hade hänt på balkongen.
Ja, på det här området är det inte lugnt för fem öre. Här är man van med att det är lugnt utanför en och så flyttar man till ett område där allt händer nästan. Tur att vi ska flytta :)
Ja iaf, visade sig att det hade brunnit på en balkong, men ingen risk för att branden skulle sprida sig och dom kunde ingripa snabbt :)

Lilla Marvin tyckte nog och det var spännande med allt, eftersom  han sparkades  som en galning när vi gick ut, och innan var han ganska lugn :)

Är hungrig hela tiden också, spelar ingen roll om jag äter så blir jag hungrig efter en halv timme timme. :P
Tur att vi har hårdmackor :)

Går jätte bra med järntabletterna, att ta dom varannan dag ist för var tredje dag, är inte hård i magen och känner mig lite piggare ;) Brukar ha tur och aldrig bli hård i magen av sånt.

Nej nu ska jag duscha, sen till min söta mamma och hälsa på lite :)

Trött ?

Klev upp kvart i sju imorse och gjorde lite pannkakor ^^. Så väckte jag älskling vid sju så att han kom upp och åt lite, sen la vi oss och vilade lite, sen väcker älskling mig och säger att klockan är över tio.. Jag flyger upp och får panik xP Klockan var tio över åtta. Haha.
Fixade lite skit här hemma och sen  åkte vi och fixade och slängde en massa.
Älskling vilar lite nu, men ska väcka han snart så att vi kan fixa lite mer och fylla bilen med skräp och sen åka och slänga det på urfjäll.

Har vart duktig, fyllt almenackan med dom förmesta mötena, ringt gavlegårdarna och fått nummret till han som ska ta över lägenheten, ska ringa till han snart också, så man får veta när man kan flytta ur, om det blir lite tidigare eller om det blir i stressens kaos, 1 augusti :O Vi ska ha barn den åttonde!


Nu är begravningen bokad också :)

Saknar dig otroligt mycket Tommy <3

Föräldragrupp :)

Klev upp vid sju imorse och åt lite frukost med min älskling innan han åkte till jobbet, sen gick jag och la mig i soffan och bara vilade. Grymt trött var jag. Sov inte så bra inatt, var kissnödig exakt hela tiden och lillgrabben var vaken till och från :). Sen vid halv tolv klev jag upp på riktigt och gjorde lite pannkakor med glass ! Jävligt gott kan jag lova.
Tog bussen vid tre tiden ner på stan för att möta upp Bettina och sedan ta oss upp till södertull och möta upp min älskling för att gå till föräldragruppen. Riktigt trevligt vart det där och vi kollade på en förlossnings film, pratade förlossning och lite sånt. :) Efter drog vi hem till Kristoffers föräldrar och borrade lite och åt lite, så lekte vi lite med Mio innan vi åkte hem. Nu sitter jag här och min rygg vill inte vara snäll mot mig nu, utan gör grymt ont.

Börjat få lite bristningar på magen, men dom syns knappt ! Smörjer ju magen så gott jag kan och om jag kommer ihåg det så ^^.

Jag älskar att vara så här "tjock" eftersom jag vet att det är mitt barn som ligger i min mage och tar plats, men jag skulle aldrig klara av att gå och vara tjock på riktigt  24/7. Förstår mig inte på folk som klarar det, visst dom kanske inte tänker på det på samma sätt som jag, men skulle jag bli tjock så skulle jag göra något åt det direkt. ! Lite träning och rätt mat fixar allt :) Men jag och älskling har redan tänkt på att efter min graviditet så ska vi börja träna lite tillsammans, så att jag blir av med degmagen och han blir lite sexigare ;) Höhö.
Nej, jag skulle aldrig kunna leva med överflödig fett !
Inte för att vara elak mot överviktiga personer, men alla kan gå ner i vikt på ett eller annat sätt.
Släpp chips påsen och colan, på med träningskläder och ut och gå en timme per dag så lönar det sig i längden.
Jag själv har inte vart super smal, utan jag har haft en liten mage, Men jag tränade lite då och då och den minskades, tills jag blev gravid :)

glömde säga det att nu väger jag 73,8 kg och flera kilon väntas på att läggas till. Men sen efter ska jag väga max 65 kg, lite mer än innan jag blev gravid. Menmen. :)

Komplex ? HAHA. Nja, är man fet och älskad så är det lugnt ;)

Barnmorskan :)

Klev upp vid ett och gjorde lite frukost sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar för att åka till barnmorskan.
Älskling hämtade upp mig vid halv tre så åkte vid dit. Man vill ju vara i tid och inte stressa, för det är inte så bra för mig :)
Blodsockret var perfekt igen, blodtrycket var också perfekt, järntabletterna ska jag börja att ta varannan dag ist för var tredje, för det hade sjunkigt lite. Så nu Annika blir det varannan dag och hoppas på att min trötthet ska minska.
Marvins hjärta slog helt perfekt och vi kände även jätte tydligt vart huvudet låg, men vi tyckte inte om när vi kände och härjade, för vi sparkades som en liten galning då. :)

Imorgon sätter föräldra gruppen igång också, ska bli riktigt trevligt :)

Nej nu blir det mat och sen städa lite mer, räckte med att jag diskade så blev jag super svettig..
Jobbigt att vara gravid i värmen kan jag lova !
Men man ska inte klaga, för det är underbart. <3

Marvin - Mamma och pappa vill ha dig här nu <3

Härligt då ;)

Igår åkte jag till Bomhus och lekte en massa med Melissa :) Var bara jag som gällde när jag kom, hon red på min rygg och jag hade håret uppsatt och hon lekte häst x) Super söta mosters älskling. Och jag fick en massa pussar !
Sen åkte jag hem och somnade lite, sen vaknade jag av att Kristoffer kom hem med Sebbe och Patte, så då fick man sitta och vara social till strax efter klockan sex på morgonen, sen smet jag till sängen och försökte sova lite men Marvin har ju växt så mycket så att man kände fotsparkar på ena delen av magen och andra delen av magen kände jag huvudet och armarna. :) Sen vid åtta somnade jag och vaknade vid halv två av att älskling hade lämnat sängen ^^
Regnade som fan vid sju också, så det var lite mysigt att höra regn mot rutan.

Nej nu ska jag vara social mot älskling och Patte :)

Tycker den passar in med dagen :)


Åska och regn. :)

Vaknade imorse runt sextiden av att det small till ordentligt där ute. Flög upp och tittade mig omkring, sen small det till igen. Rutorna skakade så otroligt mycket att jag trodde att dom skulle gå sönder. Känner hur lillkrabaten i magen börjar sparkas, ( han hörde säkert åskan ) Varje gång det small till så sparkades han ^^. Somnade och vaknade hela tiden. Men det var grymt mysigt. Älskling vaknade till och från av åskan också :P. Ska snart väcka han och göra lite frukost till han sen bär det av till mamma min, mormor och morfar kommer så man ska hälsa lite på dom :)

Åh idag ska vi ha myskväll. ! Kvällen ser ut något som så här :
Affärn och köpa lite gott,
kolla på film,
spela monopol ( Jag ska vinna den här gången ! )
Bada,
bädda ner oss i sängen och mysa och sova :)

Ännu en gång trodde jag att det var söndag.. ! x) HAHA

LURAD !

Haha, vaknade upp imorse, skit lycklig över att veckan hade gått så snabbt. Trodde seriöst att det var söndag.. Låg en stund och bara var lycklig, eftersom jag trodde det var söndag så började jag planera måndagen, ska till barnmorskan då och föräldragrupp på onsdag. Somnade om en liten stund och vaknade lika lycklig igen. Efter en stund så sa något i min hjärna - Vänta här nu ett tag, det är inte söndag.. det är TORSDAG. Blev riktigt besviken över att det bara är torsdag, vill ju att tiden ska gå mycket snabbare än vad den gör.
Okej, jag gör inte så mycket på dagarna heller, städar, pratar i telefon, umgås lite, gör mat. Inget speciellt precis. Kanske därför tiden går så segt ?
Trodde även att det var slutet på Maj och inte början.. HAHA, snacka lurad jag känner mig nu !

Försökte vila nyss en liten stund, men lill-grabben i magen min velade inte att jag skulle vila. Så vi sparkade på som vanligt tills jag satte mig upp och satte mig vid datan, då blev vi lite lugnare. :) Han har vart vaken sen sex tiden imorse och röjt. Vaknat flera gånger av att jag ligger med handen på magen och känner sparkarna. :)

Tror även att våran tjocka katt planerar att äta upp mig.  Han kollade så där elakt hungrig på mig och slickade sig om munnen. Han är jätte fet. ! Men jätte söt. Nej nu ska jag göra lite makaroner och bacon. Inte nyttig här heller. Men det jämnar man ut med en god sallad.. som blir Dallas.. HAHA, tycker att det är skit roligt att sallad blir Dallas och Dallas blir sallad.. Jag är störd men min pojkvän älskar mig ändå ;)

Spark, spark <3

Sitter och kollar på magen och så ser man hur han sparkas, svårt att förklara, men typ skinnet åker upp och sen ner igen :) Han har blivit så stor. ! Fast har sett det i några veckor nu, men man blir så lycklig. Kände även lilla handen också när jag hade handen mot magen. Typ som att han satte sin hand mot min :) Var jätte mysigt, fast det varade i bara några sekunder. Men för mig var det lycka :) Nu längtar jag så otroligt mycket efter dig. Är så nyfiken på hur du kommer se ut, hur du kommer vara och hur du kommer bli, om du blir pappas pojk eller mammas pojk. Marvin, du är redan den största glädjen i vårat liv. Det bästa som har hänt oss :) Du ska veta att vad som än händer så kommer alltid mamma och pappa att älska dig ♥

Romantik <3

Åh, vad mysigt vi hade igår ! Hade städat och gjort det jätte mysigt tills älskling kom hem. :) Hade dukat inne i vardagsrummet, tänt ljus, fixat filmen och maten blev precis klar när han kom hem :) Det blev marinerad kycklingfile och ris. SUPER GOTT va det :) Sen efter maten låg vi och kollade på film och bara mös. Kände mig så otroligt trygg och lycklig när vi bara låg där och inga mobiler eller hemtelefon som störde heller ;P
Fick världens mysigaste kyss igår också! Det var helt mörkt i rummet, bara ett ljus som lyste, så låg vi där och kramades och mös.

Ja, det behövs inte en massa presenter och sånt för att man ska känna sig lycklig av kärlek. Behövs bara en underbar pojkvän och en mysig stämning så har man allt :) Kristoffer tack fö att du gör mitt liv perfekt <3


Marvin har vart vaken hela natten och morgonen, så det har inte blivit mycket sömn här.. Ögonen stänger sig, men jag tvingar upp dom igen, Idag har det inte vart någon hicka. Men det kommer väl ? :)

Min rygg är inte på topp kan jag lova. ! Aldrig haft så ont som jag hade inatt.. Nej det var inte roligt. Hur jag än gjorde så hjälpte inget. !

Märker att R knappen inte vill funka som den ska, skit drygt ! Så godnatt. :P

Två underbara år <3

Ska snart städa lite här hemma hade jag tänkt. :) Måste ju vara extra fint idag när älsklingen kommer hem, eftersom vi har två år idag :D <3. Och det är lika fint väder idag som för två årsedan, enda skillnaden är väl att nu ska vi ha ett barn och vi bor i eget :) Kärleken består om den inte har blivit starkare :) Åh jag blir så glad över att veta att nu har vi vart tillsammans så pass länge och allt är fortfarande underbart :) <3

Lilla Marvin har sparkats sen fem i morse ;P, och extra mycket på kissblåsan så jag har fått sprunigt fram och tillbaka. :) Nu känner man även jätte tydligt när han hickar. Hela morgonen har jag kännt : Hick, hick, hick. HAHA.
Känns jätte mysko, men ändå så roligt för man blir så chockad. ;P
HICK !

Nej nu ska vi äta lite korv med bröd, och sen städa :)

Marcus <3

Idag är det sexton årsedan du gick bort min kära bror.
Jag undrar hur du hade vart som person om du fortfarande levde och hur du hade vart utan din sjukdom.
Hade du vart en glad och sprallig vuxen person eller hade du vart en lugn och sansad kille ?
Så många frågor men så få svar.
Har tänt ett ljus här hemma och tänker på dig.
Även om jag inte hann och lära känna dig så bra som jag önskar att jag hade fått gjort, så ska du veta att jag saknar dig så otroligt mycket.
Du kommer alltid att finnas i mina tankar och i mina meningar.
Men det är för dig och din sjukdom som gör så att jag vill jobba med barn, med sjuka barn. Jag vill lära mig att ta hand om dom och göra dom friska. Det är mycket för dig jag vill göra det, jag vill kunna känna mig stolt och tänka - Såg du Marcus? Jag botade ett sjukt barn. Och veta att du kollar ner på mig och ler.
Min kära bror, jag saknar dig så otroligt mycket.

Marcus Reitan - Du kommer alltid att finnas i mitt minne. <3


Skolan !

Vaknade vid sju och ringde tandläkaren, men dom jävlarna öppnade inte telefontiden försen vid halv åtta och jag hade tid fem över halv åtta. Ställde klockan på halv åtta och sov lite mer, ringde sen när dom hade öppnat, så ringde dom upp mig vid åtta. Fick en ny tid, nästa vecka någon gång ^^ Redan glömt bort. HAHA. Sen sov jag till halv nio, då väckte min älskling mig. Han stressade omkring som vanligt, och mitt i allt så frågar jag om han kan köra mig till skolan ^^.  Fick två minuter på mig, sen skulle vi åka ;P, Jag snabb som vanligt, var klar på fem minuter.. HAHA. Och då skulle jag bara kissa och borsta håret.. Äh, jag är tjej ;).

Sitter i skolan nu iaf, och vill bara hem ! Är trött, känner mig nere, och har ont i hela kroppen.. !
Men får väl se hur länge jag blir kvar ;). Om jag inte blir piggare lär jag nog åka hem och sova lite.

Hade mysdag/kväll med älskling igår, åkte till Valbo och köpte tre filmer, sen åkte vi till Ica maxi och handlade lite gott + monopol, sen till en pizzeria och sen hem. Mös ner oss i soffan med en film och pizza, sen när filmen var slut runt sju - åtta, så gick vi in i köket och satte oss och spelade monopol till typ halv två eller något sånt :) Slutade med att jag var bankrutt och hade inte ens en enda gata kvar.. HAHA. Sen tog vi lite glass och satte oss i vardagsrummet och mös lite mer. Åh, det var så underbart att bara mysa och visa varandra hur mycket vi älskar varandra. :)

Det behövdes verkligen en myskväll, för sen kommer det inte bli så många när vårat älskade barn kommer. :) Då blir vi tre en hel familj och ingen kan förstöra det :) !

Marvin har vart lite lugnare idag och igår, men han ligger där och sparkas då och då, han är väl lika trött som jag. :P. Nu är det knappt 12 veckor kvar tills jag får hålla om dig. <3


Lite så där lagomt seg :)

Hej :) Jag vaknade vid tolv-ett tiden någon gång och var jätte pigg, gick upp och diskade det lilla som blev igår och sen gjorde jag lite frukost. Vaknade också vid sju och var upp och kissa ^^

Igår dagen var så där lagom mysig :) Först fixade jag och älskling en massa, och så träffade jag en kusin som jag inte har träffat på typ 7år eller något :D. Trevligt, Bettina och hennes tjejkompis kom förbi en stund innan vi drog ner på stan och kollade på lite bilar, ( Tog inga kort ) HAHA. Sen drog jag hem och gick ner till pizzan och köpte kebab och kollade på filmen North. Lätt värt att se den kan jag lova. ! Somnade i soffan med tvn på och telefonen i handen, ( Nej vaddå, jag var inte trött? ) Vaknade av att älsklingen min ringde och sa att han skulle komma hem, och jag trodde klockan bara var typ halv ett så jag slängde ut mig - Så här tidigt älskling ? Stanna kvar en stund och se klart på Blaze.. Haha, sen såg jag att klockan var strax innan två. :) När han kom hem så kollade vi lite på youtube klipp och mös. Sen somnade älskling i soffan, och jag började kolla på någon film om fågelinfluensan som gick på tvn, men sen somnade jag också efter en stund. Känner mig så där lagomt seg fasst ändå jätte pigg. :)

Marvin har vart ganska lugn inatt, eftersom han sparkades hela dagen igår och på kvällen :) Nu har han precis vaknat och kör sitt lilla race :) Nu är jag i vecka 28 ! Inte långt kvar :D :D :D. Åh, jag längtar så mycket efter dig mitt kära barn.

Mjölken i brösten bara rinner och rinner, det är som en kran som inte går att stänga av. Tur det att det inte rinner hela dagarna, förutom kommer i perioder. Ganska ofräscht tycker jag :P

Nej nu ska jag gå och steka lite korv åt min älskling som är super nyvaken :) <3

Ge mig sommar ! :)

Vaknade för inte så länge sen av att mamma ringde :) Fasst har vart vaken till och från hela natten/morgon, aldrig har jag vart med om så mycket rörelser som det var inatt :D.  Kände en arm, en hand, en fot och ett huvud. :P Super läckert när man kan känna på utsidan vad det är för något. Han är fortfarande igång, hållt på sen två inatt någon gång, så snart blir det väl lugnare en stund :)

Kristoffer - När jag ser på dig så ler jag med hela kroppen, får en känsla innuti mig som jag aldrig har fått förut, jag trodde aldrig att det skulle gå så bra för oss som det ändå har gjort. Visst vi har haft våra problem och bekymer, men vi är ett par, och utan alla problem skulle det nog aldrig att ha gått. På tisdag har vi två år, men det känns som en månad. Nu när du ligger och sover så sött, så vill jag bara lägga mig breve och mysa ner mig i din doft. Att veta att det är ditt barn jag ska föda, gör mig så otroligt glad och lugn, för jag vet att vi är två, vi är två som kommer att klara av det här. Att förstå att det är dig jag ska dela min framtid med gör mig så otroligt glad.
Kristoffer ta min hand och visa mig vägen genom livet. Jag älskar dig mer än vad du tror ♥♥♥

Älskling du är verkligen mitt allt <3

Sol, underbara sol !

Vaknade för någon timme sen av att jag var jätte kissnödig. Som varje morgon.. Sen försökte jag somna om, men lyckades inte riktigt. Så fort jag somnade så blev jag väckt av något, en spark, kissnödig, katter som leker, en söt Kristoffer och rör på sig en massa eller så var det fågelkvittel. Jag velade sova ! Men att vakna av att det sparkas i magen, gör en bara så grymt glad. :)
Gav upp tillslut iaf, och gjorde lite frukost och satte mig vid datan.
Ska snart hoppa in i duschen, men först ska jag nog städa lite mer.. Jag bara städar och städar nu. Tack katter för att ni alltid river något, så att jag får städa lite :P

Skulle behöva damsuga ( Som jag säger xP ), torka golven, diska lite kanske, boka tvättstuga. Åh min dag är räddad ? Jag har något att göra. Känner mig inte så social idag heller, så städa är nog det bästa och mysa med karln. !

Nej nu sparkas det i magen och jag ska ta hand om disken och kolla vad man kan äta till lunch :)

Chokladbollar ;)

Så nu har man bakat över 50 choklad/negerbollar ;). Grymt gott ! Men ska ju inte äta så mycket onyttigt. Men tyckte att jag hade gjort mig förtjänt av lite onyttigt, eftersom jag storstädade igår och har städat lite idag, ( fast att det inte fanns något att städa ) Men jag gick och torkade golvet, torkade diskbänken typ tusen gånger, köksbordet, diskade typ tusen gånger och en massa annat tusen gånger. :) Tror att jag håller på att får galna städsjukan ;). Lika bra det innan lilla Marvin födds. <3

Igår var han ganska lugn, men idag har vi vart med på noterna hela dagen. Från jag vaknade vid nio till klockan 21. :) Sex timmar cirka. Men det har bara vart mysigt. :)

Nu blir det lite glass kanske och lite film. :)

Möte. :)

Så har man vart på möte i skolan då, blev inte så mkt sagt eftersom brandalarmet går mitt i alltihopa.. Fick pappret påskrivet om att vara ledig ett år, och eftersom jag kommer vara runt 20-21 år så kanske jag väljer komvux ist  för att gå med en massa små skitar ;).
Efter mötet åkte jag hem direkt och gjorde lite köttbullar med makaroner, satt inte helt fel det eller :). Ikväll ska jag göra kött och potatis. Bubblans gott det ;P.

Stackars älskling, han har sovit och sovit sen han kom hem från jobbet igår, han var vaken fyra timmar på kvällen/natten kanske, men sen somnade han igen.. Sover fortfarande.  Tog nyss tempen på han, men ingen feber. Hoppas det håller sig så ! Men det märks att han mår dåligt. Stackars min älskling. Nej nu ska jag vara en söt flickvän och ta hand om han <3

Lilla Marvin blir bara större och större och det blir bara mysigare och mysigare, men nu får han ta och komma ut ! :) <3

Poff,poff :)

Vaknade för en liten stund sen ^^ Skulle ha gått till skolan idag, men hade en sån grym halsbränna hela natten, så jag knappt kunde sova och när väckarklockan ringde så stängde jag av den och fortsatte med min dröm :)
Älsklingen min är på jobbet, så jag tänkte städa lite innan han kommer hem så blir han nog jätte glad :P

Har möte imorgon i skolan, om hur jag ska göra när jag har fött och sånt :) Kanske tar ut min persmis redan imorgon! Skulle vara så grymt skönt att slippa tänka på den där jävla skolan och bara tänka på Lillgrabben i magen min :)

Nu sparkas vi för fullt, och inatt var vi vakna också och höll igång, jag som har försökt att få han vara vaken på dagarna och sova på nätterna. Men icke sa Picke, här bestämer vi redan ;) Nu är det knappt 13 veckor kvar, tills jag får hålla i dig, ditt efterlängtande barn. Aldrig har tiden gått så långsamt som den gör nu. Jag och pappsen sitter och väntar och väntar på dig, och pratar och pratar om dig.  Vi är så nyfikna på hur du kommer att se ut, hur du kommer vara och vad som kommer hända dig i livet.
Mamma och pappa vill ha sin son hos sig nu <3

Uppsala :)

Så var Uppsala fixad då :) Lätt att hitta till sjukhuset, men sen n'r man väl kom till sjukhuset så vart det grymt jävla krångligt.. Jag hade ju kartan.. HAHA. Lilla Marvin var lugn hela bilfärden, men när vi träffade läkaren och började prata om sjukdomen MLD, så blev han hel vild. Kristoffer kände en massa sparkar också. :) Man kan ju inte låta bli att skratta när han är en vilding, Grymt mysigt. Lämnade lite blodprover också. Kristoffer fick ta först, men sen när jag skulle ta så hittade dom inga bra blodkärl, så dom fick hämta en annan sköterska, sen när dom var klara med mig, så blödde jag som en galing. Blodet blir ju lite tunnare när man är gravid och plus att jag tar järntabletter.
Aldrig vart med om så många döda grävlingar och rävar på vägen till Uppsala som det var, såg över 20 grävlingar. Och jag satt och sa - Älskling, vi måste vända och hämta upp grävlingarna och plåstra om dem och laga dom. x)
Tyckte ju synd om grävlingarna. Justja, såg en örn också ;) Vi hade lite tur och såg levande saker. :P Skit stor örn !

När vi kom hem så gjorde jag lite mat, makaroner och köttbullar, sen gick jag och vilade lite, men Marvin velade inte att jag skulle sova först, vi var i fullgång. :) Vaknade flera gånger, men var så där grymt trött, ögonen stängde sig hela tiden. Sen väckte älskling mig och frågade om jag skulle med han och Sebbe och fixa något, men jag orkade inte. ^^ När jag vaknade igen så hade älskling diskat och städat. Blev super glad kan jag lova! Så ikväll har jag lovat att ge han fotmassage ;). Precis fått i mig lite mat, potatis, falukorv, vita bönor och majs :P Mums!
Men nu ska vi glo på film och sen sova en massa. :)

Underbar dröm :) <3

Godmorgon. Vaknade av att telefonen ringde, det var mamma, hon ska låna våran bil en liten stund idag så hon ringde och väckte oss ^^. Har lyckats tagit flingor och mjölk :) Grymt gott !
Min söta karl säger att jag inte får skriva, för han vill sova lite mer och störs sig på tagentljudet :) Söt han :)

Hade världens underbaraste dröm, drömde att Mormor skulle försöka natta Marvin, men han bara skrek och skrek, så jag lyfte upp han, och då blev han knäppt tyst och först skrattade han lite, sen sov han som en stock i min famn, Kristoffer kom och tog över så att jag kunde gå och umgås med kompisar, när jag kom hem på kvällen så låg båda två och sov jätte sött i sängen, Marvin låg på Kristoffer och det såg så mysigt ut, precis när jag skulle lägga mig breve så ringer telefonen.. Men man får ju uppleva det där sen i verkligheten ist :D <3

Nu är jag i vecka 27 och det här händer :

Vecka 27

Barnet:

Nu öppnar barnet sina ögon. Vid det här laget ser barnet ut som en tunnare, mindre, rödare version av hur hon eller han kommer att se ut vid födseln. Om du skulle föda den här veckan skulle barnets överlevnadschanser vara goda. Även om barnets kropp inte har mognat helt så har barnet allt som krävs för att överleva på utsidan nu.
Nu öppnar barnet sina ögon. Barnet kan se skillnad på ljus och mörker, öppna och stänga ögonen och titta åt olika håll. Det övar sina ögonmuskler.

Mamman:

Din sista trimester. Nu är det den sista trimestern och du går in i sista fasen av graviditeten. Nu börjar dina revben, ditt mellangärde och din mage att tryckas ihop. Den tunga magen gör att det blir jobbigare för ryggen. Nästan hälften av alla gravida kvinnor har ont i ryggen någon gång under graviditeten, och i den här veckan får många ont. Gör övningar som sträcker ut ryggmusklerna, det hjälper. Ta ett skönt varmt bad. Ömma ryggmuskler behöver lite försiktig massage. Någon i din närhet kanske skulle kunna vara så snäll och uppfylla den lilla önskningen.
Barnet är nu större i förhållande till mängden forstervatten så det är lättare att se om det är en liten armbåge eller hand som petar på dig eller om det är en liten fot.


RSS 2.0