fredag.!

kalla stressiga fredag.!
 
Hejhej :)!
Så vad gör vi om dagarna? 
Jo nu har jag hållt på att förbereda inför dopet som är imorgon. Har bakat med Marvin, har haft möte med prästen, handlat, valt psalmer, och allt det där.!
Det är väldigt mkt att göra när man är ensam.!! Har stressat halvt som halvt ihjäl mig, samtidigt har jag sprungit på miljoner möten, tränat dagligen och haft en sjuk Marvin på det. 
Det känns i mitt huvud att det är mkt att göra, lever efter min kalender nu, utan den hade det vart kaos!!
 
Marvin har op nästa vecka, ÄNTLIGEN! Nu jävlar ska den inte ställas in. 
Så har hållt på att förbereda det jag kan inför den, emla plåster, tvålen osv. Den där jävla skit dyra tvålen.! Kostar 100kr, sen emla plåster på det, kostar mkt också. Men men, det får kosta mkt pengar, bara min son får sin op! 
Marvin har vart jätte snorig och febrig, men han är princip frisk nu, lite snorig, men det kan barn vara läääänge.! 
 
Vincent, ja han växer och växer. Blivit en riktig snuttegris och mammig. Han har inga problem alls att komma över till någon annans famn, men han vill gärna ligga i min famn.! 
Har jätte bra rutiner på han och allt flyter på. Det är så himla underbart och inte alls lika jobbigt som jag trodde det skulle bli, men ibland önskar man att Vincent också hade en pappa..! Men det kommer tidsnog.
Han är jätte tidig med vissa saker, typ som att rulla runt, gjorde han vid två tre veckor, nu är det runt runt som gäller, jätte stark i nacken och älskar att sitta upp fast med lite stöd. 
En riktig charmör är han.! 
 
Följ våran dag och barnens utveckling via bilder på instagram: annikareitan
 
Puss.! 

min klocka har stannat.!

utan dina andetag.!
 
Godmorgon :)!
Vi ligger fortfarande i sängen och latar oss. Jag har sovit sådär världskasst inatt, jobbiga tankar och det var varmt fast ändå kallt..
 
Musiken spelas på låg volym här hemma, Linus Svenning - utan dina andetag. Jag blundar och tänker tillbaka en stund, till när jag låg i din famn och vi lyssnade på Linus långt in på nätterna, Du smekte mig alltid över håret och berättade hur vacker jag var. Hur du fick mig att fnissa som ett litet barn, bara genom att titta på mig. Som du alltid skrattade åt att varje morgon stod min lugg rakt upp och jag fick heta Mary. 
Eller som när jag hörde hur nyckeln vreds om i låset och jag sprang ner och slängde mig i din famn, tog ett djupt andetag, bara för att få känna din doft.
Jag erkänner, jag saknar dig.!
Nu är vi flera mil ifrån varandra och vi pratar knappt med varandra, och när vi väl pratar i telefonen, så rinner tårarna ner för min kind i smyg, för att du inte ska höra hur lessen jag egentligen är.!
Du är en vacker person, men det här var mitt beslut. Förlåt.!!
 
 

Marvin 3år.!

Marvin 3år.!!
 
Hejhej :)
Tänk att min lilla kille fyllde tre år igår och blev en stor kille.!! 
Helt sjukt vad tiden har gått snabbt och mycket som har skett på tre år, flyttat, fått jobb, gått i skolan, fött barn, separerat och fått ordning på mitt liv igen!
Marvin hade en hel fantastisk dag igår och fick fina presenter.! Åt en massa kakor o tårta. 
När kvällen kom, var han minst sagt nöjd över sin födelsedag. 
Än är Hans firande inte över än heller, här kalasas det snart för fullt igen.! 
Och min mage gör ont, så nu får den inge kakor mer, utan nu blir det gröt i stora lass ist.! 
 
Hade en dröm om att vara en riktig familj, där föräldrarna bodde under samma tak och allt var bra, där barnen slapp att pendla mellan två hem, som jag fick göra som barn. Jag vet hur psykiskt påfrestande det är att pendla, två olika regler, rutiner, olika kläder, olika leksaker, ja allt det där att ha två hem.! 
Min dröm sprack och nu kommer barnen ta skada utav det, utav en egoists egoistiska beslut. 
Marvin har redan börjat blivit fruktansvärt splittrad och orolig över att vara med Kristoffer. 
Eftersom Kristoffer inte går med på regelbundna tider,  så gör det att jag inte kan förbereda Marvin inför att vara med sin pappa, utan får säga det samma dag, ibland med bara någon timme innan. 
Marvin har sin trygghet hos mig och sitt enda hem här. Så det är ju bra.! Kristoffer satt och sa jämt att aldrig skulle han kunna skita i sina barn för någon annan eller låta barnen pendla. Lögnare!
Så vad vill jag få ut utav den här texten!? Jo, du svek och ljög inte bara för mig, även utan för barnen. 
Jag hoppas du mår bra och har ett gott samvete när du springer runt med en massa små flickor och super järnet. 
Självklart saknar jag att vara en familj, se Marvin springa mot dörren när den öppnas och höra han jubla och ropa pappa är hemma, få sitta och äta som en familj, åka ut på familjeutflykter, ja bara vara den där familjen Vi en gång var. 
Men jag saknar inte dig, inte den du har blivit idag. Hade du bara vart normal och inte den du är idag, hade jag nog saknat dig. 
 
Ensam är stark var det någon som sa.! Den personen var nog inte ensamstående med två barn, bli kränkt och kallad för hora ungefär tio ggr i veckan utav fadern till barnen, få höra att jag är en dålig förälder, ta emot hot och bara bli nertryckt varje dag.!
Den personen lever inte mitt liv och ensam är inte alltid stark.!
 

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag.!

en negativ känsla kan vara positiv.!
 
Hejhej:)
Idag har vi inte gjort så mkt, sprungit på stan och haft oss bara. Köpte godis till pruppen, jag måste lära mig att handla lite godis.!! 
Vart hos mor min en snabbis och sen bara vart hemma. 
Den här veckan består mest utav möten och kalas. 
Helt sjukt, mitt äldsta barn fyller tre år på fredag.!! Galet <3.
 
Finns så mycket känslor inom mig som jag bara vill släppa ut.! 
Den här jävla amningsångesten ger sig inte alls, inte för fem jävla ören alltså.!! Ibland är den så illa att när jag ammar så blir ångesten så kraftig att jag nästan kräks.. 
Har ingen ångest not Vincent så, har ångest för att hur jag blev lämnad, sveket och allt det han orsakade. Att vi inte är en familj och man som vuxen människa kan i princip skita i sina barn för en annan tjej. 
Skit i mig, men inte barnen.!! 
Bvc tycker jag borde prata med min psykolog om ångesten, men det kommer ju inte göra oss till en familj. 
Ta det där rätt nu, vill absolut inte leva med Kristoffer igen, aldrig igen. Men min ångest vill, eller vad man ska säga.! 
Jag skulle aldrig kunna leva med en människa igen, som tröck ner mig och mitt psyke så pass som han gjorde. Finns inte en chans i världen.! 
Men ändå får jag den här ångesten, och det är så jäkla jobbigt, fattar inte, snart är ju Vincent två månader, den borde ge med sig.!! 
Jag är ju lycklig nu!
 
Är så himla glad över mitt liv nu, har så fina nära och kära runt mig, fått så många nya vänner, fått ork till så mkt mer, pluggar stenhårt på körkortet och har världens finaste barn.! 
Tänk om jag alltid hade fått vara så här glad och mått såhär bra, tänk vad underbart det hade vart.
 
Tack alla för allt stöd, ni är bäst.! 
Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa en massa. 
Pusspuss!
 
Instagram: annikaReitan 
 

sommaren 2013.!

bästa sommaren.!
 
Hejhej :)!
Så vad har vi gjort i sommar? 
Exakt inget.! Eller jo, vart på marknader, åkt en massa tåg, vart i Furuvik, fött barn, åkt karuseller, träffat Nya och gamla vänner, vart i en massa olika lekparker, legat på soffan Och myst, fixat både bak- och framsidan, åkt och kollat på båtar och gått längs vattenkanten. 
 
Men lär nog säga att det har och är min bästa sommar någonsin, sen jag iaf var femton år.! 
Har kännt mig så fri och lycklig, kunna gå de vägar jag velat, tagit egna beslut och har bara fått vara mig själv igen.!! 
 
Har även gått ner från flodhäst till häst nu.! -25kg visar vågen.!! Helt jävla otroligt. På egenhand, ingen sspeciell träning eller något. Minskat portionerna och ändrat kost.! Kan fortfarande inte tro det. Har inga jeans längre jag kan använda (om jag inte har skärp), linnena börjar sitta bra nu och jag kan ha kläder som jag inte sett på tre år.! Har ca 15kg kvar innan jag är nöjd. Sen har jag nått min målvikt. Självförtroendet har blivit mkt bättre, men ännu inte perfekt.! 
Har ju hud kvar, men den ska bort den också!
Det är faktiskt riktigt roligt att höra hur fin i kroppen jag har blivit, att folk lägger märke liksom.!
 
Vincent, han växer och växer. 
Han vänder på sig redan och älskar att rulla runt. Jätte stark i nacken och vill gärna att man håller i han i sitt position. Skrattar och jollrar en massa. Han är en jätte glad kille. Sover på nätterna, vaknar vid tre och äter, sen somnar han om igen. Vid tio kliver han upp och är pigg. 
Han väger nästan 6kg och är ca 60cm lång. Lång och smal.! 
Han får ersättning två ggr per dag, en på eftermiddagen, och en på kvällen. Min mjölk är så tunn, så han blir inte riktigt mätt annars. 
Napp har han också, en riktig snuttis är han.! Han snuttar på allt som går att snutta på annars.! 
Vill gärna ligga på mage innan vi kliver upp på morgonen, så alla gaser kommer ut ordentligt. 
Han är med mig på heltid och har inget band till sin far. Så det här kommer nog bli en riktig mammagris!
 
Marvin, han har slutat med blöja och är helt torr. Klär på sig själv oftast. Pratar hela tiden och är en riktigt glad kille.! Han älskar att hoppa över saker och att man gärna ska titta på när han gör det. 
Älskar att hjälpa till och hämtar gärna saker åt en.
Han fyller tre år nästa fredag.!!  helt galet.! Så då blir det kalas hela helgen. 
 
Kristoffer valde att göra slut, vara otrogen mot mig, med sin nya och flytta till en sunkig tvåa, och inte ha Marvin.Förutom när hans tjej jobbar, då kan han ha Marvin en timme hit eller dit, inte annars. Jag kämpar för ett umgänge, lägger upp olika tips på ett umgänge, som han säger nej till. Så att jag förbjuder, är skitsnack! Han vill oftast inte.!! Det var och är Hans val, och hans förlust.! Jag valde att kontakta advokat och starta en vårdnadstvist, så att dom får lägga upp ett umgänge han måste följa. Jagr redo att kriga för Marvin, det är en tuff strid, men jag är mer än redo.! Detta hade inte skett, om han hade tagit sitt ansvar som pappa, men vissa saker är viktigare.! 
 

RSS 2.0