Sunshine :)

Vaknade för en liten stund sen. Igår fick jag världens jävla foglossning, trodde seriöst att jag skulle gå av. Aldrig vart med om värre smärta och det här är inte ens i närheten om vad som väntas om några veckor. 14 veckor kvar nu bara ! Spännande :) Är i vecka 25+3 ( 25 hela veckor och 3 dagar in på vecka 26 ).

Jävla grannar, dom borrade igår till tio i tio på kvällen och började igen vid sju..  Undra om dom håller på bygger en jävla borg i lägenheten ? Lust att bara gå dit och skjuta dom jävlarna. Hatar verkligen när folk borrar, så jag brukar själv undvika att göra det :)

Från sex till tolv ungefär så har Marvin hållt på att sparkas och sparkas, var så mysigt. Så fort man somnade så vaknade man av en spark. Inte bara mysigt att känna sparkarna utan man blir så grymt lättnad, för då vet man att han lever och mår bra :). Jag längtar så grymt mycket nu, dagarna har blivit otroligt sega. ! <3

HAHA, jag drömde att jag och Bettina skulle ha taco kväll, så vi sprang in i butiken och skulle köpa folköl till oss.. ( Vi var inte gravida längre ) Så stod vi där och kollade på 5.0 och 3.5 or, visste inte alls vilken vi skulle ta, så min älskling kom och hjälpte oss. Vi kom fram till att det var med alkohol i 3.5 orna än 5.0 orna, så det vart 3,5 or. :S Så jag och Bettina började planera hur vi skulle dricka dom, ur burk eller ur glas och hur ofta vi ska ta en klunk och allt möjligt. Helt sjukt var det ! Iaf så gick vi hem till henne och började med tacos, så när vi hade ätit klart så plinga det på dörren ( Då var vi plötsligt hemma hos mig ) så jag gick och öppnade, och där stod securitas med en hund, jag skriker schäfer och stänger igen dörren. ( Är livrädd för schäffrar )  Så när jag öppnar dörren igen så är det en annan hundras, vakten ber oss att sänka volymen lite för att grannarna klagar. Klockan var 6 på eftermiddagen. HAHA. När jag gick in i köket igen var det världens jävla röjjfest och jag fattade verkligen noll. Vaknade upp och trodde att drömmen hade vart sann.
Kanske inte låter som en konstig dröm, men för mig var det de, eftersom mycket handlade om alkohol. och eftersom jag inte har druckigt på flera månader så är jag inte ens sugen längre. Menmen.
Hoppas vi får en normal helg Bettina :P
För vi ska ju ha fetto fredag, med tacos och LÄSK ;) Och prata bäbis och skitsnack :P
sista aprils festdrottningar, sätter sig i kungastolen det här året och är tjocka ist ;)

Kommer aldrig att glömma dig Tommy ! <3

Vaknade och var glad, gjorde mig iordning för att ta mig gå till bussen och åka till skolan. Solen sken och allt var perfekt, ända tills ett enda samtal förändra allt.
Jag såg en ambulans med blålysen åka in mot Tommys område när jag satt och väntade på bussen, ringde mamma i panik och kollade om hon visste hur det var med Tommy och att en ambulans hade åkt in mot han, vi la på så att hon direkt kunde ringa till han och kolla om något hade hänt. Hade en sån konstig känsla i hela kroppen, att något hemskt måste ha hänt honom. Hoppade på bussen när den kom och ringde mamma igen för att kolla så att allt var bra med han. Jag hörde hur hon lät ledsen och chockad på rösten så jag blev helt tyst. Kändes som att hela världen blev tyst, då kom den där meningen - Tommy är död.. Jag skrek nästan rakt ut och plingade för att hoppa av vid närmaste hållplats. Självklart var det vid sjukan och det gjorde inte saken bättre. Ringde Kristoffer och kunde knappt prata, tårarna bara rann men jag lyckades få ur mig - Kan du hämta mig? Tommy är död.. Han kom nästan direkt, och vi åkte till mamma. Sen efter det samtalet tyckte jag att solen försvann och dagen blev grå.. Att ett enda samtal kan förändra så mycket.

Tommy - Nu har du somnat in för alltid, du får träffa din älskade och saknade fru igen. Nu har han där uppe tagit dom två snällaste personerna från den här världen. Vet att du led grymt mycket av saknad, så att veta att du är med din fru igen gör så jag känner mig lite lättnad i kroppen, för det var ju det du velade, du velade bara vara med Lise igen och nu är du det. Jag kommer aldrig att glömma dig. Du var alltid glad och rolig och du kämpade tills kroppen inte orkade mer. Jag ska berätta om dig och Lise när min son födds, jag ska berätta villka underbara personer ni var och hur mycket ni betöd för mig, inte bara för mig utan för andra också. Du kommer alltid att leva kvar i mig. Känns så sjukt att i fredags så kramade jag om dig och du bad mig att ta hand om mig riktigt ordentligt och jag lovade att det var bara att ringa om du behövde hjälp med något. Men idag så är du borta, borta föralltid på den här jorden, men inte i våra hjärtan. Jag hoppas verkligen att du har det bra nu och att du mår bra. Saknar dig otroligt mycket redan. Kommer aldrig att glömma dig och dina skämt. Hälsa Lise och krama om henne från mig. Vi syns om några år Tommy. Ta hand om dig så länge.



Mysdag !

Gick jätte bra hos barnmorskan, gått upp knappt två kg sen sist, Vilket var perfekt, sen mätte vi magen, vad som var perfekt på tabellen, sen lyssnade vi på hjärtslagen och ännu en gång så var det perfekt :) Blodsockret och blodtrycket var också perfekt :P. Ja, var super skönt att veta att allt går bra. Ska dit igen snart i början av Maj och göra samma sak, då kanske Emma följer med, nu följde älsklingen med :) Fick lite papper om smärtlindring och sånt.  Efter så åkte vi och hämtade Mio hos sin farmor. Han fick vara där medans vi var på mötet så :) Åkte vi först till Valbo en snabbis och köpte lite pärmar till all papper som vi har, sen åkte vi och spelade lite boll med grabben. Eller jag satt på bilen och njöt av solen och sparkarna som min lilla grabb skapade, medans Kristoffer och Mio sprang och spelade och var jätte söta :)
Nu sitter jag här hemma ensam, medans Kristoffer är hos sin bror och umgås lite. Riktigt skönt att vara ensam hemma så ska jag diska lite snart och göra matlåda, sen blir det bada och sen hoppa i sängs så att man kommer upp till skolan imorgon :)

Våran längtan blir bara större och större för varje dag som går !  <3

Barnmorskan :)

Vaknade för en lite stund sen. Eller har legat halv vaken sen åtta imorse, försökte ta mig upp men foglossningen vägrade att släppa så jag sket i allt och mös ner mig under täcket och kände hur min lilla grabb körde sitt morgon race :) Snart ska det bli frukost och sen fixa sig iordning till barnmorskan :)
Ska mäta magen, ta blodtryck, kolla gravdiabetes igen ( Eftersom det går typ 1 och typ 2 i min släkt ), prata lite och sånt. Undra om man kan få lyssna på lillgrabbens hjärtslag igen tro ? Det skulle vara mysigt. :P
Kanske tar med mig Emma den här gången. :) Kristoffer kan faktist få vänta till början av maj ^^. Han har ju hört hjärtslagen och vart med på ultraljud och vart med på varje möte nu så :)  Så har Emma sagt att hon vill följa med någon gång :)

Justja, innan jag glömmer. Aldrig vart med om så mycket mjölk som igår ikväll. Bara rann och rann och rann, hur länge som helst och jag torkade och torkade och torkade. Och när jag vaknade var ändå hela brösten täckta med mjölk. HAHA ! Komiskt..

Nej nu ska jag verkligen äta frukost innan jag äter upp mig själv :)

Sommaren kanske kommer snart ?

Vaknade vid 12 någon gång av att det var världens hålligång i magen. Han sparkade och sparkade så att jag nästan trodde att han skulle sparka sig ur magen x) Efter en timme blev det lite lugnare och jag kunde vila lite extra, i typ tjugo miniuter sen började min telefon ringa, Kristoffers telefon ringa och hemtelefonen ringa.. Vi fick panik och visste inte vilken vi skulle svara i först.. Alla telefoner i hushållet ringde samtidigt och vi var skit trötta..
Så hoppade älsklingen i ett bad och jag tänkte ännu en gång att n ska jag vila, men precis när jag somnar väcker älsklingen mig och säger att vi ska åka till Valbo. Så på med kläder, borsta håret och sen ut i solen ( Ser ut som att jag har sprungit in i väggen )
Jag köpte en jätte söt bäbis tröja, med nalle puh på :D Fast det är för när han blir lite äldre, men jag kunde inte låta bli när vi stod där bland bäbis kläderna. <3
Sen åkte vi till pappa och åt en massa god mat och pratade lite. Riktigt trevligt och mysigt :)
När vi kom hem så mös vi med go saker. Och nu ska jag hoppa ner i badet med min söta karl <3


Marvin, jag längtar så otroligt efter dig <3

Om man vrider lite på klockan då ?

Har inte haft en roligt natt .. Hade så grymt ont så att jag inte kunde somna, tur att min lilla älskling satt uppe med mig och kollade på youtube klipp till fem på morgonen. :)
Den sträckta muskeln i benet vill knappt ge med sig, ibland så går det lite bättre att gå och ibland vill jag bara hugga av benet ! Men älsking har lovat mig massage sen så att det kanske lättar lite :D

Om man vrider lite på klockan så kanske det blir augusti snart ? Ge mig sommar nu ! 
Vaknade av att Marvin sparkade grymt mycket så haltade jag mig till köket och tog en frukt och då blev det ännu värre. Han körde på för fullt, men sen efter någon timmes sparkandes och rörelser så blev det lite lugnare och jag kunde slappna av lite i ryggen. Kom snart, vi längtar för fullt. :) ♥

Hej foglossning.

Har vart med Billy och haft en riktigt rolig dag :) Hon är sötgalen ibland hon :P
När jag skulle hem, så kände jag mig lite förföljd av en kille ( Han var verkligen skit mysko, ökade takten hela tiden ) så jag sprang dom sista 20 meterna.. Grymt läskigt. Men pratade med älsklingen min i telefon hela tiden.
När jag kommer in och lägger mig på soffan så känner jag hur jag får foglossning.. Eller sträckt en muskel ! SKIT ONT. Ringde 1177 för att få råd om hur jag skulle göra och så att det verkligen inte var något farligt med bäbisen.
Först sa dom åt mig att lägga mig ner och ta en alvedon och hålla koll så att det inte kommer blod eller smärtan sätter sig i magen och så skulle dom ringa upp efter en halvtimme. Så när dom ringde efter en halvtimme frågade dom hur det var och hur smärtan satt, så förklarade jag så gott som möjligt.. Skit svårt att förklara. Dom trodde att det var en muskel som hade sträckt sig eller att det bara är foglossning och sa att jag skulle ringa förlossningen för att få prata med en barnmorska. Sagt och gjort, barnmorskan frågade om jag var jätte hård och hade ont i magen eller om jag hade sammandragningar och hur smärtan var och om jag kände fosterörelser. Så efter en stunds förklaring av mig, så kunde hon nästan direkt säga att det var foglossning och att det skulle nog gå över.
Första gången jag hade foglossning så kändes det inte så här, men smärtan kan vara olika varje gång. Och nu är det inte roligt. Men Marvin mår bra och sparkas en massa nu. Han vet verkligen när jag är orolig över hur han mår, och då sätter han igång med sitt race.

Ska försöka ta mig till toan nu och kissa igen. Är verkligen kissnödig hela tiden nu ! Sen blir det att sova bort den här jävla skit smärtan. Svårt att säga hur den sitter också, men typ i bäckenbenet och ner mot låren. Inte roligt att gå kan jag säga.

Ska undvika trappor nu också.. Blir ju super lätt ? Eftersom vi bor på andra våningen utan hiss, så måste man ta trapporna. HAHA. Ja, jag lyckas jag. Nu sparkar en bäbis grymt mycket och jag lär på toa innan det händer en olycka x)

Tvättstugan :)

Har tvättstuga nu, men som tur var hade vi inte så mycket kläder att tvätta, så det blev tre fulla maskiner och så behövde jag bara gå ner en gång till och hänga det och nu väntar jag på att klockan ska bli halv fyra så att kläderna är torra, för just nu sitter en halv naken karl och väntar på sina byxor som han ska ha idag  ^^

Marvin började sparka som en galning när jag började spela rock band också ^^ Tror allt att jag kände en liten fot också, eller så var det en hand :D. Han har ju blivit så stor min lilla älskling, så att om man trycker på magen så känner man exakt vart han ligger :D <3

Idag har Billy hört hjärtslagen på sin lilla bäbis också :P Hon ska ha några veckor efter mig, typ 8-10 veckor efter mig så :) Ja, vi gör väl allt tillsammans, men att vi skulle gå och vara gravida tillsammans trodde jag aldrig :) Härmis! Höhö :P <3

Pappsen försöker allt få på sig kepsen.. Lyclades inte :P <3


Två orginala boddysar <3


Kepsen <3


Allt är så litet ! :D

Så, nu har man hämtat ut paketet och suttit och skrattat av att allt är så litet och man blir så glad.
Kristoffer försökte få på sig Marvins keps, men den var lite för liten ;) Lägger upp bild på det strax.
Passade på att köpa grillad kyckling och potatissallad när vi ändå var på affären :) Super mumsigt var det kan jag lova. !

Längtan efter dig är så otrolig stark, vi vill ha dig här hos oss nu. <3

Tadada.. LURAD !

Så snöar det ute igen. Började någon gång inatt, för när jag kollade ut vid fyra så snöa det. Usch, hade en jobbigt natt. Först somnade jag skit snabbt, var grymt trött. Sen vaknade jag vid tre någon gång, och somna, vakna, somna, vakna hela tiden.. Grymt segt var det. Är fortfarande lite trött men tänker inte sova bort hela dagen faktist. :)


Grabben i magen har inte sparkats så mycket inatt, utan det var mest på dagen (igår) han höll på. Men för en liten stund sen så vaknade han till liv och började med karate sparkar. Mysigt.
Undra sen vad man kommer sakna efter man har fött. Om det kommer vara sparkarna, magen, bröstmjölken som kommer då och då, eller om man inte kommer sakna något, eller allt? Jag tror att jag kommer sakna allt.
Älskar ju bäbismagar, sparkarna är grymt mysiga, bröstmjölken okej lite jobbig, men roligt när tröjan blir blöt. Fast mjölken har man ju kvar och bäbisen får man ju i famnen ist för i magen :)
Tänk vad läskigt, ena dagen så är det full rulle i magen, med sparkar och rörelser och andra dagen är det tomt i magen och man har en bäbis i famnen ist.

Ska snart ringa Bb och boka in en tid om amning och sånt :) Som en liten kurs, fast på kanske bara en timme :)
Och sen blir det ica. För gissa vad ? Mitt paket har kommit :D Fast sommarskorna behöver jag kanske inte nu ? Är ju 1 dm snö ute bara.. Usch. Men bäbiskläderna ska bli så mysigt att se :)

Sendrag i vaden och en konstig dröm !?

Vaknade imorse av världens jävla sendrag i vaden.. Gjorde grymt jävla ont. Var tvungen att hålla mig för att inte skrika, så att älskling inte skulle ha vaknat. Men duktiga jag lyckades somna om efter en stund, kommer dock inte ihåg om jag fortfarande hade ont.. ? Men vet att jag drömde skit konstigt efter det.. ;P

Typ att jag och Kristoffer höll på att flytta, så började han och Sebbe lasta in bilen med skit mycket  möbler, men det som inte fick plats tog jag i spjälsängen och började dra den full med saker i, till den nya lägenheten. Och när jag väl var framme i porten så började jag leta vilken dörr det var. Men var tvungen att ta hissen upp en trappa eftersom jag inte lyckades dra upp sängen för trappen.. Så precis när hissdörrarna skulle stängas igen, hoppade två skit feta tjejer in i hissen och den började tjuta för att det blev för tungt. Snäll som jag försökte vara, så bad jag dom att gå ur hissen på ett snällt sätt. Dom blev skit sura och tog trapporna.. När jag väl var framme i den nya lägenheten, så hade inte den förra familjen flyttat ur, utan höll på och det visade sig att dom feta tjejerna hade bott där. Jag frågade lite snällt vart jag kunde ställa sakerna, som plötsligt bara var en väska. Alltså spjälsängen med alla saker fanns inte längre.. :S Sen vaknade jag upp och verkligen inte fattade något. Kollade först så att jag var i rätt lägenhet innan jag lyckades somna om. Mysko dröm iaf !

Nej, nu ska jag och älskling mysa lite i soffan har jag bestämt !

Nördar !

Usch. ! Idag är det inte min dag, vaknade först och var jätte glad, sen ju närmare skolan jag kom ju argare blev jag.. Är så grymt jävla less på skolan och alla som beter sig som tre år.. ! Nämner inga namn. Kan ju inte hälften av namnen av dom som går i skolan så ;). Har försökt få min karl att hämta mig, men han vägrar, så nu sitter jag här och har matte. Inte för att jag gör så mkt men jag orkar absolut inte! 
Längtar tills jag slutar för dagen. Chansar på att humöret kommer bli bättre då iaf :)

Marvin, mammas prins <3


Höstbilden som jag tog förra året.. Ge mig Sommar !


Rygg ont ! ! !

Undra om min rygg har gått av eller är på väg ?
Har haft grymt ont hela dagen, försökte diska men lyckades inte så bra. Kunde diska fem glas tror jag, sen blev jag tvungen att vila min rygg..

Trött och ont men humöret på topp ändå :)
Marvin har vart vild som vanligt och kört sitt race i några timmar och nu är det lugnt fram tills typ åtta brukar det bli, sen kör han på i några timmar igen. :P


We went down to the river :)

Godmorgon. Vaknade för en lite stund sen av världens spark i magen och då kände jag hur kissnödig jag var. Springa på toa var det !

Man blir så glad när man ser att solen lyser utanför fönstret och hur man hör hur barnen skrattar och leker och fåglarna sjunger sin sång. :) Men det är något som fattas. Kanske en liten bäbis som ligger och är söt i ens famn ?
Nej nu får tiden gå snabbare. Tycker att veckorna nu börjar sega ner sig totalt mycket. Men kanske är det så att veckorna har fått några extra timmar och dagar ? Jag tror fan det.

Ska till jobbet lite senare och kolla vilka tider jag ska jobba och dagar. Sen kanske det blir att åka till Kristoffers mamma så att han får prova skor :P. Tur att jag inte beställde ett par till honom som jag tänkte. :P

lite av april kvar och mycket av Maj, juni, juli kvar. Sen så får jag veta hur det är att vara mamma och hur det är att uppfostra ett barn. Spännande! Får tacka min mamma till tusen, hon som har lärt mig hur man ska göra när allt blir svårt och jobbigt, hon som har uppfostrat mig till den jag är idag. Tack mamma du är bäst. Utan dig och din kunskap skulle jag aldrig klara av det. Jag älskar dig <3

vecka 23 och min mage är redan stor !


Lördags mys!

Blev inte så mycket sova för mig inatt.. Först så låg jag och karln min och bara mös en massa i soffan och pratade tills han somnade. Då gick jag in i sovrummet och lade mig, eftersom det är för trångt för tjocka mig att ligga på soffan :) Grymt mysigt. Så klockan var väl runt halv sex när jag somnade och vid tio halv elva, kom min älskling och väckte mig genom att krypa ner under täcket och så blev det ännu mer mys. Man känner sig grymt älskad när han kommer och smyger och myser med en, så smekte han på magen. - Åhh det här är kärlek <3
Efter en stund så drog vi och köpte pizza och lite annat gott, så hela dagen och kvällen består av film och mys.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan. Min rygg gör verkligen skit ont. Kanske kan man tigga åt sig lite massage den här myslördagen ? :)


Vi längtar efter dig vårat älskade barn <3

Tråkigt !

Nej vad tråkigt jag har just nu och så går det bara skit på tv. !
Kanske ska lägga mig och sova ? Men är inte trött alls.. Ähh, så är det när man får vara nykter och ha det mysigt med sparkar ist :)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lillkvack Fick en massa nya besökare när jag blev medlem, så prova ni också :) Helt gratis !


Så har man handlat lite då :)

Nu har man shoppat lite på internet, två boddysar, tre t-shirtar till älsklingen min, en bäbis keps och ett par skor till mig :) Mysigt. Kan nog slänga in lite bilder på allt när det kommer ^^
Men man känner sig grymt lat när man inte orkar springa i butiker och handla :) Fast nu på bäbiskläders fronten börjar öka. En mössa, en keps och några boddysar. För någon vecka sedan sprang man runt och var stressad för att man inte hade hunnit köpa några kläder. Men det börjar ju lösa sig nu :)

Sitter och kollar på en vacker karl och en tjock katt som myser lite <3

Marvin har vaknat liv nu också och kör sitt lilla race :) Han sparkar och sparkar och sparkar. Mamma lilla älskling ! Gud vad jag längtar tills jag får hålla om dig och pussas md dig. Du är det enda som fattas här hemma. !

Lägenheten är snart inte våran heller :D Någon har tackat ja till den verkar det som. Så nu jävlar blir det väll att börja packa och sen dra iväg till en annan lägenhet ! Jag vill flytta nu.

v 18 + 3. Lite suddig men mammas pojk ändå <3


Haha, ta kort när min älskling hoppar in i bilen ;)


Fjortis, hey hey, FJORTIS !


Helgen har kommit och solen försöker gömma sig.

Vaknade av att mobilen ringde och det var läkaren. Dom velade ha Kristoffers person-nummer så att dom kunde skicka en remiss till Uppsala så att han också får ta prover.
Vilade och mös lite med älsklingen innan det blev upp och göra frukost. Sen göra sig klar för fredagen :). Så fort jag blev klar och skulle ut till bilen, kom det en massa moln och gömde solen.. SUCK.
Sen blev det bolaget och under tiden Kristoffer var inne och handlade så satt jag och lekte fjortis i bilen med kameran. :D HAHA

Marvin röjde inatt och nu sover han lite, Känner en spark då och då. Liksom visar att han mår bra :P. Men han har ju blivit en liten kvällspojk :).

Nej nu ska jag bita min karl i kinden :D

regn, regn och ännu mer regn !

Vaknade imorse av att jag hade världens foglossningar.. Kunde inte röra mig och så var jag tvungen att gå och kissa.. Snacka jobbigt det var! Men efter en stunds vila så kunde jag springa på toa :P.

Sen hoppade jag och Kristoffer i badet, MYSIGT ! Så började katterna busa som fan. Vi skrattade tills vi knappt kunde andas. Iaf jag x).  Ja, det var roligt att se. :)

Efter vi hade badat klart kom Emma, så satt vi och pratade lite och hon fick faktist gosa med den lilla katten :P
Sen åkte hon efter en stund och jag och hjärtat mitt träffade Sebbe, så åkte vi runt lite i regnet och sen hem och gjorde lite mat :) Men nu ska vi spela rock band ser det ut som.. Höhö

Härligt !

Gick super bra hos doktorn, tur att mamma följde med kan jag lova!
Fick en remiss till Uppsala akademiska, så man kan ta lite prover.. Vad vet jag inte än, men inget på moderkakan iaf ^^, sen ringde soc och vi får flytta till en större lägenhet :D, så nu jävlar ligger våran lägenheten ute på marknaden.
Så hela dagen har vart perfekt. :) Marvin har vart en vild liten en, när man har sprungit runt över allt. ^^
Nej nu ska jag göra lite mat igen. Gud vad jag äter! - Jag får, jag är fet ;)

Underbar dag :)

Gud vilken skönt dag !
Började med att ta en liten promenad till mamma, fyfan vad jobbigt det har blivit att gå har jag märkt.. HAHA
Sen när jag väl var framme, så åkte vi bil till sjukan, där jag skulle få träffa en doktor och prata lite om MLD.
Eftersom min bror hade den sjukdomen, så vill man utesluta att mitt barn inte ska få den. Så bilfärden hem så fick jag ett samtal från doktorn igen, och jag ska få åka till uppsala till akademiska och träffa en speciallist på MLD. Och min älskling ska följa med för att ta lite prover, inom en månad. Som att April inte redan har vart full med möten ?
Nu sitter jag här och funderar på att ta en macka eller två och vänta tills Kristoffer kommer hem så att vi kan åka och handla lite.
Sluta röka går fint fint det, Var lite slarv i början, men snart är det en hel vecka utan nikotin. :D
Känner mig som en ny människa. Lite argare kanske bara. ;)

Marvin har lärt sig att om man sparkar mig extra hårt på sidan varje morgon så vaknar jag och så blir det frukost. :)
Min lilla vilding, det där.
Vaknade några gånger inatt av att han höll på för fullt och av att jag har börjat få tillbaka törstigheten på nätterna.. Vatten funkar inte, utan det måste vara typ saft eller något. Blir så grymt torr i halsen, så att det gör ont nästan :P
Nej nu frukost och sen diska lite. :)

Fredag !

Har vaknat till och från sen älskling åkte på jobbet, blir så tomt utan han. Helt tyst liksom :P
Marvin sparkade som en galning inatt, så att jag vaknade till och från.  Mitt egna mysbarn <3. LÄNGTAR.

Har diskat lite idag och fixat lite med tvätten.  Men man orkar ju inte göra allt..
Måste göra det klart innan fyra iaf, för då kommer Kristoffer hem <3.

Nej nu ska jag ringa mamma och kolla om hon vill bjuda på mat, orkar inte göra mat idag.. Haha

Familj <3

Jag har märkt hur lycklig jag är. Jag är tillsammans och sambo med min stora kärlek, jag ska få barn med han och det är ett friskt barn <3.
Är grymt lycklig !
Marvin sparkar och sparkar, mest på kvällarna. Och när man lyssnar på hög musik så "dansar" han. Höhö. Okej, inte om det är min musik-smak, utan om det är pappsens musik. För här ska vi bli pappas pojk har han bestämt. Så fort jag pratar med Kristoffer eller bara ser han så sparkar Marvin som aldrig förr. När Kristoffer lägger handen på magen så sparkar vi som aldrig förr. Ja pappas pojk kommer det att bli. När jag lägger handen på magen och vill känna, då vill vi oftast inte sparka. x)
Nej nu ska jag ta och klä på mig, ska åka iväg till macken och köpa något att dricka. Är grymt törstig på läsk. :)

Kristoffer du gör mig verkligen till världens lyckligaste <3

Här ser man hur magen har växt. !


Uppe med tuppen !

Godmorgon ! Usch, vaknade för en stund sen. Inte så där helt okej sömn, vaknade till och från hela tiden och somnade inte försen efter två.. Känner mig inte direkt skit pigg, men ska man kastrera katten så ska man :)
Igår badade jag och Emma han, så att han skulle vara lite fin inför idag, och jävlar var söt han blev efter kan jag lova. Lägger väl in en bild sen när jag orkar !

Lilla Marvin har sparkat som aldrig förr. Man känner så tydligt nu när man lägger handen på magen när han håller på.  <3 Och vi älskade att sparka extra mycket när jag låg och mådde illa, hög feber och mitt huvud var trasigt kändes det som ! Det var då som det var bäst att sparka tyckte han, när jag bara velade sova :) Ett litet busfrö kanske ? Åh vad jag längtar efter dig kära barn <3

Jag förstår inte hur man kan längta och sakna en människa så mycket som jag gör, utan att ens ha träffat personen.
Jag vill ha augusti nu, så att jag får hålla om min lilla grabb. Varför kan vi inte vara som hundar ? Typ gå tolv veckor bara och sen ploppa ut ungen. Fast det finns ju både för och nackdelar med det. Det är ju så underbart mysigt när han sparkar så att man bara smälter bort till en egen värld.
Att man redan nu känner en viss kärlek till barnet :)
- du kanske inte vet om mig än, men jag lever och finns !
Mamma och pappa älskar dig och längtar efter dig Marvin <3

Hatar verkligen den här dagen !

Har haft systers hund inatt. :) Han var ganska dryg och inte rumsren.. Även om vi gick ut med han på långisar så kissade han inne.. Jaja, han är ju bara en valp så :)

Ska snart till mamma och fika lite, och Marvin vaknade för en stund sen med världens spark! Pappsen kände en till spark igår, lite kraftigare den här gången :P <3
Vi har märkt att när vi åker bil så sparkas Marvin en massa extra. :) Mysungen  <3

Vill inte gå ut idag heller.. USCH, hatar verkligen långfredagen ! Hemska dag försvinn ! ! !

1 April :)

Är hundvakt ikväll tills imorgon. Spike ligger och springer runt i soffan nu och kan inte bestämma sig vart han ska ligga. Han fick hälsa lite på katterna innan vi tog en långpromenad, men tjockis tyckte inte om Spike så vi fick stänga in katterna på toa när vi skulle ut :P.

Idag har vi lyssnat på Marvins hjärtslag <3, Lät perfekt, och när vi låg där och lyssnade hörde vi hur han fick hicka. Haha. Super gulligt ! Så bokade vi in en massa flera möten och pratade lite om amning och mammagrupp :P
Ingen graviditets diabetes heller och blodtrycket var helt perfekt ! Grymt skönt att veta det iaf :)


Snart ska jag och älsklingen ta Spike på en långis, så att han inte kissar inne inatt !

Glad påsk på er alla :)

RSS 2.0