Kaos.!!

Hej.!
Idag har jag och äldsta haft en mysdag, han fick vara hemma från förskolan,dålig i astman :/.
Så han fick följa med på mitt sjukhusbesök, och han var så duktig med sköterskan som tog han medans jag gjorde min undersökning, så åkte och köpte lego o kläder åt grabben efter. Yngsta fick också lite kläder.
Och så klart köpte jag lite kläder till mig också.!

Nu väntar jag på att ph ska börja, två timmar kvar.! Sen bosätter jag mig i soffan med lite te.!

Förlåt gånger tusen, jag behöver dig.. Jag behöver ditt stöd, din hjälp och dina ord.! Jag vet inte hur eller vad jag ska göra eller säga, mer än förlåt. Det var inte planerat! Jag behöver dig nu, imorgon och då.!

Imorgon medans grabbarna är på förskolan, blir det hemmaplugg hela dagen, lugn och ro.! Från åtta till halv fem.!

det tog mig alldeles för många år.!

Hej.!
Kidsen är på förskolan och jag har tagit en paus från pluggandet nu, suttit sen några timmar tillbaka och bara pluggat. Det som är så skönt med distans är att jag kan plugga när jag vill, på ett ungefär.!

Så många lögner, så många lögner. Ä
Allt föll på plats igår och jag är så jävla glad över att jag fick veta allt.! Det tog mig så många år att bli fri, nu är jag äntligen det.! Men jag är lyckligare nu!
Att en saknad gick över till, ja jag vet inte.. Det är så patetiskt att en människa kan ljuga så jäkla mycket.! Och att jag gick på allt, det är så jävla pinsamt..
Nej, en idiot mindre i min värld. Nästa gång ska jag lyssna på vännerna, dom ser ju mer än vad en annan gör!
Men ja, kärlek gör en blind.!

Hua, känner att idag är jag inte sugen på något.. Vill bara att kvällen ska starta, så att jag kan bosätta mig i soffan och glo lite på ph.! Och sova! Fy, vad jag är trött..

Känner på mig att det är vab på g, hösten är här, yngsta har precis börjat förskolan och ja, alla bakterier som härjar på förskolan.. Nu blir vi en vitaminfamilj, utöver dom vitaminerna vi får i oss varje dag.! Lite extra tillskott nu!!

Nej, nu ska jag ringa till sandviken. Pusspuss!

skola.!

Hej.!
Så var skolan igång.! Tycker det faktiskt är super roligt, behöver liksom inte bara gå hemma hela dagarna. Men det betyder också att min föräldraledig är slut också, även alla föräldradagar, lite trist men man har ju inte hur många dagar som helst att ta ut, men jag kunde ta ut lite fler dagar eftersom jag har ensamvårdnad på yngsta och fick alla faderns dagar också.
Men åter till skolan, läser distans men kommer vara mer på lektioner än hemma känns det som.. Men bara att gilla läget.! Ena klassen jag har är helt fantastisk, andra klassen träffar jag först imorgon för första gången. Den är nog också Lika härlig!
Har beslutsångest över ena kursen dock, har läst halva när jag var gravid med yngsta, men hoppade av eftersom komplikationer och separation, men nu tycker läraren att jag borde köra en tenta direkt på hela kursen, eftersom jag redan låg på VG nivå när jag hoppade av, eller B som det heter nu, så skulle jag utan problem klara av ett A sa hon. Jätte roligt att höra, men gav mig beslutsångest, tenta eller inte?

Varit mkt på sjukhuset och hälsat på min far, även barnen har fått följt med och hälsat på en gång, det uppskattade både barn och vuxna. Käkade tårta och hade det jättemysigt. Nu kommer jag vara mkt i Sandviken, eftersom far kommer flyttas dit till rehabilitering. Så kommer vara där så ofta jag kan.!

Nej, nu ska jag plugga lite, så att kvällens plugg blir klart.!
Hörs, hej!

inskolning

Hej.!
Idag är vi alla hemma, förskolan har planeringsdag..
Men inskolningen går jättebra och yngsta stortrivs.!
Äldsta är jätte Glad över att ha bror på samma förskola.! Igår var madde med, eftersom hon har fadersrollen i yngstas liv. Och hon kommer ju hämta barnen då och då på förskolan när jag jobbar kvällar.

Tagit tag i träningen igen, lite försiktigt. Min rygg och nacke är fortfarande helt förstörd efter krocken.. Så kör mest på ben och rumpa nu. Igår körde jag helkropp, tills kroppen sa ifrån! Idag kan jag knappt röra mig.. Men imorgon kör vi igen.!

Äldsta fyller år snart också, så det blir att kalasa i två helger i rad för grabben, sen helgen efter blir det att fira Texas som ska ha kalas. Hua, blir mkt tårtor och bullar i augusti.! Och många timmar på gymmet efter! Haha.

Nej nu ska barnen äta lite lunch och sen lägga yngsta för vila, sen beger vi oss för att hälsa på min anhörig som ligger på sjukhuset. Eller ja, barnen får inte följa med. Känner att det är inget dom behöver se!

Pusspuss

Umeå.!

Hej.!
Äntligen hemma efter jobbiga dagar uppe i Umeå.! Men nu är vi alla tillbaka i Gävle igen, så skönt att jag har bara några minuters promenad till sjukhuset här i Gävle, så att jag kan hälsa på oftare.! Men jag har aldrig haft en sån panik, rädsla och känt en tomhet, jag har aldrig gått och gått men känt att jag inte har kommit någonstans, jag har aldrig tänkt tidigare på hur skört livet är och att även dom starkaste även kan bli jävligt svaga.. Men jag är så jävla glad att det ändå har gått relativt bra.!!
Det där samtalet på onsdagsmorgonen ekar fortfarande i huvudet, orden: hjärnblödning, akuten, skynda dig.. Ja, jag skyndade mig riktigt ordentligt. Sen när helikoptern kom, slängde vi oss i bilen upp till Umeå och det kändes som en evighet att komma dit.!
Umeå, tack för sjukvården den här personen fick och för all stöd vi fick. Guldvärda är ni!

Nu ligger jag i sängen och bokstavligen håller på säckar ihop, är så jäkla trött.. Levt på koffein dom senaste dagarna och inger koffein alls nu.. Men måste hålla mig vaken så att jag kan somna i tid ikväll.!

Nu vill jag ha hem.mitt äldsta barn, som jag saknar han.!! Vincent fick jag hem för någon timme sen. Och nu vill jag bara krypa ner bredvid mina barn och njuta utav varje sekund jag har dom med mig.!
Ta aldrig någon för givet, du vet aldrig vad morgondagen har att komma med.!

Din soldat.!

Hej.!.

Äntligen är hemmet rent.! Att städa i den här värmen är fan inte roligt, svettet bara rann!
Men nu, nu är det klart och aldrig mer igen tror jag!

Alla larm är ställda, imorgon är det förskola för grabben.! Hua, nu är ju sommaren slut!
Eller ja, semester iaf.!
Kommer bli tufft att kliva upp i tid, vi som alltid brukar sova till nio tio ungefär! Men välkommen vardagen, du är efterlängtad!

Så vad ska jag göra ikväll? Funderar starkt på att typ lösa korsord och gå igenom träningskläderna.! Älskar att sitta vid köksbordet med en kopp te och bara lösa korsord efter korsord, så galet avkopplande!
Igår satt jag nog två timmar och löste.. Hej, jag är typ sjuttio år?

Nu ska jag hoppa i badet, ett iskallt bad! Underbart.!
Pusspuss

be brave.!

Hej.!
Är så sjukt jävla trött.! Blev inte många timmars sömn här heller.. Och barnen vaknade tidigt, ovanligt tidigt.!
Så fort äldsta hade åkt till farmor, så slängde jag på mig kläder och gick till affären, glömde dock hälften.. Så när yngsta hade vaknat från sin vila, så blev det en ny promenad till affären.! Nu sitter jag här och är grymt sugen på choklad, men tänker inte gå tillbaka en gång till.!

Eftersom cityfesten är borttagen, så kör dom med stadsfesten ist.. Vilket skämt! Så sjukt jäkla litet, men barnen uppskattade det.! Vi har åkt karuseller, köpt en.massa onödigt som man bara köper ändå, och faktiskt haft det roligt där nere.! Synd bara att det är så litet.!

Så vad ska vi göra idag? Exakt inget! Eller jo, städa hemmet.. Orkade inte igår, så nu är det kaos.. Äldsta somnade i soffan med popcornskålen breve sig, så nu är det popcorn överallt på övervåningen.. Mina kläder är kastade på golvet och spelkort på golvet.. Men så är det ibland.. Min rygg och huvud sa stopp igår och jag kunde inte städa, så snart fram med sugen och suga lite!

Satt igår och byggde lite lego med äldsta, så säger han: nej mamma, nu får du faktiskt ringa..... För han är roligare att bygga lego med.!
Min unge som aldrig har velat sluta leka med mig, för det har bara varit mamma som ska göra allt. Nu duger jag inte längre.!
Men det är faktiskt jätte härligt att se hur båda barnen dras till en annan människa än bara mig! Och när han inte är här, ska det ringas och ha sig, för äldsta ska minsann berätta allt han har gjort under dagen och när det ska läggas på, blir äldsta jätte jätte ledsen.. Men då duger jag! Då får jag trösta!

Nej, nu måste jag ringa jobbet och berätta att jag kan jobba på måndag igen.!

Pusspuss!

RSS 2.0