rastlös.!

Hej :)!
Är så sjukt rastlös och vill göra något, men vad? Hemmet är städat, ungarna sover, så finns inte mkt nu att göra.!
Kan inte kolla på tvn heller, skulle ändra kanaler, så lyckades jag stänga av alla kanaler.. Så måste ta bort boxen och ha mig, abonnemanget är liksom borttaget.! Bra Annika! ;)

Var på bröllop i lördags.! Helt fantastiskt vackert var det.! Min storasyster har gift sig.!! Var nära att börja gråta flera ggr, men lyckades dra tillbaka tårarna.! Var jätte fint och bröllopsfesten var super rolig.! Så glad för eran skull.!! Ni är så fina tillsammans <3

Vet inte hur många ggr jag fick frågan när det var min tur..! Men jag har inge bråttom med det, har precis blivit kär, sist jag hade den här känslan var jag typ fjorton.! Helt underbart :D

Puss.!!

jag är en jätte stolt förälder.!

Hej.!
Tänk att jag bara behöver tänka på gymmet så får jag feber.. Men det stoppar inte mig, imorgon är det ett pass med ptn, får ta det lite lugnt eftersom man inte ska träna när man har feber.!

Snart går vi på semester, semester från våran vardag med att passa tider till förskolan.! I fem veckor har min stora kärlek semester från förskolan, sen börjar vardagen för oss alla med förskola för dom små, jobb och plugg för mig.
Snart får jag plugga igen, så jag längtar.!! Läser fulltid på distans och sen ska jag ta någon extra kurs som är på tio veckor. :D

Less jag blir på människor som drar egna slutsatser innan man ens hinner berätta vad som egentligen hände, innan man ens fått berättat sanningen. Tur att jag slipper att ha med sånt folk allt för ofta.!
Jag kan inte rå för att mitt batteri dog, att ni var på ett annat ställe än bestämt och därför kunde inte jag veta veta vart ni var och komma dit.! Gash!

Hela söndagen gick åt att sitta i telefon, för det hade tydligen blivit bråk på sista bussen hem från krogen och jag var inblandad, fast att jag låg hemma och sov.. Lagomt pinsamt var det att få höra iaf, inte precis som jag önskat att min söndag skulle vara.!

Nej, nu ska jag fortsätta bada.! Pusspuss

kaboom

 

slut som artist.!

Hej :)
Här är man slut som artist efter två dagar med firande.!
Hela veckan har vart stress och kaos, kurator, sjukhus, polis och soc. Fått sprungit från ett möte till ett annat.. Men nästa vecka är det bara advokat, pt och soc som gäller, sen vet man aldrig om det blir något mer möte, hoppas inte.!

I torsdags fyllde min prins år, ett helt år.!! Kan inte fatta att tiden har gått så snabbt. Många tårar fälldes utav lycka från mig och hans "pappa". Men vilken underbar dag det var.! Han fick en massa presenter och var så himla glad. Tårta åt han med händerna, för sked skulle han absolut inte äta med.! Vi vuxna åt smörgåstårta som vi hade slängt ihop på kvällen före, så fruktansvärt gott.!! Vincent tackar för alla fina presenter.! Vi är så glada att ni velade vara med och dela hans dag med oss. <3

Midsommarafton var så himla mysig.! Barnen lekte, dansa och sjöng.! Så blev det såklart midsommarmat. Blev nyktert här hemma, eftersom midsommar är barnens dag och då ska det inte vara alkohol inblandad i bilden.! Nej, vi vuxna fick faktiskt dricka barn champagne ur vinglas och det räckte. Jag behöver inte alkohol för att ha roligt, jag har roligare utan.! Och jag är en av få som mår bra idag ;)!

Nästa helg blir det bröllop för syrran.! Så måste ner på stan i veckan och köpa kavaj åt grabbarna mina.! Om det nu finns i små strl.?
Så ska jag fixa present också åt paret :)!

Nu börjar semestertiderna, och vi har lite olika saker inplanerat. Synd bara att jag inte har hittat min bil än.. Vill ju ha min vita Kia, men dom pengarna har jag inte än!
Så vi får helt enkelt ta tåg till alla ställen :)! Marvin ska även få följa med och hälsa på min bror hade jag tänkt, tror inte Vincent pallar med tre timmar på tåg. :)

Tack alla för stödet jag har fått på senaste.!! Det betyder väldigt mycket för mig! Och jag mår bättre nu, inte tipp topp, men det börjar gå mot ljusare tider.! Nu vill jag bara att rättegången ska komma och bli klar med den, så att jag slipper grubbla mer för den.!
Har fått veta att såna här fall brukar dom skynda på rättegången lite, så att det inte tar upp till ett år. Jag hoppas att den kommer snart, det är en del utav bearbetningen liksom.!
Dom tror att den blir i augusti.. Som det lät på polisen och boj.
Men jag kan säga en sak, jag har aldrig hatat en person så mycket.!! Att vakna utav att man skriker, gråter eller har panik är jobbigt. Att knappt våga gå på vissa ställen, för att man är rädd att stöta på han, är inte bara jobbigt det är förjävligt!
Jag hatar det här, jag hatar att jag inte kan vara glad på samma sätt längre.! Vissa mår väl bra utav det, så glädj er utav skiten så länge det varar.!

Nu ska jag glo på tvn. Pusspuss

I believe I'm gonna make it, little by little.!

Hej.!
Vilken dag det har varit idag.!!
Stress och kaos på morgonen, iväg på målsägande förhör, direkt efter till kuratorn och släppa ur lite känslor.. Efter det blev det lite jordgubbar och mys i bollan, iväg till sjukhuset och hämta ut lite mediciner så att jag kanske får sova lite snart, sex timmar på en vecka är inte mycket och det känns i kroppen, tog en promenad från sjukhuset till affären och handlade lite, Vincent fick träffa sin far i några minuter medans jag stod och packade varorna och pratade med madde, sen iväg till syrran o surra lite, hem och städa, mamma kom förbi med Marvin och vi pratade lite, nu ligger nybadade kids i sängen och snart sover dom nog, och jag inväntar sällskap.
Idag skulle det ha suttit fint med shorts och linne, men nej jag hade jeans, linne och en långärmad på mig.. Hey blondie!!

Folk undrar vad som har hänt, varför jag inte ler på samma sätt längre, varför jag inte skuttar och jublar hela tiden, varför jag verkar så nere hela tiden. Det har hänt en sak, vad tänker jag inte gå ut med, men den saken gjorde mig förstörd, jag har en helt normal reaktion på det som har hänt. Men jag vet att det kommer komma ljusare tider snart, kanske inte imorgon eller om en vecka, men det kommer komma. Jag får jätte bra hjälp att hantera mina känslor, och ja jag är deprimerad, men inte självmordsdeprimerad, ohnej! Utan jag är mer ledsen, jag får panikattacker, jag kan börja gråta bara så där, börjar skaka och svårt att andas. Inte när jag är med barnen, då har jag byggt en mur för mina känslor, utan allt kommer på kvällen när kidsen sover.
Självmord är inget jag tänker på, som många förknippar med att man tänker på när man är deprimerad.
Men grejen är den att det är så mycket som har hänt på ett år, det har vart bråk, poliser, ambulanser, vart nära två ggr att förlora mitt ena barn, och en massa mer. Är det så konstigt att man blir deprimerad då? Nopp! Jag hamnade i en kris när jag blev lämnad och kom inte ur den försen i december, med hjälp. Men jag bearbetade aldrig vissa känslor, känslor som inte går att beskriva (inga för fadern).
Får ofta höra att Jag är stark, jag klarar detta och låt ingen dra ner dig.. Grejen är den, jag är inte alltid stark, jag har gråtit floder vissa kvällar, gråtit för allt som har hänt och hur mkt jag ångrar vissa saker. Jag klarar mkt, jävligt mkt, jag kan ta skit och vifta bort det lika lätt som det sades ur någons mun, inga problem, men vissa saker fastnar i huvudet på när ex någon.kallade min son honunge, det var inte bara skit mot mig, nej även mitt barn, ett oskyldigt barn, sånt viftar jag inte bara bort, ohnej! Sånt ekar i mitt huvud och jag kommer aldrig godkänna någon kalla mina barn något ont! Och nej, jag låter ingen dra ner mig, för jag vet att det är det inte värt! Och jag hatar folk som endast hör av sig när något har hänt, jag klarar mig utan er svin!
En depression varar inte för evigt, och jag tar mig ur denna, med den hjälpen jag har kommer det inte ta så lång tid!!

Hörs hej, pusspuss

hatar dig.!!

Hej.!
Jag verkligen älskar min nya säng!! Att kunna höja och sänka ryggen, är underbart. Att det är vit, är underbart och att den är min är helt jäkla underbart!!
Idag blev jag av med den gamla, skönt.!!

Jag hatar dig, du förstörde mig! Inte ens min värsta fiende önskar jag det du gjorde mot mig.! Du förstörde mitt liv. Jag blir äcklad utav att höra ditt namn! Vidriga människa. När jag läser din dödsannons i tidningen, då kanske jag kan släppa det du gjorde mot mig! Folk som dig borde ruttna i fängelset och aldrig släppas ut igen!! Jag vet att vi kommer ses igen, i rätten.. Även om jag inte vill se ditt fula nylle igen!! Jag vill bara spy när jag tänker på dig! Mitt hat mot dig, kan inte beskrivas med ord. Du var snäll i början, sen.ett jävla monster! Jag hatar dig mer än någon annan. Vidriga jävla äckel!! Hoppas du får samma behandling i fängelset! Äckel!!

Nu har jag spottat ur mig lite, tack för mig! Nu tänker jag krypa ner i sängen o kolla på orange is the new black, säsong två. Älskar serien! Pusspuss

nationaldagen.!

Hej.!
Så vad har ni gjort idag? Firat våran nationaldag eller bara tagit det lugnt?
Vi har gjort lite olika vi.!

Äntligen, äntligen har jag hittat en ny säng! En vit!!
Nu är mitt sovrum magiskt fint! Haha, nä men jag är sjukt nöjd med sängen!! På söndag kommer en tjej och köper min gamla säng som jag o exet köpte.!
Snart har jag nog bytt varenda möbel som jag behöll.! Haha! Men det är roligt med förändringar.
Mina föräldrar blir galna på mig, som gör om konstant!
Men det är jobbigt när man bara är nöjd för stunden.!!

Så lycklig, säsong två släpptes idag på min favorit serie! Så gissa vad jag ska göra i nya sängen hela kvällen! Haha!

Nej, nu ska jag fortsätta glo på serien! Pusspuss!

love.!!

Hej.!
Tänk Vad jag älskar solen alltså.!! När solen skiner mår jag riktigt jävla bra alltså! Älskar att kunna ligga ute i solen i flera timmar och bara njuta.!
Men hur får jag tid? Jo, jag tar mig tid, underhåller kidsen samtidigt liksom!

Jag kan inte bestämma vad vi ska göra i sommar.. Bokar hotell där, avbokar och bokar på annat ställe.. Finns ju så jävla mkt att göra!

Fick ju ny gräsmatta utav gavlegårdarna förra året, men det växer bara ogräs, så istället för att jag skulle behöva göra om allt själv, så fjäskade jag lite för killen som kom o kollade på gräsmattan, så nu ska han göra allt åt mig istället.!! Kommer i veckan o fixar allt åt mig! Lite lycklig jag.! Haha!!

Folk frågar mig ofta om det gör ont att göra läppar, svar ja! Gör förjävla ont, men värt varenda krona! Bara det blir bra och inte några jävla ankläppar!
Kostar inte speciellt mkt heller, några tusen beroende på vart man gör dom. En salong i Sthlm är skit bra!!

Nej nu ska jag fortsätta sola. :)
Pusspuss!

RSS 2.0