bruden med tur.!

Hej.!
Så sitter man här och har ont i exakt hela kroppen..
Jag är nog bruden med tur ja.!!
Skulle åka till valbo igår med sebbe, vi satt och skratta, pratade och bara njöt utav livet.
Sen säger jag och sebbe samtidigt: helvete.!
Pang!
En biljävel körde rakt in i oss, bilisten missade väjningsplikt och körde rakt in i oss..
60km/h och krocka i det, det kändes.!
Vi hade tur, en ambulans stod vid korsningen och såg allt. Jag lades ganska snabbt in i ambulansen med krage och allt. Jag var den enda som fick skador.. Sebbe och den andra klarade sig med lite skrapsår! Polis, fler ambulanser och brandkåren kom dit, var olja och bensin överallt..
Gick väldigt snabbt inne på akuten, ett läkarteam stod och väntade på mig, undersökningar och röntgen blev det. Efter en "evighet" på sjukhuset, så fick jag åka hem, kraftig hjärnskakning och rejält mörbultad.
Jag är väldigt tacksam för att barnen inte var med!! Vet inte vad jag hade gjort om dom var med..!
Men vi hade en jävla tur iaf!
 
 
 

börja om på nytt.!

Hej.! :)
Nu är sommaren som bäst, glada barn, bästa vän är här, en liten utflykt är bokad och bäst utav allt, jag är nykär.!

Att få somna med ett leende på läpparna och vakna med ett, är helt underbart.! Bara att få somna med killen man tycker om, är ännu bättre!
Barnen är helt förtjust i han också, jag gäller inte alls när vi är med honom.! Helt underbart att se faktiskt!

Den här sommaren har vart helt fantastiskt än så länge, vi har hunnit med så mkt på så kort tid
Och mer ska vi göra.!
Dock har vi fått planerat om väldigt mycket efter mitt senaste sjukhusbesök.. Men jag läker sakta men säkert. Allt tar sin tid och jag tänker inte ens försöka skynda på läkningen! Jag får se gravid ut, men sånt får man räkna med när magen bråkar.!

Nej, nu ska jag klä mig och åka iväg med far en stund.!

Pusspuss

totalt underbart.!

Hej :)
Äntligen kan man ligga i sin egna soffa igen.! 
Legat på sjukhuset i flera dagar och akutopererats.. Kom in med magsmärtor som inte gav med sig, efter några undersökningar visade det sig att min tarm var tre ggr så stor.. Var bara duscha av sig och ner på operation.. Efter några timmar var jag fortfarande jätte jätte dålig, så då bestämde dom sig för ytterligare en till op.. Mådde lite bättre efter andra op, så då fick jag åka hem på en permission i några timmar, passade på att duscha i lugn och ro, handlade lite och sen åkte jag hem till hjärtat.! 
Nu har jag spenderat halva dagen på sjukhuset och är äntligen utskriven, men inte helt frisk, men snart har dom nog hittat en diagnos på magen min, dom misstänker ulcerös kolit eller chrons.. Hoppas verkligen inte att det är något utav det, men skulle vara skönt att få rätt mediciner snart och slippa sjukhuset mer.! 
 
Så glad över att ha så fina vänner i mitt liv, som ställer upp med barnen, kör mig fram o tillbaka till sjukhuset och bara finns där.! Finns inte ord att beskriva hur lycklig jag är med er i mitt liv.! <3 
 
Nu sover minstingen, så nu ska jag och äldsta kolla på film och mysa en massa.! Blev lite seg nu när jag la mig. ^^ och har saknat att mysa med mina grabbar.!! 
 
Pusspuss.! 

världens bästa.!

Hej.!
Så ligger man här sömnlös igen, hatar verkligen att sova själv.! Inte ha någon att somna bredvid, eller vakna upp till.. Men en vecka kvar Annika, sen får du mysa ner dig igen i den där underbara famnen och bara vara trygg igen.! Tänk att en människa kan få en annan att må så bra.!! Helt galet sjukt!
Jag ler, jag ler på riktigt och hela tiden! Har en helt annan energi och har aldrig känt så här innan!
Känns som att jag drömmer och gör jag det, så väck mig inte.!
Bara tanken på han får mitt hjärta att slå ett extra slag.! Denna känsla alltså!!
Du är så farligt vacker!

Gör mig trött, John blund kom hit och kasta ditt magiska pulver över mig så att jag somnar.! Jag vill sova, natten blir så jäkla lång annars.! Natten till idag blev det inte mkt sömn.. Somnade kl sex imorse, så jag borde vara sjukt trött, men icke.!!

Nej, nu ska jag glo lite på netflix och hoppas på att John blund gör ett besök här snart.! Pusspuss finisar!

RSS 2.0