Du har inte en aning..!

hejhej :)
Ligger här i soffan och gör exakt inget! Det springer i kroppen, vill röra på mig, vill göra något.. Men huvudet säger nej..!
Så har haft en myskväll med den stora prinsen, kollade på film och åt lite godis.
Mio kröp upp till mig när jag låg på soffan och la sitt huvud på mitt och sa: Annika jag älskar dig.
Åh, älskade älskade barn!
Men nu sover prinsen för fullt och jag är så jäkla uttråkad! Skulle kunna springa upp o ner för trapporna, bara för att göra av med energi.. Men då blir väl inte grannarna så glada och mitt huvud skulle sprängas då!

Så sätter på lite såndär musik som man inte har lyssnat på flera år och bara njuter, låg volym ofc!
Nästa väntas det sjukgymnast och hoppas på att besöket ger mer klarhet och att jag får hem det jag tesen. (stavning)
Jag hoppas att jag slipper den här värken i huvudet snart.. Nej, nu är det inte bara magen längre, även huvudet..! GAAAH!
Fick åka in akut med misstänkts hjärnhinneinflammation i veckan.. Tur nog var det inte de! Och jag fick komma hem efter någon dag.
Ringde 1177, och skulle fråga om jag kunna ta extra alvedon fast än jag hade tagit max dos.. Hann säga tre symtom på huvudvärken så hade hon ringt en akutambulans. Kod röd..
Ja, inne på akuten var det full gång!
Blev stucken överallt och ingenstans, typ!
Tillochmed i ljumsken, och det gör jag gärna då inte om! Om jag kunna skrika alla svordomar jag bara kan så hade jag gjort det då, sen blev det inte bättre utav att läkaren fick stå och trycka hur länge som hellst o hur hårt som hellst för att stoppa blodflödet.
(För er som inte vet, så sitter stora kroppspulsådern där och man slutar inte bara blöda vipsvips där.)
Sen skulle dem ta ryggmärg och för första gången jag rör mig när dem gör det, så det beslutades att det inte går och narkosen skulle kopplas in. Alltså, dem skulle bli tvugna att söva mig för att ta proverna..
Men nu ligger jag här hemma och varje rörelse är jobbig och blodtrycket är fortfarande låg.. Så jag går gärna inte allt för långt, blir så jäkla yr då!
Nej kallar sängen på mig.

Snor, bakterier och hosta!

Hejhej!
Och hej förkylningen, som har satt sig på Marvin.. Du får gärna lämna min son direkt, om inte nu, kanske om en timme iaf!?
Stackarn har legat med skyhög feber hela natten och morgonen.. Jag har sovit hela natten.. Eller inte! Har legat och haft koll på prinsen hela natten och bara haft koll. 39,4 låg febern på klockan fem imorse.. En massa mys framför barnprogram så sjönk den lite, sen byggde vi klossar och sen tvn igen. Han kröp upp breve mig och slocknade direkt och sov bort resterande feber!
Mio var uppe tidigt han också, så han låg och mös med mig medans Marvin satt lugnt i soffan. Så kollade Mio på mig och sa: Annika, jag älskar dig jätte mycket. Och fick världens myskram. Då, då kan jag lova att jag smällte direkt! Så himla glad att han och jag har fått det band vi har fått.
Älskar hur han kommer och ger mig en puss på munnen och säger att han älskar mig, eller att han vill vara med mig, eller sova breve mig. Ja allt !
Och jag förklarar för Mio att jag älskar han lika mycket som jag älskar Marvin. Då säger Mio: Ja, men det är ju för att vi är pappaspojkar!
Kan man säga något annat än att man vill äta upp ungen !?
Älskade älskade älskade barn, om ni förstod hur mkt jag älskar er! <3

Onsdag!

Hejhej :)
Är helt slut i kroppen..!
Legat på soffan hela dagen nästan och haft en sån sjuk jävla mensvärk..Inte okej alls!
Men har plockat undan lite i badrummet, och ska snart hämta upp prinsarna.

Marvin har ramlat på dagis och slagit hakan och bitit sig i tungan.. Hela hakan är blå och två stora sår på tungan! Fick världens panik när jag såg hakan, dagis hade glömt att säga något. Så ringde direkt när jag såg det, så berättade dem att han hade ramlat.
Mammahjärtat värkte som bara den. Huahua! Nu går han och säger att han har ont i munnen, så här hemma äts det glass i stora lass!
Pojkarna börjar bli förkylda igen, så får hoppas att det inte bryter ut, utan bara försvinner! Med två snoriga barn hemma kan dagarna bli lite för mysiga!

Igår fick kroppen lite annan färg på sig!
Gjorde en dödskalle på handleden, en simpel en. Men har bestämt mig nu att det ska bli en bakgrund till den när den har läkt.
Gjorde inte ett dugg ont jö..! Det liksom kittlades.. Blev lite besviken, menmen. Nu har jag kommit över att det ska göra skitjävlaförbannat ont iaf!

Nej nu ska jag borsta håret och byta om. Byebye

Sådär !

Hejhej!
Nu är det länge sen jag skrev något här..
Det har väl inte hänt så himla mycket på senaste..
Vi skulle ha åkt till Norge jag och Marvin i några dagar, dagen före kräks han ner hela mig och det var ju bara att ställa in flyget och resan.. Hela natten och en dag framåt kräktes han, läkaren sa det också att det inte går att flyga med han i det här skicket han var i då.. Stackaren var helt klen och vit i ansiktet.
Så fick ett läkarintyg som har skickats vidare till flygbolaget för att få pengarna tillbaka.. Har vi fått dem!? Nä.. Ska ringa dit och fråga vad som händer!
Och eftersom vi inte flög, så förstördes Kristoffers överaskning lite ;P. Han hade planerat att när vi kom hem så skulle vi ha en liten franskbulldog hemma. Men nu var vi ju hemma hela tiden, så han for iväg över dagen och kom hem med en ist. Så blev lite chockad faktiskt.
Hon är vit och lite prickig. Helt underbar! Barnen älskar henne och hon älskar barnen.!
Hon är livrädd för regn men tycker om att duscha.. Så när det regnar får vi inte ens ut henne genom dörren, om vi inte lyfter ut henne, men då springer hon bara in igen direkt om hon inte har koppel. Då drar hon in sig.. Hon är jätte duktig, kan gå utan koppel och kan sitt, vänta, varségod och ligg, stanna och kom.
Ja mer än så behöver hon väl inte kunna än.!

Marvin har fyllt två år i Augusti också!
Min stora pojk. Han var så glad hela dagen och fick hur mkt paket som hellst, och storebror var gärna där och hjälpte till. Men även Mio fick paket! För man ska ju inte glömma det andra barnet heller :)
Marvin fick, traktorer, duplo, gitarr, trummor, bilar, kläder, pengar och en massa massa mer! Tack alla ni som var med och firade min och Kristoffers son på han dag!
Han älskar sina presenter!

Vart på grönan med Mats, lollo och Kristoffer. En helt underbar dag! Solen sken och allt. Åkte hur mkt som hellst och bara hade det helt jäkla bra! Dock så hade jag en super kraftig infektion i livmodern, så såg höggravid ut.. Så fick dölja magen när jag skulle åka något. HAHA!

Infektioner i det här hemmet har inte vart så många, barnen och karln har klarat sig än så länge rätt bra.
Efter Marvins op, så har han bara vart sjuk en gång och då var han magsjuk. Sen har det vart små förkylningar såklart, fast utan feber! Den ni! Han som hade feber 3dagar i veckan minst och snoret rann jämt..! Nu rinner snoret knappt och febern ser man inte ens röken av.. Hejhå, idag ringer väl dagis och säger att Marvin har feber..
Men gärna för mig, för då får jag mysa en massa med han och pyssla om mitt barn.!
Däremot åker jag på infektioner hela tiden..
Jävla buk och inte tåla bakterier heller! Hade fyra olika infektioner i magen på knappa tre veckor.. Det är liksom inte alls okej! Jobbigt var det, och ont gjorde det.. Men sen blev jag frisk igen.
Har bott på sjukan typ hela sommaren också, känns det som..
Min buk och jag är inte alls vänner, från att ha lite ont i magen till att ligga och kräkas utav smärtor, är inte alls okej! Tur nog så har jag en underbar familj och vänner som har hjälpt mig in eller med barnen. Ambulanspersonalen har vart helt strålande bra, man märker att dem verkligen är mer försiktiga än dem på akuten.. När jag har legat där på golvet eller soffan eller vart jag nu har vart, som en liten boll och knappt kunna stå för yrsel och smärta så har dem vetat direkt hur dem ska göra! Helt fantastiskt.
Dock har aldrig barnen fått se när jag åkt in, det är något jag verkligen har förbjudit. Då har jag hellre legat och haft ont flera timmar och väntat på att dem ska ha somnat innan jag åker in..!
Visst har dem kommit och hälsat på när jag har legat på sjukan och så. Men aldrig sett när jag har åkt in.
Sen det värsta som finns när man ligger där och inte alls mår bra, är folk som skriver och som inte slutar skriva och som vet att jag ligger på akuten.. Är liksom helt upptagen och kan inte svara! Eller kanske inte vill svara heller. Folk som inte har något med det att göra..
Akutpersonalen har också vart helt förståliga, behöver inte ens legget nu när jag åker in knappt.. Då är det illa! Dem vet varför jag är där och mina allergier, till och med vad barnen heter!
Dock finns det en sköterska!? som jobbar där.. Som är helt helt helt störd, man får ingen hjälp, utan säger bara; Ah, vänta så kommer jag snart.. Två timmar fick jag vänta på den personen skulle komma tillbaka en gång.. Två jävla timmar! Ringde på klockan, (hade sett att personen inte hade vart upptagen med andra patienter, utan hållt på med lakan o skit, sure det är väl också viktigt), men iaf, ringde på klockan igen och samma person kom tillbaka. Det slutade med att doktorn skällde ut personen för hen hade misskött sig med mig. Sen vissa läkares favoritmeningar är: Åk hem och ta en alvedon och vila lite.
Yes! Jag ska också bli läkare och gå runt till folk och säga samma mening. Sen finns det dem läkarna som verkligen vill hitta felet och lägger in mig och sätter igång med undersökningar! Men nu har jag prickat av varje läkare på akutmott och 111k och 112ks läkare.!
Jag och sköterskorna fick ett gott skratt när vi märkte det..

Mio har börjat med knatteskutt, som han älskar! Han var så himla duktig och snäll sist han var där.
Pratar jämt om det och vill tillbaka, han säger att han kan gå knatteskutt hela veckor och dagis en gång om veckan ist för tvärtom.. Sötfisen min! Dock så går han mitt i veckan, men det är ju för att vissa söndagar är han ju inte med oss precis. Och då valde vi att han får gå på veckorna ist, men det stortrivs han med och det blir lite kortare dag på dagis då också.
Jätte glad unge som fick börja där. Något som passar ungen perfekt..!
Han fick själv välja vilka kläder han skulle ha dit, vi åkte och köpte nya. Nu ska vi bara köpa ett par skor till det där, men att köpa skor med Mio är svårare är när jag köper skor till mig själv.. Då är det illa! Allt ska vara perfekt.! Och det här med pengar, ja det finns inte,när det gäller barn.. Brukar bli väldigt dyrt att handla med grabbarna våra! Huahua.

Kristoffer har haft lite pappaledigt för att kunna umgås med sina grabbar, något barnen har trivts jätte bra med, och även Kristoffer.
Två veckors ledighet strax efter semestern satt inte helt fel för han!
Han har också lärt sig att slösa pengar, ny gaddad och allt är han nu, dock är den inte klar. Två sittningar till kanske!?.
Blir nog skitsnyggt när det är klart!

Jag har börjat skolan igen och känner ingen lust alls att plugga!
Tur att man är på sjukhuset nu och jobbar en massa ist för att sitta i skolbänken!
Men hoppas att jag hittar tillbaka lusten att plugga snart.. Vill ju ha matte!! Måste ta matte nästa termin eller något, blir ju galen ;) HAHA..

Nej, nu blev det ett långt inlägg om lite olika saker, och jag är helt död i kroppen och tänker sova en massa nu! Godnatt.

RSS 2.0