Midsommar och födelsedag.!

Hej :)!
Vilken dag, tänkte att Vincent skulle få fika på sängen. Men han tyckte att han skulle väcka mig kl sex och inte sova till åtta, hade ställt larmet på sju så att jag skulle hinna upp innan han och fixa iordning.. Men icke!
Barnen fick gofrukost, kakor, fil, favvismackorna och lite juice, en annan satt med en kopp kaffe och försökte väcka kroppen.

Har bakat tårta, kakor och städat hela förmiddagen, tvättat och klätt barn, klätt av och tvättat om på nytt, klätt på barn igen. Samtidigt som jag själv skulle göras iordning, men jag hann.! Dock fick håret vara i ett enda ruffs, hann inte göra något med det. Bad hairday?

Vi hann inte iväg till någon stång, så vi byggde en själv här hemma utav lego, yesbox lego fixar allt! Så det var jag, barnen och superhjältarna som dansade runt den. Efter dansen blev det den vanliga traditionella midsommarmaten, och jag åt sill för första gången i mitt liv. Och jag ska vara ärlig, det lär inte ske igen! Men nu har jag prövat det iaf.

Vincents bilförråd har fyllts på nu med en massa nya bilar, och just nu har hans förråd förflyttats till hans säng.. Han ligger där bland alla bilar, fick verkligen inte plocka bort dom heller.. Men ska upp och ta bort några snart iaf, annars lär väll stackarn få ont i ryggen..
Han hälsar Tack för alla presenter, och nästa helg kör vi på igen med kalas.!

Här sitter jag nu, hemmet är halvtstökigt, lite kaksmulor på golvet, soporna är slängda, disken är körd och jag kan äntligen andas ut.! Precis lämnat in veckans sista prov, och det känns så skönt att slippa tänka på skolan i två dagar.!
Så nu sitter jag här och sjunger så högt för mig själv att grannarna lär väll ringa störningsjouren snart.. Men det stoppar inte mig, rösten är uppvärmd och jag tänker sitta här hela kvällen, spela mina kärlekslåtar och överrösta musiken med min röst. ;)

Trevlig midsommar på er alla och ta't lugnt med alkoholen!
Pusspuss

När Kroppen sviker.

Hej.!
Äntligen är det helg för mig.!
Sista inlämningsuppgiften lämnades precis in och sista "provet" gjordes, nu kan jag njuta utav helgen utan att behöva tänka på skolan. Inga fler ärenden eller möten, inge mera måsten för denna vecka.! Nu kan jag fokusera på barnen, Underbart!

Att läsa distans, en kurs på fem veckor.. Var jag full när jag ansökte? Det är verkligen 100%fokus som gäller och här kan jag inte sitta på dagarna och göra annat, nejnej, kursen kräver plugg minst sex timmar per dag har jag märkt.. Bara att kämpa på, fyra veckor kvar, sen tar jag lov.

Jag och min mage är osams igen, vi bråkar som aldrig förr och den har fått för sig att gå ner till sitt sjukdomsskov.. Inte ok!
Jag har inte tid med en mage som strejkar, absolut inte. Jag vill vara frisk, inte ha ont och bara må bra, inte vara uppsvälld och ha bajsont. Inte tid alls för det faktiskt!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och invänta John blund, sägs att han har något magiskt han kastar över en så att man somnar. Tänkte testa det inatt, så kanske jag också får sova lite. Pusspuss

Första juni..

Hej.!
Man kan inte tro att det är första juni, när man kollar ut.. Det regnar, blåser, regnar, blåser. Vart tog solen och värmen vägen?

trots regn och blåst, startade jag dagen med en joggingtur och lite benstyrka efter. Lär kännas imorgon i kroppen.!
Efter dusch och frukost, blev det att sitta med skolböckerna igen och vandra bort till medicinens värld. Att plugga är nog bland det roligaste jag vet, finner en annan glädje i det nu än förut, jag skulle kunna studera resten utav livet tror jag, men det säger plånboken nej till..

Även varit på grabbarnas sommarfest idag på förskolan, dom var så duktiga! Äldsta stod kvar hela tiden och sjöng, medans yngsta sprang nästan direkt till mig. Men jag blev så stolt över båda två ändå! Efter blev det fika och bus hela vägen hem. Barnen beställde pannkakor m grädde o sylt, fixade det åt grabbarna, sen blev det bus och stoj resterande utav dagen tills det var dags för dusch och läggning.

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite så att jag orkar upp imorgon.

Hejsvejs!

RSS 2.0