Midsommar och födelsedag.!

Hej :)!
Vilken dag, tänkte att Vincent skulle få fika på sängen. Men han tyckte att han skulle väcka mig kl sex och inte sova till åtta, hade ställt larmet på sju så att jag skulle hinna upp innan han och fixa iordning.. Men icke!
Barnen fick gofrukost, kakor, fil, favvismackorna och lite juice, en annan satt med en kopp kaffe och försökte väcka kroppen.

Har bakat tårta, kakor och städat hela förmiddagen, tvättat och klätt barn, klätt av och tvättat om på nytt, klätt på barn igen. Samtidigt som jag själv skulle göras iordning, men jag hann.! Dock fick håret vara i ett enda ruffs, hann inte göra något med det. Bad hairday?

Vi hann inte iväg till någon stång, så vi byggde en själv här hemma utav lego, yesbox lego fixar allt! Så det var jag, barnen och superhjältarna som dansade runt den. Efter dansen blev det den vanliga traditionella midsommarmaten, och jag åt sill för första gången i mitt liv. Och jag ska vara ärlig, det lär inte ske igen! Men nu har jag prövat det iaf.

Vincents bilförråd har fyllts på nu med en massa nya bilar, och just nu har hans förråd förflyttats till hans säng.. Han ligger där bland alla bilar, fick verkligen inte plocka bort dom heller.. Men ska upp och ta bort några snart iaf, annars lär väll stackarn få ont i ryggen..
Han hälsar Tack för alla presenter, och nästa helg kör vi på igen med kalas.!

Här sitter jag nu, hemmet är halvtstökigt, lite kaksmulor på golvet, soporna är slängda, disken är körd och jag kan äntligen andas ut.! Precis lämnat in veckans sista prov, och det känns så skönt att slippa tänka på skolan i två dagar.!
Så nu sitter jag här och sjunger så högt för mig själv att grannarna lär väll ringa störningsjouren snart.. Men det stoppar inte mig, rösten är uppvärmd och jag tänker sitta här hela kvällen, spela mina kärlekslåtar och överrösta musiken med min röst. ;)

Trevlig midsommar på er alla och ta't lugnt med alkoholen!
Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0