Sommar, sommar sommar.

Villken helg !

I fredags så var älskling nykter och vi hade det jätte mysigt.
Var först i pappas stuga och åt midsommar mat och hade det hur trevligt som helst.
Sen åkte vi och körde folk till Öregrund. Det är så fint där !
Vart där några gånger förr, eftersom pappa har butik där ute :) Men nu var det bara en massa fulla ungdomar som sprang runt, mitt på vägen och allt. Kan ju lova att polisen hade det fullt upp ;) Sen åkte vi hem igen och gjorde lite mat, och kollade på film.
Sen åkte vi tillbaka dit och hämtade upp dom igen.
Var så mysigt att få en riktig midsommar med älskling, Förra året då var vi med varandra bara på morgonen innan vi gick till våra olika fester.
Så i år var det underbart att vara nykter och njuta ;)

I lördags så städade jag först lite, eftersom katterna hade haft ner en blomkruka så att det låg blomjord över hela köket.. Inte roligt !
Sen när jag hade städat så gick jag och vilade lite, medans älskling och Sebbe satt och drack och spelade kort och lyssnade på musik.
Roliga är att stereon står i vardagsrummet och dom hade skit högt på, jag la mig på soffan och slocknade på direkten.
Men jag kan somna överallt nästan.
Sen när jag vaknade hade söthjärtat mitt stoppat om mig och puttat in mig längre in i soffan, eftersom när jag somnade så låg jag på kanten och hade fötterna på täcket. ( Hade kläder på mig ). Han kan vara bra söt min karl.
Hoppade in i ett bad och bara låg och njöt. Försökte lösa lite korsord, men hjärnan var inte med x)
Gjorde mig klar för att sedan dra till Bettina på Rebeckas 18års fest ;P.
Skit roligt var det där och sen efter blev det krogen ;P.
och sen hem, kollade på lite filmklipp innan det blev sängen :)

I söndags så gjorde vi inte så mycket, var till Kristoffers mamma och grillade lite, sen åkte vi till ica maxi och handlade lite filmer och mys, sen till min mamma och kollade på film :) Sen hem :P

Men har haft en grymt rolig helg, hänt mycket och min rygg var med hela lördagen fasst att jag städade ;D.

För jag har "bara" ca 5 veckor kvar :D

Vecka 35

Barnet:

Barnets hjärta slår cirka 120–160 slag i minuten.

Nu börjar det bli trångt, och därför håller sig barnet mer stilla än tidigare. Dessutom har ditt barn kanske vänt sig så att huvudet pekar nedåt, redo för förlossningen. Som om inte det vore nog så lägger barnet på sig mellan 25 och 30 gram per dag. Hon eller han har inte lika mycket plats som tidigare.

Mamman:

Hud som kliar, armar som krymper

En del kvinnor får en hemsk klåda, särskilt på magen, i handflatorna och på fotsulorna. Du kan lindra klådan genom att smörja in dig med fuktkräm och borsta med en mjuk babyborste där det kliar som värst. Berätta för barnmorskan eller läkaren om du lider av klåda.

Du känner dig säkert tung och klumpig. Du blir förmodligen lätt irriterad. Din mage är ofta i vägen, och armarna känns för korta.

Det går inte att hitta en bekväm sovställning. Det enda du kan göra är att sova på sidan. Vissa strategiskt utplacerade kuddar kan också hjälpa.

Nu är det inte fel att byta skor med snörning, som gympaskor, mot skor du inte behöver knyta. Inga klackar är modellen. Högklackat och platåskor är visserligen snyggt, men nu behöver du stabilitet. Fotmassage är alltid välkommet. Be din partner att massera dig. På en gång.


Härlig dag.

Har inte orkat skrivit så mycket på senaste, eftersom det är inte så mycket som händer nu med magen, förutom att den växer och det blir lite vildare och att det närmar sig för varje dag som går ! :D

Sitter hemma hos mamma nu och äter lite glass. Skönt med lite kallt kan jag lova ;P.
imorgon är det midsommar också, så då blir det att åka ut till pappa en stund sen på kvällen blir det väl att mysa ner sig i soffan och glo på en film tills älskling kommer hem på kvällen. Om han nu ska ut, vill säga. Men det lutar åt det :)
Han får ju ta och passa på för snart får han sitta med mig varje kväll och vänta tills jag ska föda ;P.

Nu slutet av månaden så ska vi åka och köpa det sista :
Skötbord, badbalja, sängkläder, målafärg ( Vi har bestämt oss för att måla om spjälsängen, tråkigt med vitt ), barnvagn, lite mera kläder, nappflaskor, babysitter. Tror att det är de som fattas ^^, självklart blöjor och hygien artiklar, men det kommer man även köpa när det börja närma sig :)
Blir några tusen som går åt, men det är lätt värt det, eftersom det är saker man kommer behöva en tid framåt.

Den här veckan har vi vart och lämnat in papper till soc, älskling har bokat tid för gaddning i september, fixat lite mer med lägenheten, jag har bestämt mig för vad jag ska ha när det blir min tur att gaddas :P, myst, ring gavlegårdarna och en massa mer :)

Ihelgen har vi bestämt att vi ska köpa en massa mys som man kan ha till frukost, så ska vi ta lördag eller söndag och bara ägna tiden åt varandra, mobilerna avstängda och bara en massa mys.
Faktist min kära pojkvän som kom på det :D

Nej nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av min glass och av lill grabben som röjjer :) <3

Mat !

Igår var jag trött kan jag lova, stod och målade dörren klockan fyra på natten, eftersom besiktningstanten skulle komma. Och gissa vad ? Den gick igenom :D. Somnade kanske inte försen fem på natten och klev upp halv tio..
Skulle ju till barnmorskan :D
Alltid när jag ska dit så blir jag lika glad i kroppen ^^.
Nu väger jag 78kg, magen är har växt en massa, järnvärdet hade gått upp igen :D, blodtrycket var perfekt, sockret var perfekt och min lilla älskling mådde perfekt :D
När jag kom hem gjorde jag lite mysfrukost åt karln som låg och sov. :) sen gick jag ner till affärn och sen satte jag igång med att städa luckorna i köket och skåpen i hallen :)
Sen när hon hade besiktat lägenheten så gjorde vi oss klara för att åka och besikta bilen ^^ Bara dra åt handbromsen, så att den blir lite starkare så är bilen perfekt ;).
Så igår var en bra dag, förutom att jag var så trött och humöret åkte upp och ner..
Somnade vid sju på kvällen och vaknade igen vid elva, sen låg vi och kollade på film till typ två på natten, sen somnade jag och vaknade vid ett idag.. Snacka om att vara trött !

Iaf så blir flytten första augusti.. Men killen har redan adress ändrat hit :S ! Super konstigt tycker jag !. Eftersom sånt gör man när man vet exakta datum på inflytt och allt ! Jaja, kan inte göra något åt det nu.

Bara för att jag har sex lååånga veckor kvar !

Vecka 34

Barnet:

Barnet är nu fullt utvecklat

Barnet är nu fullt utvecklat, och kroppen har rätt proportioner. Hon eller han börjar bli starkare, och du kan känna rörelserna mer tydligt än någonsin tidigare.

Huden är lätt pigmenterad.

Pupillerna är nu välutvecklade och kan dra ihop sig. Barnet kan se skillnad mellan natt och dag. Vissa tror till och med att barnet kan fokusera blicken.

Barnet känner igen din och din partners röst.

Mamman:

Glöm inte bäckenbotten

Har naveln vänts ut och in? Du kanske känner dig lite öm under bröstkorgen, särskilt när du andas. Det beror på att din livmoder börjar bli riktigt stor. Under en graviditet ökar livmoderns vikt minst tio gånger, och dess volym ökar minst femtio gånger. Du går fortfarande upp i vikt, runt ett halvt kilo i veckan.

OK, det är vecka 34 och "bara" sex veckor kvar. Det kan kännas som en hel evighet när du väntar och längtar efter att få din kropp tillbaka. Ibland undrar man om de kvinnor som säger "nu är det bara sex veckor kvar" någonsin varit gravida...

Glöm inte att göra övningar för att stärka bäckenbotten! Övningarna gör att du läker bättre och bygger upp musklerna igen.


Liar liar :)

Inatt var det en jobbigt natt igen.. Kunde inte somna för att det var för varmt och velade inte bada. Men imorse någon gång så somnade jag och vaknade vid halv ett, sen var jag vaken en stund till och sen somnade jag om igen, och klev upp vid fyra-fem.. Sen åkte vi och handlade lite med Robert, sen åkte jag hem och åt macdonalds ( Stavning ? ), sen har det blivit film och lite godis.. Man får vara onyttig på lördagar ;).
Sitter och kollar på filmen liar liar nu, har sett den några gånger, men den är lika rolig varje gång ;P.

kom och tänkte på en ganska viktig grej under filmens gång. Hur viktigt det är för ens barn att ha båda föräldrarna.
Men jag tycker att det är viktigt att båda föräldrarna är med på att skaffa barn, annars kommer barnet att märka att relationen mellan föräldrarna är dålig och då mår barnet också dåligt.
Och att det är viktigt att föräldrarna bor ihop i början och hellst hela barnets uppväxt.
Ett barn mår bra av att växa upp i en relation tillsammans med föräldrarna under samma tak.
Barnet/barnen mår dåligt av att pendla fram och tillbaka, olika regler, olika tider. Det är inte bra för någon, vuxen som barn..
Därför tycker jag och har alltid tyckt att det är egoistiskt ( stavning igen ? ) att skaffa barn om man inte är tillsammans med den andra partnen, eller om pappan inte finns med alls i bilden.
Man förstör inte bara för barnet utan även för den andra föräldern om han/hon inte är med på svängen.
Men ett barn ska alltid vara älskat, det får man aldrig glömma !
Jag är så grymt lycklig att mitt barn får växa upp i en miljö där båda föräldrarna älskar varandra och är överlyckliga över vårat ofödda barn.
Det här är inte skrivet till någon, utan det här är vad jag känner och tycker.
Men ibland kanske det är bäst att ha separerade föräldrar också, om det är mycket skrik och bråk i relationen, för det mår ju ingen bra av.

Nej nu ska jag hämta lite saft och sen mysa ner mig under täcket tills älskling kommer hem från sin bror.
Då ska vi mysa en massa !

Inte min dag !

Gaah, vaknade upp skit deppig.. Har haft en sån konstig dröm, och den kändes som verklighet när jag vaknade, sen får vi veta att vi får inte flytta försen dom har besiktat lägenheten.. Vänta här nu, jag trodde att hon skulle höra av sig första uppsägnings månaden, men inte. Så jag fick ringa och fick en tid på måndag..
Dåligt väder är det också. Åh jag känner att det här inte är min dag !

Enda posetiva är när jag vaknade av att jag låg på mage lite tidigare imorse, så sparkades det som en galning. :) Det gjorde mig glad, men sen somnade jag om.

Ska ta några bilder idag på magen om jag hinner med det så, så kan jag lägga in sen :)

Nu ska jag gå och äta något och hoppas på att bli glad !

HATAR DEN HÄR DAGEN !

En liten vilding ?

Usch vilken dag !

Vaknade vid halv tolv, försökte vila till tolv, men vart för pigg och var tvungen att springa och kissa hela tiden känns det som.
Sen vid tolv började jag göra frukost, väckte älskling när allt var fram dukat, så att han bara kunde sätta sig och äta ;P, Jag är en snäll flickvän. ;) .
Sen efter frukosten åkte vi iväg till Soc på möte, gick faktist riktigt bra ;P.
Jag står inskriven nu, lägenhet fixad. Så nu börjar allt lösa sig.
Imorgon ska någon från gavlegårdarna ringa så att vi kan fixa kontraktet och nycklar ;P.
Blir troligen flytt nästa vecka, så nu blir det att röjja som fan !
Sen åkte jag till mamma min och berättade hur allt hade gått och vad som hade blivit sagt, så pratade vi lite om allt möjligt :)

Sen hämtade vi upp Robert och fixade en massa saker och åt lite mat :)
Nu sitter jag här, helt varm i kroppen och vill lägga mig i ett iskallt bad, men funderar ist på att gå och dricka lite iskall saft. Men då blir jag väll jätte kissis, men om jag badar blir jag ju pigg.. Stora problem här !

Nu sitter min karl och drygar för fullt ( Som vanligt ), men jag älskar dig ändå.

Justja, idag när vi satt och åt, så varje gång jag skulle ta en tugga så sparkades Marvin för fullt, eller om jag skulle dricka, sen fick han hicka och röjde som en galning. 
Ganska roligt, man märker hur "Arg" han blir när han får hicka, för han sparkas super hårt då och hela tiden tills hickan är över då lugnar han ner sig xP.
Kanske hatar hicka lika mycket som mig ?
Kristoffer har börjat väcka han också, så fort han är lugn så ska han vara där och trycka och mysa tills han vaknar och blir jätte vild. :) Men jag bara älskar när han är där och känner på magen, det är så mysigt.
Min lilla familj :) ♥

Stressad kanske ?

Hej :) Har inte kunnat skrivit nu på någon dag, men vi här hemma är tookstressde..  Vet att det inte är bra att stressa när man är gravid, men vi fick veta i måndags kväll att vi kan flytta redan nästa onsdag :O !
Så det var bara att sätta igång med att spackla och tapetsera, eller ja, tapeterna åkte upp igår, har en vägg eller vad man ska säga det kvar nu :D.
Min karl får klippa och mäta, jag klistrar och gör mat ;). Sen hjälper båda till med att sätta upp den. Skit snyggt !
Lite krångligt, men det blir fan skit snyggt ;).
Har legat och tänkt om man kanske ska ta orken till och göra pojkarnas rum sen i den nya lägenheten ;P.
Sen mitt i all stress så ska har vi socmöte imorgon.. Känns inte sådär skit roligt men det måste ju bli av det också, eftersom dom måste godkänna lägenheten.

Känner att jag är skit dålig på att lägga in bilder och sånt på "lilla" magen ;P.
Men den har sjunkigt nedåt nu iaf, och lillgrabben våran har växt en hel del.
Hela magen "hoppar" när han hickar,
han sparkar bort tv-dosan när vi lägger den på magen och min mage ser ut som en alien mage när han poffar :D
Kristoffer sa en sak som alla vi gravida tjejer vill höra.
Jag blev så grymt glad, och när jag känner mig ledsen eller mindre glad, så tänker jag på det han sa. !

Kristoffer - Du vet vad man ska säga vid rätt tidpunkt, jag älskar dig så otroligt mycket. Vet du det ?

När man kollar på sin karl som ligger och sover, och har en liten Marvin som sparkas för fullt så vill man nästan bara börja gråta av lycka, av att vi äntligen ska bli en familj och att ingen kan ta det ifrån oss. <3

Nej nu ska jag faktist också vila lite innan vi börjar röjja här hemma igen :)

Vecka 33 !

ecka 33

Barnet:

En viktökning på nästan 250 gram i veckan!

Under de kommande fyra veckorna kommer ditt barn att växa något enormt.

Han eller hon sover mycket och eftersom det är möjligt att se att barnet andas även när det sover så vet vi att andningscentrum i hjärnan har utvecklats.

Förmågan att reglera kroppstemperaturen blir allt bättre. Ditt barn kan nu svettas, något som för tidigt födda barn inte kan göra.

Musklerna har utvecklats, huden har slätats ut och lanugohåret börjar ramla av, även om du kan se lite hår på barnets rygg eller axlar när det är nyfött.

Runt den här tiden har vissa barn fixerats med huvudet i bäckenöppningen, klara för avfärd. Om det här är ditt andra barn kanske det inte intar det här läget förrän förlossningen börjar.

Mamman:

Magen blir lägre

Har du märkt av att magen har blivit lägre ännu? Det kanske är för tidigt, men då vet du åtminstone vad du har att se fram emot! Några veckor innan värkarna börjar, eller när värkarna precis har börjat, kanske du ser att din mage har förändrats. När barnets huvud tränger in i livmoderhalsen flyttar sig allt nedåt.
Vissa säger att det är ett mirakel. Det är lättare att andas igen! Andra hävdar bestämt att de har fått tillbaka sin midja...

Oroa dig inte om din mage inte verkar lägre. Detta inträffar inte vid varje graviditet. Det är också vanligt att barnet sjunker ned precis innan värkarna börjar, eller under värkarbetet.

Det kan vara lite obekvämt när barnets huvud når bäckenbottenmusklerna. Det är en stickande känsla. Ligg på sidan. Det hjälper till att minska trycket i bäckenet och på nerver, blodkärl och artärer i bäckenregionen.


Provsvaren :)

Jag säger bara FYFAN VILLKEN NATT !
Kunde absolut inte somna försen vid strax efter fem imorse.. Försökte flera gånger, men kan inte riktigt slappna av i kroppen när hjärtat inte är hemma. :( . Hade ställt väckarklockan på tjugo över sex, så att jag kunde ringa och väcka älskling, så att dom skulle hinna med kryssnings bussen :).  Fick säkert ringa tio gånger innan jag fick ett svar ^^. Tur att min älskling har sovit iaf :). Blev lite mer avslappnad efter vi hade pratat och somnade igen vid halv åtta, vaknade vid tjugo över tio, men ställde om alarmet till tjugo över tolv. Skulle till kuratorn idag klockan ett, men ringde och avbokade. Orkade helt enkelt inte, och så hade jag ett viktigt samtal till mamma min :)

Min läkarjournal kom idag med posten också, ringde till barnmorskan och bad om att få den, så att jag kunde läsa upp provsvaren för mamma min.
Jag är inte anlagbärare av MLD :D Grymt skönt att veta det. Eftersom det är en sjukdom som är dödlig, och barnet blir oftast inte mer än sex år.. Det var den sjukdommen som tog min brors liv. Så jag är grymt glad att mitt barn inte kommer få den sjukdomen. Eller en risk finns ju alltid, men nu är den mindre än 0,0000000001 % :D

Men att läsa upp journalen för mamma var inte det lättaste, när man ska läsa på latin, super trött, och super konstiga ord + att det var en professor som hade skrivit i journalen. ( Är en viss professor som tar hand om den MLD, eftersom den är så ovanligt ) Men det var lite krångligt, och jag lovar er, att det är var inte op latinska ord. ;)
Här var det riktigt konstiga, vissa fick jag bokstavera. x)

Däremot har dom hittat att jag har mycket lättare att få blodproppar än vissa andra. Men det visste jag nästan redan. Eftersom jag inte får ta vanliga p-piller utan mini piller och sånt.  Men det är inte så vanligt att man drabbas för en blodpropp ändå ^^. Så det är inget som oroar mig precis, och den har bara visat sig en gång, när jag fick en ytlig propp i handen för 3-2 årsedan.. Och då fick jag göra uppehåll med mina Mini piller i tre månader tror jag det var, sen börja äta dom igen  :)

En ytlig propp är inget farligt heller. Man ser dom jätte tydligt eftersom man blir nästan helt svart där det har inträffat, uppsvullen och göra ont. + en massa mer, kan vara olika för varje person, men man blir alltid blå/svart.

Ser nästan ut som ett blåmärke !

Så om ni hittar ett blå/svart märke på er nu, inbilla er inte att det är en propp, för det är jätte ovanligt när man är ung, så det är nog ett blåmärke som ni inte har sett tidigare ;)

Ska till öster sen troligen, om det slutar regna ! Blir efter fyra någon gång, så att jag får pussas igen med min älskling när han är i Gävle igen. :D

Grattis till er alla som har tagit studenten och lycka till i framtiden ! :D :D

Furuvik :)

Igår så jobbade jag och älsklingen i furuvik på stolt och nykter ^^.
Vi hade det super mysigt, gick runt bland djuren och mös. Och det var bara vi två hela tiden nästan när vi gick där i "djungeln". Glömde kameran hemma :( Så det blev inga bilder, ångrar jag stort.
Man kände hur vårat förhållande blev som helt nykärt när vi gick där :D.
Var även inne bland folket och kollade runt lite :).
Lilla Marvin var med bland svängarna han också :), sparkades som mest när jag var som tröttast och som minst när jag var som piggast :) Ett litet busfrö kanske ? <3
Kom hem på kvällen och då la jag mig i soffan och tokslocknade. Ja vil sover på soffan, eftersom solen lyser in i sovrummet och gör det super varmt i rummet och det hjälper inte med att vi har gardiner för och fönstret öppet ^^.
Så det blir soffan. Jag är redan varm i kroppen och vägrar att lägga mig i ett super varmt rum :) Händer att man lägger sig i sängen och slocknar.

Idag lyser solen, fågel jäveln utanför fönstret är tyst, jkänner mig pigg i kroppen, kärleken är som störst nu och lilla Marvin har hicka ! Kan det bli bättre ? :D ♥

Vi har ett fågelbo precis utanför våran balkong, så varje morgon vaknar man av att först låter fågelmamman skit högt, sen kommer dom söta fågelungarnas ljud. Det är ett hemskt sett att vakna av. Ibland vill man bara ta en pistol och skjuta fåglarna men det får man ju inte, så då funderar man på om man ska ringa gavlegårdarna så att dom får ta bort det, men då kommer man ju på att man ska flytta, så skrattar man lagomt högt åt dom nya som ska flytta in ;) Haha, elak jag.

Tänk att Kristoffer har börjat kännt hela tiden sparkar nu på magen, och man ser hur ena foten kommer upp och sånt. Han blir jätte glad när han känner sparkar och rörelser :D. Så om jag gör en sak så säger han en sak, tänker inte avslöja ;) Haha. Det är iaf super gulligt.

Nu ska jag göra lite frukost och kolla om det står en chokladpudding med lök i, i kylskåpet. Drömde att det gjorde det, ( Hatar lök ). !

Föräldragrupp :)

Klev upp och gjorde lite frukost åt hjärtat mitt, eftersom han inte jobbade idag så sov vi lite längre :). Stackarn hade nästan feber, så jag pyssla om han lite sen städade jag en stund sen blev det ett varmt skönt bad, för att sedan hämta upp Bettina och sen åka till förlossningen med föräldragruppen :)
Alltid lika trevligt att träffa andra gravida. !
Vad jätte skönt att se hur allt fungerar på förlossningen och hur rummen ser ut ^^.
Sen efter hämtade vi Mio, och kristoffer och han var ute på en promenad medans jag gick hem och bakade lite, sen kom dom upp och vi bakade klart ^^ Super roligt var det tyckte vi här hemma :P Glömde dock att ta bilder, eftersom vi inte hade tid med kameran, utan skrattade en massa bara.

Tror att jag glömde berätta en jätte gullig sak igår också.
Efter vi hade vart hos barnmorskan så lekte vi lite med Mio.
- Spara dricka, lillebror måste också dricka.
- Men Mio, lillebror ligger ju i min mage och kan ju inte dricka än..
- Spara till han sen.
- Gör så du, och vet du vad pappa och jag gjorde idag?
- Näe?
- Vi lyssnade på lillebrors hjärta, och det lät dunk dunk.
- Mio lyssna på lillebrors hjärta.
Mio sätter örat mot min mage och börjar skratta.
- Lillebror har ett hjärta !

Skit sött va !?
Tror Mio börjar förstå lite mer nu att han verkligen ska få ett syskon, nu när han har kännt rörelser på min mage och sånt ^^. Han vill hela tiden se, känna och lyssna :)

Nej, nu ska jag faktist pussa på min karl som ligger i badet och ska ge han lite alvedon :)

Helgen som har vart :)

Fredag -  Först gjorde vi oss klara för begravningen :(, sen åkte vi och hämtade Ingela, sen till kyrkan. Vad super jobbigt, men skönt att få säga ett riktigt hejdå, jag bara grät och grät, tur att min älskling var med och tröstade, sen efter åkte vi till mamma och åt lite mat. Sen Jag och älskling åkte till Valbo för att handla lite till Marvin :). Sen åkte vi till Media markt, eftersom dom hade något speciellt skit ^^,  När vi kommer dit så blev jag och älskling fjorton år igen.. Darin var där x) HAHA, trodde att han var ute ur bilden för länge sen, men icke. Gick in och kollade på lite varor, sen ut till där dom hade en massa olika stånd :). Sen åkte vi hem och spelade lite Yatzy och mös.

Lördag - Jag låg halva dagen, min rygg velade inte vara med mig alls och trött var jag. Sov knappt två timmat på natten, vred och vände på mig hela hela tiden, vid tio på morgonen somnade jag om till tolv. Sen vid fyra tiden höll vi på fram tills på kvällen med en massa olika saker :). Sen på kvällen blev det lite mer Yatzy ;P. Sen total däcka jag i soffan i en timme, sen låg jag vaken igen till fyra, men sov som en stock till halv tio ^^.

Söndag - Kände mig inte riktigt på topp, foglossningar kom och gick hela dagen, så jag låg mycket i soffan och glodde på tv. Var även en sväng till ica maxi och handlade lite gott. När vi kom hem så mös vi en massa och jag gnällde över min rygg ^^.

Det var min helg det ^^

Idag har vi vart hos barnmorskan och lyssnat på lillgrabben. Hjärtat kan inte bli mer perfekt ^^ och magen växer perfekt. Han ligger med huvudet nedåt fortfarande :D och blodtrycket var pefekt.
61 dagar kvar :D Imorgon är det precis två månader till det beräknade datumet.
Men vi gissar på lite tidigare ^^. Elr vi hoppas på det iaf :)
Har även tänkt att ta utan bedövning, endast lustgas. Men kommer nog vela ha bedövning x). Men ska kämpa så länge som möjligt utan ! Säg vad ni vill, men jag ska försöka. Har ställt mig in på att inte ha bedövning så ;).
12kg har jag gått upp nu också :P. Tycker inte att det är något att hålla hemligt, eftersom det är normalt att man går upp under en graviditet. Men har jätte små bristningar på magen, men jag älskar dom konstigt nog..

Jag förstår inte vad folk menar att det kommer göra ont vid revbenen.. Visst jag känner att han är där och sparkas och härjar, men ont ? Nja, inte direkt. Bara en konstig känsla. Men det är olika för alla också. - Vänta bara. Får man höra hela tiden. MEN MIN GRAVIDITET ÄR INTE SOM DIN ;) Min är underbar och älskad ;) HAHA.

Slänger in lite bilder också.


Torsdag.

Vaknade av att älsklingen sa att han hade lågt socker vid sex imorse. Även om jag ligger och sover, så vaknar jag alltid om han säger att han har lågt socker, tur att han bara gör det när han har det :) Iaf, så flög jag upp, in i köket, hämta dricka, kalla köttbullar ( Han är helt galen i det, tror jag ), choklad, frukt. När jag kommer in till vardagsrummet igen, så sitter han och äter godis.. Bra söt han. Men frukt och dricka får han i sig och lite choklad. Han fick inte somna försen hudfärgen fick färg igen och han slutade kallsvettas.
När man får lågt socker, så blir man likblek och börjar kallsvettas som bara den. Jätte hemskt att se. Och så ser man hur sega dom blir och talet blir lite sluddrigare.
Efter en stund somnade han, men då var det bara jag kvar. Jag hade ju stressat upp mig i panikens lag.
Så att somna om var inte skit lätt, men lyckades tillslut.
Vaknar av att våran nya granne borrar som fan ! Och som jag har nämn tidigare så hatar jag borrljud.
Somnar om, vaknar igen av att telefonen ringer, skiter i att svara.
Somnar om, grannen igen. Så höll det på till tolv, sen gav jag upp och klev upp ist ^^

Nu hickas det för fullt i min mage, tycker att han hickar jämt ja ^^.
Men kanske är för att man tänker på det varje gång också.
Igår var han super vild och när jag hade tvdosan på magen sparkade han bort den flera gånger x).
Såg jätte roligt ut faktist.

Ska snart göra lite frukost, sen ska vi göra en massa ärenden idag.

RSS 2.0