trollungar.!

Hej.!
Här hemma sover trollen för fullt och jag slappnar av i ett varmt bad. Fint de.!
Marvin har blivit förkyld igen och hostar som en tok ikväll,  så helgen blir en myshelg. 
Men han är nog frisk tills på tisdag igen! 
 
Så vad har vi gjort på senast?
Jag har gått på miljoner möten, släpat med mig barnen på alla, förutom ett när marvin var på förskolan. 
Handlat de sista höstkläderna, fikat på stan med Sandra, vart på hockey med syrran och Ludde, bråkat på försäkringskassan (ovanligt att dom krånglar) och övningskört.! 
Har faktiskt haft en riktig mysig vecka med barnen och andra fina människor i min omgivning. 
Var skönt att vara barnledig och komma iväg på hockeyn, riktigt roligt.! Även om jag inte var barnledig över natten, så betöd det mycket för mig att bara släppa allt och ta en cider eller två o umgås utan barn.! 
Barnen var med deras mormor medans och mös. 
Hon hade dem även en stund ikväll medans jag körde.! Sjukt roligt var det :D. 
Så skönt att ha kommit igång med körkortet nu faktiskt! Så till våren hade jag väl tänkt att jag ska  vara färdig.! 
Men än så länge är det ingen brådska, jag tar ju promenader överallt nu. :)
Igår gick jag över 2.1mil, fint de.! 
Härligt att röra på sig, riktigt härligt. Och nu när kylan börjar komma, att krypa ner i en varm säng eller soffa efter, finns inget finare.! 
Jo, sällskapet man kryper ner breve såklart. :) 
 
Hade även tänkt att vara barnledig en kväll/natt här framöver någon gång i framtiden, men när vet jag inte än. Är ju liksom inte så bråttom med det.! Älskar att få somna och vakna breve mina prinsar, få se deras leenden, skratt och bara starta dagen med dem.! 
Så lycklig över att dem finns i mitt liv!!
 
Nej, nu börjar vattnet bli kallt Och jag Ska krypa ner breve ett par snarkandes killar.!
Godnatt!! 
 
Annikareitan /instagram

kärlek.!

Hej.!
Har en jäkla förkylning som inte vill släppa riktigt..
Men lite Snor har ingen dött av.! 
Så, vad har vi gjort idag? 
Marvin har gått en stund på dagis, jag har ringt en massa samtal, handlat och haft mig, Vincent har sovit och myst.!
 
I helgen blir det en massa mys och loppis, och bara ta det lugnt. 
Nästa vecka är det en massa nya möten igen. Hoppas vädret håller sig, så jag slipper ta bussen.
Och att jag kan börja med träningen igen, ska ju få gå till sjukgymnasten på måndag och se om ryggen går att rädda efter helgen som var. 
Med lite rätta övningar, borde ryggen bli bra igen :)! 
 
Vincent blir tre månader idag och igår friskförklarades han!! 
I två månader med ambulanser, sjukhus, prover, oro, sömnlösa nätter och tårar, så har Vi äntligen kunna stryka epilepsi.!! 
Levern är påväg åt rätt håll och värderna var knappt höjda längre!! Så ingen transplantation behövs :D 
Så jäkla lycklig och igår när jag gick från Sjukhuset, velade jag bara gråta utav lycka! 
Så, varför krampade han?
Troligtvis är det något som skedde med han när jag blödde under graviditeten, när jag var som mest stressad och sårad. Var iaf vad läkaren trodde och att det växt bort nu.
så, hade han krampat om jag inte blivit lämnad gravid? 
Njae, det vet jag faktiskt inte,  troligen inte (om det var de som var orsaken). 
Men huvudsaken är att han äntligen är friskförklarad! 
 
Nu ska jag ta min loka och sova lite. 
Nattinatt.!
 
Annikareitan /instagram

förkylda grisar.!

Hej.!Här är vi tre förkylda grisar.!! Vincent började med en förkylning som snabbt gick över till mig och Marvin. Marvin är nästintill frisk och Vincent med, men förkylningen håller i sig för mig.. Fast hellre jag än barnen.!!
Ska ta mig ner till skolan någon dag också, hade tänkt att börja plugga igen till våren, fast på distans.Vill börja jobba igen också.!! Kanske kan ta något pass i vår?Mammsen/mormor kan ju passa barnen då isf och Marvin får ju gå på dagis om det är dagspass. Det löser sig alltid det.!
Träningen står still just nu, dels för förkylningen och sen har jag inte kommit ut på spring turer. Marvin har ju vart hemma o sjuk i en massa veckor nu.! Men snart är jag frisk och igång igen. Tar ju ex aldrig bussen någonstans längre, (om jag inte ska flera mil eller har Marvin med mig). Skönt att gå, det fick vi ju benen till ;). 
Vincent växer och växer, han har börjat skratta med ljud nu.! Skit sött är det!! Han älskar att sitta och stå. (om man håller i han)Denna vecka blir han ju även tre månader.!! Sjukt vad tiden har gått fort!
Annikareitan /instagram

fredag.!

Hej.!
Den här veckan har gått otroligt snabbt.!!
Haft en massa att göra, och tiden har knappt räckt till.
Marvins operation har äntligen skett,han var så jävla duktig, blev riktigt stolt över min prins över hur duktig och modig han var.!! 
När han sövdes så brast det för mig, usch vad jag grät.! Men det är så galet hemskt att se och hur han slits ifrån min famn för att sedan läggas på operations bordet och jag skickas ut. Men sköterskan stöttade mig och allt kändes mkt bättre.! Var riktigt jobbigt att vara helt själv på sjukhuset, sist var ju hans pappa med, men inte nu.. 
Han var jätte duktig på uppvaket också, inge orolig eller rädd. Men han velade ju inte kissa, så efter många timmar fick vi åka upp på avdelningen och vara där tills han kissade. Efter en stund fick vi åka hem, och han har inte haft ont eller något i snoppen. 
Min krigare!!
 
Och när man har vart så duktig som han var, så har han blivit lite bortskämd. Han har fått; en dinosaurie, Star wars lego, en bil och en lego gubbe. Så vela han äta på McDonalds igår och idag ska vi på bio. 
Men har man vart jätte duktig, så får man bli lite bortskämd.!
 
Har även köpt en massa höstkläder till han, fyra par byxor, tre munktröjor, en tshirts, en långärmad, tre par kalsonger, en jacka och ett par skor. 
Så nu har han lite mer höstkläder, kommer säkert bli mer. Är så roligt att köpa nytt! 
Vincent fick en ny boddy, kofta, munktröja och ett par mjukisbyxor. Hittade knappt något till han! 
Men nu får plånboken vila lite.! 
 
Vincent har fått en massa olika läkartider, det är så skönt att det har satt igång nu.! Känns som att vi kommer bo på sjukhuset, nästan varje dag i två veckor kommer vi vara där. 
Men det är de värt, allt för min grabbs skull! 
 
Ammar nästan inget nu längre heller.. Mjölken är nästan slut. Så på dagarna får han ersättning och på nätterna o morgonen får han bröstmjölk.
Troligtvis är det all stress runt mig som gör att mjölken sinar.. 
 
Jag då? Här har man knappt hunnit tänka på sig själv, först barnen och dom tar upp all min tid nu. Fast jag hittar egentid ibland när barnen sover, så då brukar jag försöka slappna av.
Har haft en massa möten och barnen får allt följa med mig, det är sällan jag ber om hjälp, men vill jag ha så ställer min mamma upp.!
Man behöver inte alltid ha barnvakt för att man ska gå på möten ex, är ju bara att packa med sig kidsen och se Glad ut. Har man satt barn till världen, ska man ta hand om dem med!! 
Visst, Marvin går ju på dagis ibland också. Nu har det vart tretton dagar sen juli. Så har ju inte vart så mkt precis, men jag klagar inte. Jag får ju vara med mitt älskade barn.!!
 
Ibland får man göra val här i livet, vissa svider mer än andra. Ibland måste man välja bort vissa personer eller saker. Men det gäller att prioritera rätt.!!

RSS 2.0