Ge mig våren nu!

Hej.!
Idag har det inte vart det bästa vädret, grått och tråkigt.!
Marvin har bråkat lite extra idag, ända tills han fick somna i min famn framför en film i sin säng. Mystrollet.!

Vincent lärde sig något nytt idag, han lärde sig att gå utmed möbler, och han var så stolt när han märkte att han kunna det, så nu ställer han sig mot allt och går, sätter sig ner när möbeln tar slut, kryper till nästa och gör samma sak igen. ^^
Jag blir så stolt över hans utveckling.!

jag grubblar mig redan för hur dyr mars månad kommer bli.. Måste köpa nya vårkläder, skor, jackor, byxor, t-shirts, ja allt.! Fast jag älskar ju att shoppa så det gör ju inget ^^..
Skulle vela köpa något till hemmet också, lite ramar och sånt, så att hemmet får en lite mer vårkänsla ;).

I helgen blir det mys och äventyr med ungarna, ska bli så himla härligt. Hoppas att vädret håller i sig bara.!
Älskar att hitta på olika saker med ungarna, åka runt och göra grejer. Fördriva tiden :)!

Nej nu ska jag kika på tv:n innan man får lite besök. :)
Hörs, hej.!

mongo hals.!

Hej :)!
Vilken kväll alltså, har skrattat så att tårarna har runnit ikväll, kollat på så sjuka klipp att man skäms.!!
Idag har Vincent vart på sitt första tandläkarbesök, jätte duktig kille.!! Dom kikade upp strängen som gick av när han ramlade och slog sig i sin säng, på kanten :( men den hade läkt jätte fint.! Sen Bvc direkt efter, två minuter mellan, tur att allt ligger i samma byggnad.!
Han växer så att det knakar verkligen. Så mätte vi hans pigmentetförändring, inte vuxit allt för mkt, men ska fortsatt ha koll på den Och blir det ännu större ska den utredas.. Order från läkaren.
Han kröp in i rummet och busade runt, skulle visa allt han lärt sig. :D

Jag har fått en dryg jäkla hosta, den släpper inte och hostar hela tiden, misstänker att det är astman som spökar lite och blandad med förkylning, men det är som vanligt de.! Varför vara frisk för? ;)
Nu har min kropp vart sjuk i över fem veckor, först Sjukhuset, magsjuka, förkylning som inte släpper. Men det stoppat inte mig, jag är i farten ändå.!!

Imorgon måste jag verkligen städa, hemmet är ren kaos.! Inte dammsugit på två dagar eller torkat golvet.. Skäms Annika.!

Nej nu ska jag sova, ny dag imorgon. Godnatt finisar.!

Jag hatar dig.!

Hej.!
Vincent sover för fullt, idag har han mått betydligt mkt bättre. Krupit runt och vart riktigt busig, han och Marvin har lekt. Jag skrattade så himla mycket åt dom, det var verkligen syskonkärlek som flödade mellan dem.! Barnen skrattade, jag skrattade så att tårarna rann. Var så himla roligt att se, första gemensamma leken för dem.!

Fick något ryck och satte på en kärleksfilm, jag som annars alltid kollar på action nu för tiden..
Ångrade mig rätt snabbt, men kollade klart ändå.
Dom hade det perfekt, sen blev hon gravid och lämnad utav mannen, och hon reagerade precis som mig. sorg, panik, hat, rädsla och ännu mer panik. Kände igen mig i så mycket, tårarna bara rann.. Fick tillbaka alla känslor som uppstod när han sa att han vela göra slut. Hugget i bröstet, sveket och hatet.
Dock så var det kärlek vid hennes förlossning, han kom in och var lycklig o allt löste sig, som det gör i filmer. Men inte i verkligheten.!
Gick in efter filmen och pussade på Vincent, viskade förlåt för att han inte kommer få växa upp med båda sina föräldrar.
Jag hatar verkligen att Vincent är så lik sin far, har hans underbara ögon, hans charm och leende. Att se så mycket Kristoffer i Vincent är bara jobbigt, iaf nu när situationen är som den är.!
Det är inte jobbigt att se Kristoffer, utan det gör mig bara glad, glad att se hur bra han mår, det gör mig faktiskt riktigt lycklig!
Filmen påminde mig inte bara om helvetesgravidteten, utan vad som kom efter, att jag har gått i åtta månader och hoppats på att Vincent en dag ska få den där pappan han förtjänar, i åtta långa månader.
Jag önskar att jag bara fick sätta mig ner med Kristoffer och berätta allt, exakt allt.!

Har så mycket jag bara vill släppa ut, låta saker spridas. Men det tjänar inget till. Det skulle bara försvåra situationen.!
Men det är inte bara jag som bär på hemligheten, det finns fler och även om jag har tagit bort mycket, så finns det kvar på annat håll. Lättillgängligt för mig om det ska vara så.
Gäller bara att du sköter korten rätt.!

Helgen blev jag själv, gjorde mitt val. Kände att det var rätt.!
Packa det sista och säga hejdå en sista gång imorgon. Hua!
Men minnena kommer alltid att finnas kvar, för alla perfekta kvällar, dagar och veckor, månader.
Det var väl bara roligt för stunden !? Men jag älskar att vara själv, jag älskar att stå där i köket, lyssna på min musik, sjunga falskt och bara fula mig, eller krypa ner i sängen och lägga mig över hela sängen och bara njuta utav att jag kan rulla runt i hela sängen utan att stöta i något.
Eller ligga i soffan på kvällen och kolla på mina program, utan att någon byter kanal.
Visst, det finns inget mysigare än att krypa ner i någons famn och få höra hur vacker man är, eller hur älskad man är. Men det var för lätt, jag behöver kämpa.!

Nu jäklar blev det mycket känslor här.!
Jäkla film alltså. Men det var nog det jag behövde, komma tillbaka igen, känna igen mig och det fick mig att sluta hoppas.
Jag har kämpat i över åtta månader nu, nu lyfter jag inte ett till finger. Min energi kommer läggas på barnen, deras utveckling och hälsa ist.
Vissa saker glömmer man, men man förlåter inte.!

Jag hatar dig.!

sjukstuga.!

Hej.!
Här hemma har vi sjukstuga, Vincent är riktigt jäkla dålig..
Vart på akuten två gånger med honom, han har problem med att syresätta sig. Han har en syresättning på knappa 95% Och inge mediciner hjälper.. Nu är han så slö att han bara sover, orkar inte äta, dricka eller leka. Gör så ont i mig att se han så dålig, jag kan inte hjälpa honom mer, jag har gjort allt.! Från kyliga promenader till olika mediciner.testat olika sovställningar på honom, har sugit ren näsan på honom, men absolut inget hjälper..
Jag är helt slut som mamma nu, har sovit fyra timmar sen i måndagskväll.. Vågar inte sova, tänk om han skulle sluta andas?
Och nu överdriver jag inte heller, läkaren sa själv att han är jätte dålig, men ändå fick vi åka hem.. Imorgon åker vi in IGEN om han är samma lika eller värre.!
Det här är det värsta som förälder, att inte kunna hjälpa sitt barn.!
Och det är inte bara Vincent jag måste orka med, har ju även Marvin som måste underhållas.
Han ska få åka till sin farmor imorgon och få sova där, han längtar efter sin farmor och jag återigen kan lägga all fokus på Vincent igen då. Så himla skönt att barnens farmor gärna vill ha Marvin, så får jag en liten avlastning också.!

Fick en fråga Hur det går för mig o Kristoffer.
Ställ den frågan till han ist, jag orkar inte ens lägga ner energi på att svara på den frågan. :)!

Snart fylls min kropp med lite bläck.!! Täcka över tatueringen som står för mig o Kristoffer. Ska bli så jäkla härligt :D. Sen har jag lite andra planer, funderar på ryggtavlan eller om jag ska köra armen först, beslutsångest.!!
Ge mig ungefär hundratusen nu tack.!!
Eller om mitt skadestånd för när jag blev knivskuren kan komma in.
Vill förändra så mkt, inte bara på mig, även i hemmet.!!
Jag vet inte alls Vad jag ska göra längre, leva i sagan eller göra ett sista kapitel? Det finns inget mysigare än att ligga i famnen o bara mysa ner sig. Men, det är ju det där jäkla men.!
Alla hjärtansdag var den underbaraste dagen ever, aldrig har verkligen aldrig haft en sån Fin alla hjärtansdag.! När jag tänker tillbaka på den dagen så ler jag. Men idag sitter jag här med frågorna i huvudet.!!
Jag vill ha det, men kan inte få det.
Kan få det, men vill jag ha det?

Varför skapa en annan värld?

Hej :)
Marvin är på förskolan och busar av sig. Han var så himla söt imorse gick runt och berättade hur glad han var att jag var hans mamma och att vi faktiskt leker tillsammans och han berättade hur mycket han älskar mig. För skulle bron vara sönder, skulle han hämta en ny bro och bygga den, så att jag kunna gå över, så att jag inte skulle bli ledsen och göra mig illa om jag försökte hoppa över vattnet. Älskade unge.!

Vincent satt igår på golvet i köket och härmade mina ljud, eller snarare försökte, super sött! Så satt jag: Maammma, maaaaammmaa. Vincent: paa paa.. Jag: Nästan Vincent, maaa mmmaaa. Vincent: Paaapaaa..
Varför kan han inte säga mamma för? :P Nä, men att nästan kunna säga pappa kan han.. Haha.
Snart blir Vincent åtta månader, sjukt! Snart har han levt ett helt år, ett år utav att sprida sin glädje. Och glädjen har vart otroligt underbar! Han är speciell min lilla son, han gråter sällan, bara skrattar och busar, vaknar med ett leende på sina vackra läppar och stora blåa ögon som skiner upp hela rummet. Han är så perfekt skapt!
Snart blir han ett år, ett helt år.!!

Tiden står inte still alls längre, tiden springer iväg och allt går så fort, han utvecklas mer och mer för varje dag, han växer så att det knakar. Jag älskar att se hur mycket Vincents har utvecklats, från nyfödd till den han är idag, helt underbart fantastiskt.!
Folk frågar mig hur jag klarar av två barn själv, och mitt svar är alltid: Blir inte svårare än vad man gör det till.! Och jag vet att jag inte alltid kommer vara själv med dom, jag vet att deras far en dag kommer komma och vela ha det där bandet med barnen som barnen är värda och behöver, jag vet det!
Visst det är fruktansvärt jävla jobbigt att veta att lilleman är snart åtta månader och inte känner sin far, men en dag kommer det att ändras. Det gör ont i mig, inte ont som i ont, utan det värker fruktansvärt i mitt hjärta att veta det.
Men en dag kommer inte det vara andra som undrar, en dag kommer Vincent stå där med sina frågor, och jag måste stå där med mina svar, ska jag vara ärlig och berätta att hans föräldrar bråkade så pass mycket så att hans far valde att ta avstånd? Jag vet att frågorna kommer att komma, han kommer undra varför det inte finns några bilder på han o hans far från början, eller med hans äldsta bror. han kommer ställa så många frågor och ha sina funderingar, men jag hoppas att då ställer han dom frågorna till sin far och inte till mig. För jag vet att sanningen är bäst att höra men kommer jag klara av att berätta den!?
Men jag kan inte gå och hoppas på att det kommer bli bra, tänk om det aldrig blir det? Eller tänk om det är försent då?
Vincent ler och skrattar till en annan karl nu, han somnar i hans famn, han blir matad av en annan, blir blöjbyten utav en annan, och jag är så glad att den personen har valt att vara med oss, med oss och ingen annan. Men det är fortfarande inte hans pappa.!
Jag älskar mina barn och den dagen dom kommer få en riktigt kontakt med sin far så kommer det vara en utav dom lyckligaste dagarna i mitt liv.!

Men nog om det problemet nu.!
Saknar så att det gör ont, flera dagar kvar och jäklar vad jag ska mysa.!!
Kärleken ska bara flöda ;)!

Jag trodde aldrig detta, jag trodde aldrig att en människa kan få mig att må så himla bra, få mig att le genom att bara kolla på mig.!
Jag har inte spelat mina kort rätt, men jag har vart ärlig om fusket och han rättade till mina kort och sa: Vi försöker igen.
Jag tänker på allt exakt allt vi har gått igenom, skratt, gråt, bråk, tjafs och lite mer skratt. Vi har legat där i soffan och bara kollat på varandra och kollat på varandra, inte sagt ett ljud utan bara kollat. Känns som att jag har känt personen i hela mitt liv, vad gjorde jag innan han klev in i mitt liv?
Jag visste inte att något jag avskydde så mycket kunna vara så himla vackert på personen egentligen! Eller hur sött det är att ett hår alltid ska stå rakt upp, så fort han har legat ner i soffan, spelar ingen roll hur mycket man försöker lägga det till rätta, det är omöjligt!!
Att få se det där himmelska leendet och dom där ögonen, gör mig knäsvag och kommer alltid att göra det.!!
Jag vill inte, absolut inte, men något säger mig att jag vill.

I söndags säkerhetskopierade jag min telefon (som jag gör flera ggr i veckan), ganska roligt att gå in på datorn och se hur allt har sparats, varje bild och allt. För finns det inte på min telefon, så finns det på datorn. Måste göra det flera ggr i veckan, eftersom min mobil är mupp och raderar saker i smyg, men i söndags gjorde jag en extra gång, just for safe.!
Ska lämna in mobilen på lagning snart någon gång.. Har sagt det nu i över ett år, men jag är ju så jäkla lat på den fronten, inte vill jag lämna bort min kära mobil och få en äcklig lånemobil som säkert flera hundra har haft, alla bakterier och hua.! Lite fjantig ja ;)!

underbart.!

Hej :)!
Barnen ligger redan i sängen och snarkar.. Hemmet är städat och jag är rastlös.!!
Kom och underhåll mig någon!

Var och tränade med min Pt idag, så jäkla härligt.! Men motivationen står på noll nu ungefär.. Den kommer väl tillbaka snart, hoppas jag.!
Lär ha träningsvärk imorgon som få gissar jag på, älskar att ha det.! ^^.

Idag har Vincent haft det jobbigt, först tippade han framåt (det han skulle ta var längre bort än han trodde), sen direkt efter när han satt upp igen så tippade han bakåt.. Stackars älskling.!!

Marvin har verkligen vart urgullig mot Vincent idag, kramat han, pussat han och bara vart kärleksfull mor han. Så jäkla sött.! La en kudde bakom hans rygg så att han inte skulle få ont om han tippade igen osv. Här har vi verkligen världens bästa storebror.!!

Hoppas Vincent lär känna sin äldsta Bror snart.!!

Imorgon har jag fem timmars ledighet, inte helt barnfri, men Marvinledig. ^^ har inga möten eller något.! Vet ni vad jag ska göra? Njuta utav att jag faktiskt kan ta det lugnt en onsdag.! Var månader sen.! Det mår nog mitt magsår bra utav också. ;)

Nej nu ska jag ringa bästaste.!

Hörs, Hej :)!

Godmorgon.!

Hejhej :)!
Sitter här i soffan och kollar på när Vincent röjer runt i hemmet, allt är så spännande nu och han lyser utav bus.
Han tar sig sakta men säkert fram, och bara skrattar när han når sitt mål, och kan han så ställer han sin upp.
På en vecka ska det pang i hans utveckling, han lärde sig att krypa, lärde sig att sätta sig själv och lärde sig att ställa sig upp mot saker om han kan hålla i sig.
Jag bokstavligen grät utav lycka när jag såg allt det där. jag hade faktiskt turen att få se allt det där första gången, vissa saker man ju missa, om man kollar bort eller är på toa, men nejnej inte den här gången ^^

Marvin sover fortfarande han,ligger som pippi långstrump. Söthjärtat mitt!
Han har också utvecklats jätte mycket. Kan vissa ord på engelska, kan räkna jätte bra och är super duktig på olika former. Vet nog allt vart han har fått sin intelligens ifrån och det är nog inte ifrån mig ;)! jag pratade ju eget språk tills jag var sex år.. Hahaha.!!

Helgen har vart helt fantastiskt mysig.! Först i fredags slog jag klackarna i taket med bästa vän och jäkla vad roligt vi hade det. Sen var det mys i soffan hela lördagen och söndagen.
Köpte även ny soffa i fredags, och jag älskar den.!!

Grattis på födelsedagen världens finaste ängel.!!
Hoppas du får äta mycket godsaker med alla andra fina där uppe, här nere ska jag tända ljus för dig.
Jag vet att en dag kommer vi att ses igen, det är jag säker på. Älskade bror, jag önskar att jag kunna få stå vid din grav nu och bara säga hej. Men istället får jag sitta här hemma och titta upp mot himmelen och vinka o hoppas på att du ser mig.
Vet du vad folk säger? Att jag var kopia utav dig när jag var liten bebis.
När jag kollar på bilder på dig, så värmer det mitt hjärta, du var verkligen jätte vacker.!

Jag vill också be om ursäkt till alla jag har sårat under en längre tid, eller bara betett mig som skit mot. Jag har absolut inte gjort rätt, sagt rätt eller något. Att skriva ut saker här har inte vart det smartaste heller, men ibland har jag glömt på vad jag skadar.
Det kanske inte fixar något för att jag ber om ursäkt här, men jag gör det ändå.!
Jag tänker inte nämna några namn eller något, ni vet vilka ni är.!

Nu vaknade min stora kärlek, så nu blir det frukost.!

hörs, hej.! <3

RSS 2.0